Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MI

Ano, na ty tisíce a desetitisíce je možno se denně dívat v Kauflandech a Intersparech, jak ty svoje košíčky nemohou ani utlačit ...;-D

1 2
možnosti
PP

A proč by faktury platili v termínu, když nemusí? Copak by je k tomu nějaký sodu přinutil?

2 0
možnosti
JSS

Kam se rozkutály?

         A taky,  kdo je kutálel a pak rozkutálel. My je neznáme?? Ale známe! Ale vyhovuje dneska všem, aby se mlčelo... No oni už jsou  pěkně rozkutáleny po celé Zemi. Ale stálo by je zase sekupovat - ne??

2 0
možnosti
PK

Problém je, že lidstvo jako celek, nebo přinejmenším euroatlantická civilizace, ke které patříme, nemá žádnou vizi. Ve vašem článku padla jednom jedna - umořit státní dluh. To se obávám, že asi na stmelení mužstva stačit nebude. V minulém století tu byly vize aspoň dvě - komunismus a nacizmus. Ke stmelení mužstva byly obě celkem vhodné, ale jak se nakonec ukázalo, úplně se neosvědčily. A proto asi lidstvo na vize zanevřelo a v současnosti si jen tak živoří bez vize. Jen se tak plácáme od výplaty k výplatě a od voleb k volbám.

1 0
možnosti
JS

Při psaní o chudobě u nás si uvědomte,že 80% lidí na zeměkouli žije hůř jak my. Tak nevím na co bychom si měli stěžovat. Podle médii jsou nejohroženější skupinou důchodci a rodiny s dětmi. Důchodci dostali vždy až do minulého roku valorizaci podle inflace plus třetinu nárůstu mezd. Ano, hodně důchodců je chudých protože naletěli podvodníkům, podporují své potomky atd. Ale tohle stát nemůže kompenzovat. A nejhorší je, že jim média 20 let pořád připomínají, že jsou chudí, tak člověk tomu nakonec věří.

Co se týče rodin s dětmi tak když vidím ráno před školou jak mládež kouří, jak jsou  oblečení a ověšení technikou tak si myslím, že materiálně nestrádají. To nepíšu kam jezdí na dovolenou. U nás je chudoba morální. Každý chce mít víc než soused a to nám nemůže žádná politická strana splnit proto je zbytečné od nových voleb očekávat spokojenost lidí. Hezký den.

11 1
možnosti
LH

Pane Staňuro, škoda že Vám mohu dát jen jedno ˇplus.

1 1
možnosti
Foto

Zdá se, že jste o den pozadu... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jasan, začala včera a dokončila dnes. Nebuďte troškař :)

0 0
možnosti