Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L77e41o91n 22T35o83m74e95v

11. 8. 2016 21:13

Počkám si co budete psát po zvolení pana Horáčka prezidentem....

1 0
možnosti
VJ

Máte na to dostatečnou perspektivu?

No dobrá, chtěl jsem říci, to se načekáte!

0 0
možnosti
MK

M12i81l81a62n 75K15e18s20l

11. 8. 2016 21:09

Žádný učený s nebe nespadne.Ani politik.I ti se však musí učit,hlavně zkušenostmi.Má cenu začít s učením v důchodových letech?Takový pětašedesátiletý politik začátečník stane li se prezidentem bude buď kladečem věnců,výzdobou tribun při zahajování různých akcí a pravděpodobně loutkou v rukou poradců.Při rozhodování o budoucím prezidentovi je nutné se ptát,kdo jsou jeho našeptávači.To ,co nám navykládá v době kampaně to brát s rezervou.Jeden náš "moudrý" politik prohlásil - když budeme lidem říkat,co budeme po volbách dělat,tak nás nikdy nezvolí.Myslím,že takový kandidát na prezidenta by měl být pár let senátorem,aby lidé věděli,co od něj čekat.Na básníky a sázkaře moc nevěřím.

6 0
možnosti
MN

Horáček je jistě chytrý úspěšný člověk, slušně se chovající, slušně vystupující, vypadá příjemně a důstojně na prezidenta, ale...

je to také člověk příliš stranící pro-americkým zájmům v Evropě, je zakladatel (podle mě extremistické) Bursíkovy strany LES (Liberálně ekologické strany), která je fanaticky protiruská a proti Putinovi. Tato

5 0
možnosti
MN

Tato strana podporuje vládní panoptikum v Kyjevě a bojuje za svobodný Tibet (na rozdíl od Tibeťanů samotných).

Mám strach, že Horáček by neměl problém podpořit NATO ve vedení preventivní války proti Rusku a takového prezidenta já nechci.

8 1
možnosti
Foto

A Zeman snad dělal a dělá něco jiného, když se uchází o prezidentský úřad?

1 1
možnosti
MN

Rozdíl pro mě je v tom, že když Zeman objíždí vesnice a chce mluvit s lidmi, tak mu to věřím, ale Horáčkovi to nevěřím.

4 0
možnosti
Foto

Horáček je zkušený hráč. Víc bych si o něm v tuto chvíli netroufla říct.

Tu hru tedy hrajeme s ním. Ať už do něj vkládáme nějaké naděje či nikoliv.

Uvidíme, jak se vše bude vyvíjet.

Hra je prostě rozehraná.

1 0
možnosti
MT

Chápu, proč chcete hledat hnidy na protikandidátech ještě dřív, než se vůbec nějak projeví. Až se projevovat začnou, bude z čeho ale brát, budou to dělat všichni. Takto máte náskok.

Ale jestli chcete být skutečným vizionářem, nevystačíte si jen s tepáním smyšleného chování skutečného člověka. Mám tip - zkuste si vyfabulovat celého virtuálního protikandidáta a na něm pak nenechte nit suchou. Pak se i Nostradamus bude stydět v koutě:-)

2 0
možnosti
Foto

Jakmile někdo naznačí, že se bude možná ucházet o prezidentský úřad, hned se na něho vrhne fanklub Miloše Zemana a nenechá na něm nit suchou. Horáčkovi vytýkají, že je to hráč a bývalý vekslák, který bůhvíjak zbohatl. Když to bude někdo jiný, určitě na něm hnidy také najdou.

3 1
možnosti
Foto

Skoro bych řekl, že máte z Michala Horáčka docela vítr. Do voleb daleko, sám Horáček se o své kandidatuře ještě vůbec nerozhodl a už je nutné na něj útočit. Notně zasívat semínko pochyb, však ono se časem něco uchytí.

9 3
možnosti
Foto

Já myslím, že se rozhodl dávno. Váhání je legitimní součást hry.

2 0
možnosti
RT

Budeme vidět, jsem sám dost zvědavý na další prezidentské kandidáty.

2 0
možnosti
PB

..... a tak veletoč ani tak nééé,- možná kotrmelec a když sa znova narovná tak přinde na to, že "valcha u starýho Růžičky" byla jistota.

6 0
možnosti