Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

blondynka111

23. 7. 2011 19:42
To neni strach z ciziho, ale preventivni opatreni

Jde o idenfifikaci. Je zakazane jakekoliv zahaleni obliceje.

Libilo by se vam, kdyby vas obsluhoval cisnik v kukle? V bance motocyklista s helmou nebo opet kuklou? V Evrope je zvykem mit odhaleny oblicej a jednat primo z oci do oci. Identifikace lidi pod burkou je nemozna a uz bylo spachano par zlocinu semotamo prave lidmi v burce. Do verejnych prostor naprosto nevhodne. Neumeji li se pristehovalci prizpusobit, at odejdou. Nikdo ne nehnal z toho jejich raje rozvojovych zemi. Multikulti je jenom utopie, jakmile dojde na muslimy. Muslimove se nemuzou a nechteji prizpusobit, protoze jejich nabozenstvi je velmi neprizpusobive.

Kdyz zijete v muslimskych zemich jako Evropan, musite se do jiste miry prizpusobit. Muslimove vsak prizpusobeni nechteji a ruzni Kocabove jim jenom pomahaji.

Wendy

1 0
možnosti
R

rudaz

23. 7. 2011 21:44
Re: To neni strach z ciziho, ale preventivni opatreni

Správně, my nemáme mít z čeho strach. Evropané jsou zde doma a mají svoji kutluru, kterou nechtějí a ani nemohou měnit. Pročby? Jde o zkoušku a v té muslimové neobstojí, protože my je poznáme po ovoci.

Potom bude líp.R^

0 0
možnosti
C

certik_bertik

23. 7. 2011 18:21
ona

vlastně politika multikulturalismu nikdy neexistovala. Šlo o to aby se nějak omluvil masový příliv lidí  z jiných kultur, tak se vymyslel termín multikulturalismus

1 0
možnosti
F

forEd38

23. 7. 2011 17:11
hm

co vlastne autorka chtela rict? Je to cele zmatene...

1 0
možnosti
LS

Lesní sběř

23. 7. 2011 19:07
Re: hm

Já to pochopil nějak takhle: "Vůbec nám nemusí vadit, že přistěhovalci lžou, kradou, znásilňují a pálí naše vlajky, protože i v našem středu se může jednou za čas najít podobný poděs." ;-)

1 0
možnosti
JTNJTN

Já to nebyl, já to nebil!

23. 7. 2011 16:58
Lžete! Je zakázáno zahalování obličeje!

Nikde není definováno, že se jedná pouze o burky a nikáby. Rv:-(

1 0
možnosti
LS

Lesní sběř

23. 7. 2011 19:08
Re: Lžete! Je zakázáno zahalování obličeje!

A to je tak trochu škoda. Kvůli nezvaným přivandrovalcům v hábitech přijdeme o obří sluneční brýle, o dámské závojíčky a o škrabošky čerta s Mikulášem. :-P

0 0
možnosti
TJ

vioš

23. 7. 2011 15:54
až vás muslimové ztřískají...

Všechny homtné i nehmotné věci v demokratickém svobodném státě musí plně v jeho souladu. Musí demokracii podporovat, vyživovat, budovat. Islám demokracii a svobodu ničí, je diktátorský. Každý demokratický organizmus je napadnutelný zevnitř i zvenčí myšlenkovými bakteriemi i viry. Je nutno si vybudovat obranyschopnost proti těmto nepříznivým vlivům, které demokracii ničí. Komunizmus, nacizmus, islám, maoismus bal bla bla... patří do karantény.

2 0
možnosti
R

rudaz

23. 7. 2011 21:42
Re: až vás muslimové ztřískají...

K těm nehmotným věcem - "Poznáte je po ovoci". Copak lepšího do Evropy vnáší islám? V Brně chtějí další mešitu z důvodu"..máme málo prostoru". To již tady bylo v r.1935, kdy jedni měli "málo životního prostoru". Lidstvo je málo poučitelné, naštěstí náš národ má paměť a ví, jak reagovat. Vírou a láskou, naděje se dostaví sama.

Bude líp.R^

0 0
možnosti
MZ

zajicek8

23. 7. 2011 15:31
??

Užitečný idiot?

2 0
možnosti
ŠŠ

EndtheFED

23. 7. 2011 15:04
Náboženství

Jako první věc bych rád podotknul, že veškerá náboženství jsou nesmysly. Využívají se jen jako odůvodnění zabíjení. Nejen teď, ale i v minulosti.

A jako druhou věc: se zákazy naprosto souhlasím. Pokud někdo přijede do mojí země, tak se musí připravit na to, že se bude musit přizpůsobit mojí kultuře a zákonům. Přijde mi maximálně drzé proti tomu protestovat - nikdo je tam přece nezval a když se jim to nelíbí, tak můžou přeci jet jinam.

2 0
možnosti
KV

valissen

23. 7. 2011 15:17
Re: Náboženství

Přesně i můj názor R^

1 0
možnosti
D

dampfer

23. 7. 2011 14:46
Samozřejmě

že se muslímů už nikdo nezbaví,-- první hlasy-- je od hranic zavčas odehnat,, byly liberály odsouzeny a dnes se titíž diví, kdo sem muslimy vpustil. Demokracie je slabý poraženecký režim, navíc civilizované země téměř zrušily armády, tedy, kdo by z těch srabů šel bránit sochu sv. Václava nebo čest vlastní dcery?? Češi se mezitím napadají a rvou o kost, jak vzteklí rotweileři, KSČSSD nalevo---kousíček od nich bezbranný střed nečasů a kalousků,  bojovná  pravice jakoby za mřížemi. Jen se urážejte, slibujte pečené holuby a bez roboty a bez námahy----- ten třetí v burkách a zelených plinkách =se směje.

2 0
možnosti
D

Dunja

23. 7. 2011 14:23
a ještě dodatek

Ač islám celibát nedovoluje sami muslimové nikdy křesťanům ho nezakázali ani v něm nebránili ani ho nebrání doržovat.

Ve většině muslimských zemích běžně fungují paralelně různá náboženství, která se řídí vlastním rodinným právem a navzájem si do těchto věcí nemluví. Ale v ostatních věcech vše zastřešuje jeden zákon po vzoru evropských zákoníků, který je pak platný pro všechny obyvatele.

A v ulicích většiny arabských měst potkáte dnes i ženy v krátkých sukních uzkých džínách a nemusí to být jen ťuristky či místní křesťanky a klidně se drží za ruku své kamarádky v islámském oděvu či se zahalenou tváří;-)

0 0
možnosti
MP

Martin V2

23. 7. 2011 21:46
Re: a ještě dodatek

KOlik náboženství funguje v Gaze?

Divím se, že Vás baví tak lhát, radobea už pochopila, nechcete jí následovat?

0 0
možnosti
FKL

Karel Kubrt a tchýně

23. 7. 2011 14:21
Sohlasím a zároveň nesouhlasím

Milá autorko, zajímavý článek. Nenechte se mýlit, Francie nezakázala pouze burky, ale všechna náboženská vnější označení občanů. Nosit křesťanský křížek na hrudi je tam stejný přestupek jako šátek muslimky. S vaničkou se vylilo i dítě a v Belgii, chtící se zavděčit nevím komu, tomu nebude jinak.;-€

blogger František Karel Ladislav

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1274x