Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

krllo2

4. 3. 2012 6:56
Kláro, kde se ve vaší krásné hlavince

urodila myšlenka, že Češi by nejraději chtěli všechno zadarmo? Vy nevíte, že většina Čechů platí daně, odvody a daně z daní? A trocha z toho se jim vrací zpět třeba ve formě školství, zatím bez školného. Vám to připadá zadarmo, protože zatím platíte z peněz rodičů DPH, když si koupíte něco hezkého. A to asi zatím nevnímáte.Ale jednou budete, určitě;-D!!

1 0
možnosti
VV

vovov

4. 3. 2012 5:08
Je teřba říci vše ....

Ale, ale autorko Kláro, zapomněla jste říci lidstvu jednu podstatnou věc: Čím jsou tatíček a maminka a jak lehce či těžce financují Vaše studium. Pochybuji, že jsou chudí, protože jinak byste tak nehorovala pro školné!

2 0
možnosti
N

nemám-rad-nasi-vladu

3. 3. 2012 21:58
Klaro ale nejsi vůbec uvědoměla

měla by ses max učit a chodit na brigády žádný odpočinek sex nebo něco takového měla bys makát na brigádách do padnutí abys měla na školné a né psát blogy !!!!

1 0
možnosti
PD

dolep9am

3. 3. 2012 9:36
TO jsou jen politické bláboly.

Vážená paní, to, co píšete,jsou bohapusté bláboly,které mě osobně docela uráží.Jsem absolventem MFF UK a IES FSV UK,kde studiuji doktorát a dal jsem se na studium financí na ESF MUNI.Pracuji sedmým rokem ve finančnictví a můj plat několikanásobně překračuje plat mé maminky, která celý život učí na ZŠ.Nečiní mi tedy problém za semestr ty uváděné částky zaplatit.Dokonce jsem se specializoval na obor ekonomické teorie,na němž jsme byli tehdy dva.Znám tedy velmi dobře teorii a jsem schopen s vámi vést odbornou diskusi o následcích školného.Otázkou je,do jaké míry jste schopna učinit totéž.Věcným návrhem zejména onoho odloženého školného a zavedení studentských půjček jsem se zabýval velmi detailně a to až do té míry, že jsem se sešel s jejím autorem Doc. Münichem z CERGE a napsal jsem věcné připomínky k naprosto zpatlané ekonomické analýze studentských půjček z pera jedné z "prestižních" poradenských firem.Jestli chcete,můžeme jít do detailu.Zatím jen plácáte.

3 0
možnosti
V

viet

3. 3. 2012 0:06
Klárinko, Klárinko

Klárinko, Klárinko, že by tatínek byl bohatý (nebo sponzor)? ;-D

2 0
možnosti
2

20/40

2. 3. 2012 22:23
Taky jsem se nezapojil.

Na naší fakultě jsem o tom (krom jednoho emailu) nic nezaslechl, ani nevím že by se někdo z mých blízkých spolužáků účastnil. Měli jsme sice rektorské volno, ale stejně jsme si v té době domluvili nějakou výuku.

Zatímco o pár set metrů dál je filozofická fakulta, která rovnou vyvěsila z oken do ulic plátna s protestními slogany.

Zdá se mi že se FF postavila spíš než proti reformě tak proti celé vládě potažmo proti "systému". Ani nechci vědět, co tam těm studentům "filosofie" lejou do hlav.

0 0
možnosti
L

literamagna

2. 3. 2012 23:13
Re: Taky jsem se nezapojil.

Je vidět, že jste uvědomělý, mladý soudruh.

Jsem zvědav, jak dlouho vám to vydrží.

2 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

2. 3. 2012 19:35
Já se taky nezapojil...

Ale velice jsem v pondělí večer když mi přišel mail ocenil že mi rektor dal v podstatě 2 dny volno na to abych se mohl připravit na zkošku co sem během zkouškového nestihl.

0 0
možnosti
K

krllo2

2. 3. 2012 18:43
Kláro vy jste hezká a proto se do ničeho nemůsíte zapojovat.

Tak to prostě v životě chodí a vy dostanete jistě všechno zadarmo, ale komunismem to nenazvete.;-D

4 0
možnosti

Bára33

2. 3. 2012 19:20
Re: Kláro vy jste hezká a proto se do ničeho nemůsíte zapojovat.

Ach bože, "zapojovat" - a to především do diskusí - by se neměli hlavně hlupáci

1 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

2. 3. 2012 18:37
Falešný a prázdný blog

ve kterém autorka horuje pro změny, které současný režim nazývá refromami, avšak nesděluje nám jediný argument, proč by k těmto změnám mělo dojít Rv

5 0
možnosti
JB

baranka

2. 3. 2012 18:58
Re: Falešný a prázdný blog

Stále lepší než onen student dnes na čt-24, ktetý chtěl a vlastně nechtěl o reformách diskutovat. Navíc má autorka pravdu v tom. že je to jen o školném a až v dalších dnech to bylo nahraženo požadavkem na univerzitní svobodu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1274x