Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezjir

13. 3. 2010 15:19
nevím, kdo je větší populistou, zda-li vy nebo p.

U mně to vyhráváte  vy větou: "Vždyť za nic nedělání doma dostanou stejné peníze, jako kdyby museli rukama pracovat".

Dokažte to na číslech a faktech. A  ono nějaká taková práce vůbec existuje, když v největší míře jsou propouštěny právě "ruce"?

0 0
možnosti

1politician

13. 3. 2010 13:04
Nemám sílu

Kláro nakonec jsem v sobě našel sílu číst tak dlouhý žvásty - příště to zkraťte. Ne vždy dlouhé znamená lepší.

Nebudu reagovat na všechno, je to dost zbytečný...jen třeba na to, že sociální dávky jsou tady tak štědré, že nejsou ani poloviční v relaci k HDP ve srovnání s jinými zeměmi, ale vy asi stejně věříte svým zaručeným informacím. Nebo kde se na to či ono vezme; přitom opt out znamená vyvedení 50 miliard ze státního rozpočtu, a všimněte si, že žádný novinář se neptá kde na to modří špatňouři vezmou. Socdem se chovají jako zodpovědní politici na rozdíl od protějšku, ale vy jste asi anarchistka, nebo kdo - nebojte se, z toho vyrostete, snad, doufejme. Každopádně jste vehementní demagog spíš vy než oranžoví.

0 0
možnosti

valissen

13. 3. 2010 13:50
Re: Nemám sílu

Hlavně jsem neměl sílu dočíst tu naprosto pitomou reakci ;-O

0 0
možnosti

fami

13. 3. 2010 12:09
bez rozdílu

Bez rozdílů jsou projevy politiků, ať už bílých, modrých či červených a neznám politika, který by přiznal chybu, vždy za to může konkurent a jen úspěchy bude omílat stále dokola, při čemž se bude neúnavně tlouct do hrudníčku. Slyšíme to zprava i zleva. Proto se divím, že to ještě někoho dokáže překvapit a rozkohoutit. Vždyť oni se před námi častují nadávkami jako lháři, zloději a podvodníci a pak někde v zátiší se poplácávají po ramenou a dělí si ten svůj lup. A proč to tak je, no protože politika je kariéra a ne poslání.

0 0
možnosti

BingoXX

13. 3. 2010 11:38
roztomilá Kláro

vaše mysl je tak zmanipulována retorikou pravicových mágů, že dáváte k dobru jen samé hlouposti, nemá cenu z každou z nich polemizovat. Měla jste vydržet a poslechnout si také projev Ficův. On nejen, že podpořil Paroubka ve všem co zamýšlí po volbách, ale na příkladech uvedl, jak u nich museli napravit pravicové lumpárny a vše jim poté funguje lépe. Zrovna tak to půjde dobře u nás, až všechny pravicí zavedené zlořády skončí na smetišti.

0 0
možnosti

romualda

13. 3. 2010 11:23
lžete...

Promiňte, ale neskutečně lžete.Slibují všichni a snad nikdo neuvěří tomu, že strana slíbí vše, co splní. Nedokázal to zatím nikdo, ať se jednalo o pravici nebo levici, vždy jsme se po volbách dověděli, že sliby nebyly zasazeny do reálného ekonomického rámce nebo že tomu sami nevěřili a byl to podvod a nesmysl. Dále píšete, že díky levici se nevyplácí lidem pracovat. Připomínám vám, že sociální systém byl nastaven panem Vodičkou (ODS) někdy v roce 1994, už tehdy hodně kritizovaný a považován za velkorysý a naopak levice, velesociální Škromach jej zpřísnil, že sebral podpory absolventům a díky němu také mnoho lidí po skončení podpory, po pěti měsících nedostane už ani korunu, protože se berou v úvahu příjmy všech členů domácnosti.

0 0
možnosti

romualda

13. 3. 2010 11:24
Re: lžete...

Příště se trochu informovat, jak to doopravdy je.

0 0
možnosti

sibidlo

13. 3. 2010 11:16
v Liháči

se ještě chrápe? Vstávat šmejdi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1274x