Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Betio

27. 9. 2011 15:37
Autor není politolog, ale demagog....

Autorova stranická dogmata jsou stejně nepřesvědčivá, jako jeho dnešní rádoby chytrý článek. O problematice nevíte vůbec nic a stavíte se pouze za volební dogma strany. Mě osobně je jedno z kterého balvanova jste, ale do Plzně se laskavě nes...te! Skoro padesát let za komunardů tu byla válečná zona, kdy se nic nesmělo stavět  a dnes HOP chce zase Plzni a dalším velkým městům pustit žilou, jen aby uspokojila své starosty malých obcí. Mohu Vám autore otevřeně říci, že HOP svůj volební hlas nikdy nedám a budu každého ve svém okolí přesvědčovat, aby Vám ho také nikdo nedal!Rv

0 0
možnosti

NewDorianGray

27. 9. 2011 12:45
A vy druhá obviňujete z demagogie?

cituji "ODS ale asi neví, že právě proto je na tom v návrhu oproti ostatním na

hlavu třikrát lépe než ostatních šest tisíc obcí a 80 procent

populace ČR, která v nich žije." U Plzně Vám taková demagogie ještě projde, ale u porovnání s Prahou již těžko. Tedy, rozpočet obcí a krajů západočeského kraje dohromady na příjmové straně činí 44 500 Kč na hlavu. Praha jako kraj i městské části hospodaří s 50 900 Kč na hlavu. Vím, řeknete, to nám ale sežerou plzeňáci, ale ono to platí i pro ostatní kraje, kde města velikosti Plzně nejsou. Ony se totiž silnice 1. a druhé třídy nerekonstruují z prostředků obce a nějaká Horní-dolní není ani zřizovatelem střední školy. Než vypustíte z úst vyloženě zavádějící údaj, jak nespravedlivé to přerozdělování ve prospěch velkých měst je, jukněte na http://www.czso.cz. Údaje jsou z roku 2009, staťák se moc poslední dobou nečiní. Holt to s tou čestností komunálních politiků na nižší úrovni asi nebude tak horké, když dokáží rozfrncat skoro totéž, co Praha.

1 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.