Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

16. 9. 2010 1:25
V minulosti nebránila studiu ani tak strana,

jako určitá úroveň vysokých škol. Tato úroveň v dnešní době klesá.

Důchodová reforma v podání pravice má jediný cíl - zprivatizovat si obrovské peníze. Není potřebná. Stačí navrátit peníze, které stát v uplynulých desetiletích investoval do našeho národního a později pravicí rozprivatizovaného majetku.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

15. 9. 2010 13:13
jenomže

ta nastávající generace bude muset taky něco vytvářet aby se na ty důchody vydělalo, to je problém

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

15. 9. 2010 12:44
Heh...

...asi žertujete...na jedné straně píšete...že mladí nemohli cestovat 40 let apod...a pak na druhé straně dodáte, že...se jedná v případě nízké porodnosti o...celoevropský jev?;-D Takže já řeknu svůj názor...celoevropský jev ano (nemá nic společného s naším stavem společnosti za minulých 40 let)...ale spíše proto, že záchytná sociální síť všude jde do kytek a mít dítě je prostě všude...přepych, na který musí člověk nejdříve něco...vybudovat;-)

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

15. 9. 2010 12:13
Ta mladická nerozvážnost

Adorujete "důchodovou reformu". Ale co tím myslíte? Znáte román Hrabě Monte Cristo? Jak si Danglars kupoval jídlo v zajetí? To je názorná ukázka úspor.

Jinak řečeno, v každé době se spotřebovává, co se právě vyrobí. Žádný chleba ani provedení úklidu si prostě nikde nenaspoříte. Jediné, co důchodová reforma může ovlivnit, je to, jakým způsobem se o ten chleba budou lidé dělit. Ale to je hlavně o definici nějakého minima pro ty, co prostě budou "důchodově nereformovaní" - ať už z důvodu nedostatku rozumu nebo jakéhokoli jiného. Pokud tedy budete mít ten symbolický chleba pro 101 lidí a musíte z něj uživit 100 lidí, co bude záležet na nějakých úsporách.

0 0
možnosti
AA

Saša

15. 9. 2010 11:59
Našetřit?

To je ta naivita mládí, pro niž mají politikové "mladou generaci" tak rádi. Ta snadná manipulovatelnost.

Víte slečno, kolikrát jen v minulém století přišli o své našetřené úspory všichni ti, kdo na ně tolik spoléhali? Ať už to bylo skrze měnu nebo pro inflaci, stalo se to 6X.

Šestkrát během jediného století majetky na bankovních účtech i v domácích prasátcích všeho druhu zcela zmizely.

A Vy chcete stavět svou budoucnost na spoření? Už teď je mi Vás líto.

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1274x