Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Juraj 1

16. 8. 2012 10:48
V jednom netušíte realtu

Státem řízené nemocnice mají obrovskou vatu v příjmech od státu, jednak ve velikosti plateb,což ukázal přepočet z 09 na DRG - kde rozdíy jsou vdesítkách procent, jednak mají navíc placena centra a investice. Takže tam, když se jenom  trochu zamyslí, mohou nasypat zaměstnancům kolik chtějí. V krajských  městských a jiných nemocnicích je  financování na těsno, v čase se zhoršuje  a proto i při maxi šetření mají problém řešit cokoliv navíc. Obecně. Situaci u vás v k raji neznám.

Takže než začnete dělat politiku a vířit vody, buďte tak laskav a načtěte si alespoň to, co se dá zjistit z volných zdrojů, mj i opakovaně na mém blogu či naposled pár řádků pod vaším článkem  http://selucky.blog.idnes.cz/c/283423/Co-nedokaze-ani-ministr-zdravotnictvi.html   s tím, že já politiku rozhodně nedělám.... omýlání manter z tisku není moc přesvědčivé

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

16. 8. 2012 11:02
Re: V jednom netušíte realtu

omlouvám se, teď jsem si všiml, že děláte na MZ,  takže o tom víte velmi dobře. Takže, hrajte na rovinku pane, nedělejte politické mlhy.Napište článek, kolik se platí v různých nemocnicích za stejné operace třeba. Nemusíte se zamotávat do teorií , prostě dejte na stůl čísla. Třeba i z vašeho kraje. Špitál po špitálu, a vyberte nějaký reprezentativnější těžší výkon, kde ty rozdíly jsou značné. V reálu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.