Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

- Imputato... perché ha ucciso Slavomir Beneš con cinque colpi di pistola?

- Perché poi si è inceppata...

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
OF

- Perché poi si e inceppata..

0 0
možnosti
LC

Beru, že Vás akce nadchla a sám si myslím, že musela mít super atmosféru. Určitě tam bylo na co koukat. Zároveň jsem vděčný za každého umělce, který si už najde jiné téma tvorby. :-);-)

4 2
možnosti
Foto

Vidím, že diskuze jde úplně jinam, než jsem si myslela. Člověk tu píše o tom, jaké krásné věci je možné utvořit, jak i Čech žijící v Itálii se může osobně zúčastnit něčeho tak nádherného, jakou tvorba obrazů při Infioratě je. 

Já si dodneška Václava Havla moc vážím. Ano, jsem naivka a je mi to jedno. Protože člověk může s názory ostatních souhlasit i nesouhlasit, i přesto si ho může vážit za to, čím byl. Využila jsem smrti Václava Havla, ano. Chtěla jsem vzdát úctu člověkovi, který v něco zcela věřil, věřil v dobro, snažil se myslet pozitivně. Protože pozitivním myšlením přitahujeme pozitivní věci. Ano, i v tom jsem naivka. A využila jsem smrti Václava Havla ještě v jednom - v propagaci té malé zemičky uprostřed Evropy, která je mým domovem, a v hlásání dobra. Protože víra v dobro neumírá, ale je ji třeba v lidech znovu probudit.

8 4
možnosti
SB

Myslíte si, že lidé, kteří mají dobra plná ústa, v ně také vždycky věří?

V případě pana havla se mnohdy jeho skutečné činy velice rozcházely nejen s realitou ntohoto světa, což by u snílka bylo možné pochopit, ale i s jeho slovy, což už není možné pochopit ani u snílka.

7 8
možnosti
DM

... a výjimečně budu osobní...

Jste krásná.

5 3
možnosti
PS

P18e77t90r 30S31k13á63c69e25l

16. 12. 2012 23:26

„Ne dobrý kdo krásný, ale ten krásný kdo dobrý.“;-)R^

1 0
možnosti
DM

...... wow....

...bála jsem se toho článku... bála jsem se zloby, zášti, závisti... zbytečně

DĚKUJI!!! ... a v hluboké úctě smekám....R^R^R^

V

4 6
možnosti
SB

Tak Vy si také myslíte, že my, kteří Havla nemáme rádi, mu závidíme? A co, prosím Vás? Nebožtíkovi je možné závidět jenom v případě, že si sami přejeme zemřít třeba z důvodu těžké nemoci, která nám přináší více utrpení než radosti ze života. Ale nikdo jiný mu závidět nemůže.

Neuvědomujete, si, že je možné mít hluboké a nesmiřitelné výhrady vůči politikovi, aniž bychom mu záviděli?

6 4
možnosti
SB

Václav Havel je v mých očích hlasatel něčeho, co totálně zkrachovalo: Byl to on, kdo říkal, že Evropská unie je elitní společenství států a že pokud tam budeme přijati, bude to pro nás velká morální výzva. Stačí mi vidět, jak je na tom EU v současnosti, a vím, co si mám o Havlovi myslet. Byl to buď naivní snílek, avšak v tom případě v něm nemohu vidět velkého myslitele, nebo vědomě hlal ve prospěch Bruselu jako dříve Gottwald a po něm Husák ve prospěch Moskvy, avšak v tom případě si ho nemohu vážit z hlediska morálního.

Jediné, co drží Havlův kult nad vodou je lidská naivita a neschopnost mnoha lidí uvažovat jinak než v souladu s tím, co jim je k věření předkládáno. A protože Brusel sice jde do kytek, ale dosud pevně v rukou drží opratě moci, včetně novinářské kliky, tedy včetně vymývání mozků, tak má Havel své zaslepené obdivovatele jisté.

Havlův kult je důsledkem nedokonalosti uvažování lidského stáda, nikoli zaslouženým důsledkem jeho údajných zásluh.

16 6
možnosti
Foto

L20u48b11o30r 31J28o52š78t

16. 12. 2012 10:53

Co hlásal Havel zkrachovalo. Zatímco současný klientelisticko korupční bordel nainstalovaný současným prezidentem a jeho kumpány naprosto skvěle šlape :) Promiňte, ale já chci radši do skřípající Evropy než do Ruska.

9 5
možnosti