Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Superhrubá mzda na pásce je, povinně.

2 0
možnosti
Foto

Sorry :-) Víc jak 20 let jsme výplatní pásku neviděla. Otázkou je, co komu říká :-) Jinak si velmi vážím Vaší připomínky.

0 0
možnosti
AT

K poslednímu odstavci bych položil otázku : a jsou ti padesatnici ochotní pracovat za stejnou mzdu jako ti Mongolové ?? A když sama píšete, ať nehledají práci ale důstojnou mzdu ?

Nevim. Připadá mi váš blog bez hlavy a paty. A to jsem se podle nadpisu těšil na inspiraci, protože se blížím kritickemu věku

2 0
možnosti
Foto

Pane Antoníne, tento článek je vlastně konkrétní odpověď "internetovému" příteli. Na prostý komentář to nebylo, zvolila jsem blog. Toto je odpověď ad 1) Vám na ono "bez hlavy a paty".

2) Váš "kritický věk", čili padesátka. Netuším v jakém oboru děláte, jen pevně věřím, že si nějakých 3-4-5.000 Kč sám nebo s manželkou odkládáte, pro strýčka příhodu.

3) "Jsou ti padesátníci ochotní pracovat za stejnou mzdu jako ti Mongolové?" ... Byli by blázni, kdyby byli! Mají snad nějaké zkušenosti, praxi, znalosti. Nic proti Mongolům, ti však přicházejí pro nabrání zkušeností. Doufám že ne jen jako levná námezdní síla..

Padesátka není kritický věk :-) Je to nejlepší čas začít myslet na sebeR^

Jestli chcete něco ucelenějšího, zkuste: "Co se stane pří navýšení mezd a důchodů" na stejném blogu nebo "Nezaměstnanost je společenský problém".

PS Až budete mít to jubileum, dejte echo :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 637x
Otázka PROČ a odpověď PROTOŽE. Lze věci zjednodušovat a proč je to třeba. Protože je to přirozené, stejně jako logika, zdravý rozum, spokojený život. Spokojený život se vším všudy, včetně porozumění. S několika přáteli jsme v tomto duchu začali vydávat samizdat D-éčko, měsíčník o demokracii a založili Klub Přátel Demokracie. Odkazy jsou v SEZNAM RUBRIK.