Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem přesvědčena, že na vině je celý systém, a že změny lze dosáhnout jen jeho odstraněním. Občané, je vina nás všech, že jsme k tomu tak dlouho mlčeli a je na čase aby jsme se my slušní lidé, které tento režim vykořisťuje, rozhodli zakročit energičtěji a přímo politiky konfrontovali. Čekáme již příliš dlouho, bylo již příliš obětí, zabilo se, nebo zemřelo již příliš lidí a příliš mnoho lidí přežívá na pomezí krajní bídy a je jen na nás, zda těmi příštími budeme i my.

0 0
možnosti

Stále máme v parlamentu nadpoloviční podíl zástupců neschopných a zločinců (schopných).

Jediný postup, s nejistým výsledkem, - nevolit už vůbec "zavedené" strany. 

V nic jiného nedoufám.

2 0
možnosti

Ve Vašem článku považujete stát za vyšší úroveň občanů a ono to tak ve skutečnosti je, již se to tak vžilo, že to každý považuje za normální. Opak je však pravdou, stát je pouhým služebníkem občanů, kteří mu svěřili část svých pravomocí. Stát nemá žádné peníze, stát není podnikatel, stát má spravovat jen základní věci, které mu občané svěřili. Že si proti jejich vůli přivlastňuje pravomocí čím dál víc, je jen naše vina. Demokracie neznamená povinnost volit pořád jedny a ty stejné, kteří povyšují stát na Boha a z občana dělají svého otroka, který je svou prací živí.

4 0
možnosti
Foto

V tomto i jiných článcích píšu o tom, že zákony nemají valnou úroveň. Jednou větou: "Jsou to zmatky a zmetky", co se buď následně  ženou k Ústavnímu soudu, po 2-3 letech se ruší nebo ještě před jejich platností Parlament navrhuje jejich změny.

Což není normální a státu na cti nepřidá. Naopak - ostuda !!

Pracovat takto jako OSVČ, žiju o vodě a chlebu... Za dva-tři roky ani na ten chleba nebude, bude stát 50 Kč jedna 400g štrycla.

Mimochodem to jedno PLUS máte ode mně :-)

3 0
možnosti

Myslím že je na čase, aby odborníci zvážili, ve které chvíli je již možné žalovat stát za šikanu svých obyvatel. Kdyby taková situace nastala, možná, že by byl frkot a znění příslušných zákonů a vyhlášek by dostalo smysl

2 0
možnosti

Jací odborníci? S tím se musíme vyrovnat sami.

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Otázka PROČ a odpověď PROTOŽE. Lze věci zjednodušovat a proč je to třeba. Protože je to přirozené, stejně jako logika, zdravý rozum, spokojený život. Spokojený život se vším všudy, včetně porozumění. S několika přáteli jsme v tomto duchu začali vydávat samizdat D-éčko, měsíčník o demokracii a založili Klub Přátel Demokracie. Odkazy jsou v SEZNAM RUBRIK.