Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslíte si, že je život tak jednoduchý, jak to tak krásně vidíte vy?

Říká vám něco pokora?

Jste si jistý, že vědomostmi, životními zkušenostmi, jste tak daleko, že bez uzardění můžete opravovat, mistrovat pana Sedláčka? Používáte k tomu vykousnuté myšlenky a na jejich torzech sám vymýšlíte své finální konstrukce. Tak mu tím (a ne jenom jemu) nasazujete psí hlavu, které se následně vysmíváte.

1 0
možnosti
JR

J92a80r41a 78R55a98n22k

6. 9. 2016 21:28

S Brexitem ma v podstate pravdu, pokud sledujete denne BBC, mel byste o tom vedet vice, autore....

https://www.theguardian.com/education/2016/sep/05/uk-universities-fall-world-rankings-brexit-concerns

0 0
možnosti
JH

Zjevně máte čím přemýšlet!!Občas zajdu.

0 1
možnosti
RT

Výborně napsáno.Se vším souhlas.

3 0
možnosti
RT

Výborně napsáno,pan Sedláček,co se migrantů týče, se zařadil mezi dobrotrusy a ten jeho pseudohumanismus má po ekonomické stránce jednu maličkost -ty je daňový poplatníku zaplať , my Sedláčkové děláme to všeobjímající dobro.

6 2
možnosti
IS

Bravo. Sedláček je možná schopný, určitě kvalitně vzdělaný a nejspíš ekonom. O reálném světě lidské přirozenosti neví nic. To mu ovšem nebrání být novodobým zvěstovatelem absolutního dobra, nejlépe bez hranic.

2 2
možnosti
ZH

Já se snažím dívat na svět realisticky. Od Sedláčka jsem četl Ekonomii dobra a zla. Zdá se mi to fundované a odpracované. A když se jeho kniha stane ekonomickou knihou roku v zemi, kde se přes příliv 1 200 000 uprchlíků vybralo za půl roku o 18 miliard euro víc na daních, než předpokládal vyrovnaný rozpočet, tak je nepravděpodobné, že se ve všem mýlí. :-)

2 0
možnosti
VK

Já jsem teda jen laik,ale ta ekonomika má nějakou setrvačnost, ne?Když přijde 1,2 mil lidí do 50 mil Německa, tak i když nepracují,tak to asi hned s ukazateli nehne.Ale jásat, že hned, jak přišli, tak se vybralo víc na daních? To je trochu na hlavu, ne?

5 2
možnosti
BK

Tež se mi názory teho pána nepozdávaj. Vám karma, je to elegantní kritika.

1 2
možnosti
JH

Nejsem kompetentní hodnotit odborné znalosti pana Sedláčka, ale když ho občas zahlédnu tak suverénně diskutovat v televizi, myslím, že by si zasloužil cenu - frajírek roku:-)

3 1
možnosti

Mýlit se je Tomáš Zempliner

1 6
možnosti
Foto

Zatím co vy jste vždycky úplně mimo a pokud se při tom ještě mýlíte, je to úplně jedno.

2 1
možnosti