Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

certik_bertik

25. 6. 2012 17:58
nemusí

to být tak negativní zpráva. Zvednou se vojenské rozpočty a ekonomika se pohne kupředu

0 0
možnosti
RH

djelem

25. 6. 2012 17:21
Přeji Egypťanům hodně úspěchů a vládu dle přání většiny !

Nebezpečné pro Evropany není Muslimské bratrstvo  v Egyptě, ale multikulturalisté  a další škůdci v Evropě.  [>-]

0 0
možnosti
MR

iluminat

25. 6. 2012 17:27
Re: Přeji Egypťanům hodně úspěchů a vládu dle přání většiny !

ja jim to taky preju, kdo chce kam...........kdyz se jim libi chcipat hlady, proti gustu zadny disputat. A evropanum to preju take, kdyz si ty mulitikulti voli, budete jich mit v EU cim dal tim vice, ted se scuchavaji s Iranem, to bude sranda.

1 0
možnosti
G

Gašpo_3

25. 6. 2012 15:29
Pekne ste to rozobrala.

Egypt nemá ropu, ani iné "záujmové" suroviny, takže stojí mimo snahy západu výrazne smerovať dianie politiky. Ide v podstate len o vzťahy s Izraelom, ale ten už pre Ameriku, ktorá sa topí vo vlastných problémoch, stratil prioritu.

Možeme teda Egypt brať ako príklad vývoja podľa priania muslimských domorodcov. A tí skoro poznajú čo si "vybojovali". Síce mi možu byť ukradnutí, ľúto mi je len koptských kresťanov, ale bude to hodne tvrdé prebudenie. Ekonomika pod vedením Šaríe bude len skomírať, turistika zdochne úplne, nebude dlho trvať a začnú spomínať, jó za Mubaraka to boli časy...

Stále vačšia bieda bude produkovať stále radikálnejší Islám, pretože za zlé časy samozrejme možu tí, ktorí nie sú dosť islámsky, je to trest Alláha za malú poslušnosť, akože inak.

Tak fajn, dobre im tak. Lenže máme tu celý sever Afriky a kus Ázie, kde nám začína bobtnať obrovské ohnisko silne radikálneho Islámu, ktoré má naviac svoje "kone" po celej západnej Európe. Obávam sa, že tá začne "sklízet" tiež.

0 0
možnosti
ZK

SID09

25. 6. 2012 16:49
Re: Pekne ste to rozobrala.

Že to půjde v Egyptě od 10 k 5, bylo jasné všem kteří se v tomto světě občas pohybují. Radikalizace islámu v celé severní Africe byla ale zcela nepochopitelně živena a podporována USA a NATO.

Že politici udělali chybu, když se rozhodli zničit Sádáma, bylo všem normálně myslícím osobám jasné.

Chyby udělali také s podporou Kosova a povstalců v Lybii, Tunisu, Egyptě ...... Máme se v Evropě opravdu na co těšit ;-(!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1274x