Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J66i40ř20í 25H49u12č76k64o

27. 9. 2015 18:01

Nějak nechápu uvažování paní Wagnerové! Proč by mně mělo třeba znepokojovat, že 75 % vojáků považuje Islám za nebezpečný? Zřejmě stejně by dopadl stejný průzkum, kdyby se dělal v občanské společnosti. Že by se paní Wagnerová řadila k těm 25 % kteří mají tuto zvrácenou ideologii rádi?

1 0
možnosti
Foto

Nechápete, vysvětlím :-) Rozlišuji islám jako víru a islámismus, řekněme jako násilnou formu jeho prosazování. Islamifikace je potom už násilné obsazování území a potírání jiných náboženství a víry.

Dle naší ústavy a LZPS je svoboda víry zaručena.

Ve vyšších složkách naších ministerstev a MO bych předpokládalo schopnost  tyto "drobnosti" rozlišovat.

Logika a nazývání věcí správnými jmény není zvrácenost [>-]

Na toto téma bylo napsáno tisíce článků, nepovažuji za nutné pokaždé vše znovu popisovat. Snad nám paměť ještě slouží a myšlenku udrží déle než od jedněch TV zpráv do druhých :-)

0 1
možnosti
Foto

Především jde o to, jakým způsobem se vůbec taková anketa dělala. Pamatuji si, jak jsem v jednom obchodáku jednu anketu vyplňoval. A vzal jsem to z gruntu- byla legrace a bylo mě úplně volný co tam škrábnu. Bouře ve sklenici vody, zatím co podstatné vběci a zcela jasné jsou záměrně zkreslovány a ještě obhajovány. Viz symbolika státu a červené trencle, problémy s uprchlíky, zlodějiny, podvody a všechny ty aféry kolem nás.

3 0
možnosti
Foto

Jo a snad jen jako doplnění já osobně těm našim médiím, zejména komerčním věřím tak na 10% a to ještě kriticky. A věřte mi, že vím o čem mluvím a zejména z vlastní zkušenosti.

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Otázka PROČ a odpověď PROTOŽE. Lze věci zjednodušovat a proč je to třeba. Protože je to přirozené, stejně jako logika, zdravý rozum, spokojený život. Spokojený život se vším všudy, včetně porozumění. S několika přáteli jsme v tomto duchu začali vydávat samizdat D-éčko, měsíčník o demokracii a založili Klub Přátel Demokracie. Odkazy jsou v SEZNAM RUBRIK.