Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

michalsif

7. 9. 2008 8:05
Paska si to ohlídá

V podstatě máš pravdu, ale myslím, že tohle je natolik velký talent, že si to pan Paska ohlídá, aby nepřišel o velké peníze. Jinak pro mladé je určitě lepší přejít do Sparty, než se stěhovat v patnácti nebo šestnácti do zahraničí, jak to dělají v současnosti desítky hráčů, o kterých už pak v životě nikdo neuslyší.

0 0
možnosti
JN

Velkoknize Slovanski

7. 9. 2008 1:22
Je delfín chytřejší než ženská ??????

Co článek, to hovadiny, co tady ty baby píšou  :-©

Rv

;-O  (Y)

0 0
možnosti
JN

Velkoknize Slovanski

7. 9. 2008 1:23
Re: Je delfín chytřejší než ženská ??????

Je delfín chytřejší než ženská ??????  ;-D

0 0
možnosti
T

thufir

5. 9. 2008 18:31
Ať si přestupují kam chtějí a v kolika letech chtějí

Fabregase koupil Arsenal z dorostu Barcelony, praxe holandských klubů je taky podobná. Jinak,ale článek je i vtipný. Hlavně označení Matušoviče za velkého hráče. K tomu měl možná našlápnuto, když kopal u nás v Ostravě, pak řekl, že ze Sparty je blíž do repre i ciziny. V repre byl jednou ještě jako hráč FCB a pokud jde o zahraničí bude jednou rád za Kypr.

0 0
možnosti
T

thufir

5. 9. 2008 18:34
Re: Ať si přestupují kam chtějí a v kolika letech chtějí

Jo a ještě Gigant Sparta. Haha... takový Dario Srna bere ročně částku odpovídající zhruba třetině rozpočtu Sparty, tak jaký gigant. Navíc Sparta v posledních letech kupuje jak talenty(Mokrohajský, Kadlec...), tak hlavně bere starší hráče aby je pak mohla, až se tito znelíbí  fanouškům, poslat třeba do Plzně.

0 0
možnosti
HH

mistodrzici

5. 9. 2008 13:19
Očekával jsem

nějakou pikanterií z oblasti finančních toků v GL. Bohužel, konstatování jako: talenty skupuje gigant Sparta...., kontroverzní Řepka... apod. jasně deklarují z jakého tábora vítr fouká a co je vlastním smyslem článku.:-/ 

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1274x