Miss D-éčko 2014

Útočíme denně ... Náš časopis vychází UŽ druhým rokem, je na čase vyhlásit soutěž Miss D, doba si to žádá. Drhuá možnost  nebo spíš platforma je účastnit  se soutěže PressStar. _____________________________________________________________________________________

Útočíme denně, díky samizdatu D-éčko, vychází sice jednou za měsíc ale to mezi tím je spíš operace, bojový let, běh minovým polem pod křížovou palbou, něž procházka růžovou zahradou za zpěvu ptáků. Malér je v tom, že neumíme zpívat. Umět zpívat, brázdíme hitparády show businessu a sbíráme money za reklamy na YouTube.  Nezoufáme, letíme dál :)

Vycházíme už druhým rokem, přičemž 8. května vychází 2. číslo D-éčka. Jsme spíš kouzelníci a Copperfieldové, první číslo však vyšlo UŽ 12. 12. 2013, bylo to tzv. nulté číslo.

Jsme tedy historicky u 3. čísla a lžu, jak když maluje. Rozdíl od onoho "lže jak když tiskne" je v tom, že netiskneme, rozhodli jsme se malovat. Malovat prostředí na růžovo. Podkladová barva bílá, nejdřív je třeba řádně vybílit, pak sáhnou po té růžové, krásné měkké, starorůžové barvě.

Počet našich čtenářů roste s každým novým číslem, oproti prvnímu  číslu je nárůst odběru asi o 250%, budeme významným hráčem na trhu, včetně trhu práce. U čtvrtého čísla očekáváme nárůst pracovních pozic o 200%. Poznámka: Pracovní místa nedáváme, nedáváme lidem práci, u nás si lidé pozice tvoří, tvoří si vlastní náplň, kreativní nikoliv práci poddanskou. 

D-éčko není časopis, je to samizdat, sami-z-dat. Editor jej skládá z našich článků, z našich dat, jsme daťáci-ediťáci. Je tak krásné napsat ráno článek, třeba o tom, co se v noci zdálo.

Je čas informovat veřejnost, že soutěž o Miss D se blíží a s ní i naše účast v PressStar. Existuje sice TV Star, my jsme jiní :) Jsme něco mezi tiskem, writem, letem, operujeme na poli demokracie, FLIGHT demokratos - Křídla perutí, křídla demokracie.  

Při tom FLIGHT Křídel perutí, křídel demokracie nutno počítat i s nouzovým přistáním, sestřelením, tak už to chodí. Létáme rádi, nelze létat nízko a pomalu, neotevřel by se nám padák. Po otevření padáku je nutno co nejdříve vrátit se na základnu KPD nebo KCO, nenoť náš den "D" a s ním i ono "V", vymalovat prostření na růžovo se blíží a je třeba každé ruky, nelze polehávat donekonečna v zajateckém táboru nepřítele.

Závěr: Zdál se mi sen.. Ta růžová byla do starorůžova, šmrcnutá modní meruňkovou. Jaká bude Miss D 2014? Jaká bude porota? Pánové i Vy se hlaste, bez poroty žádná soutěž nemá grády. Miss D se nevolí, o Miss D rozhodne porota. Porota tvrdě posoudí, zda při malování nezapomněli jsme na naše děti, naše následníky.

Autor: Zdenka Wagnerová | pondělí 5.5.2014 7:51 | karma článku: 4,30 | přečteno: 215x
  • Další články autora

Zdenka Wagnerová

Hody v Náměšti na Hané

9.6.2023 v 15:15 | Karma: 8,80

Zdenka Wagnerová

Blogeři, srazy a vlaky

26.5.2023 v 12:55 | Karma: 15,89