Proč Senát - ve zkratce

Vybaví se mi fóra, náměstí, kašny, studny, stín pod lipou a kolem lidé v družné mluvě. Tak by to mělo být. Nejsme připraveni  na  budoucnost a  její varianty. O tom je  třeba  na fórech mluvit. PROTO Senát. ___________________________________________________________________________________  

Mojí profesí byla logika, analýza, systémy a výsledkem projekty. Mnohé se z života vytrácí, nechováme se logicky, systémově, systematicky a analýzu uznáváme převážně zpětnou. Nedostatky nahrazujeme kvantem zákonů, zákazů a sakcí, provázené mega komentováním.

Lidé se odvrací od politiky, nevěří, jsou znechuceni, roste v nich zloba, občas beznaděj. Cesta vede jinudy.

Republika, stát své lidi potřebuje, nemá jiné. O tom je třeba mluvit na fóru a umět nabídnout lepší budoucnost, řekněme - vyšší verzi. Nebyla jsem politik, mými partnery byl spokojený uživatel, uživatelsky příjemné prostředí a dobrý servis, spolupráce. Proto se cítím lidem blíž, stejné by to mělo být i po vstupu do politiky, kterou beru jako správu obce, celku, státu. Ta správa má být funkční, přívětivá, řekněme morálně-etická pro všechny zúčastněné strany.

Obvod č. 66 - Olomoucko, na jihu s lázněmi Slatinice, sever sahající k Zábřehu, západ Mohelnice a Bouzov, východ Moravský Beroun a  Norberčany si pozornost a vlídné prostředí zaslouží. Vlídné prostředí tvoří spokojené lidi a takoví Hanáci odjakživa byli.

 

Moje motto:"Pokud to neumíš vysvětlit jednoduše, nerozumíš tomu dostatečně dobře". Albert Einstein

_____________________________________________________________________________________

Zdenka Wagnerová, kandidátka do Senátu, obv. 66 Olomoucko

Autor: Zdenka Wagnerová | čtvrtek 7.8.2014 18:25 | karma článku: 4,58 | přečteno: 284x
  • Další články autora

Zdenka Wagnerová

Hody v Náměšti na Hané

9.6.2023 v 15:15 | Karma: 8,80

Zdenka Wagnerová

Blogeři, srazy a vlaky

26.5.2023 v 12:55 | Karma: 15,89