Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kurdové mají právo na svůj vlastní stát a já jim přeji z celého srdce, aby si ho vybojovali.

1 0
možnosti
Foto

J51a23n 33R11ý39z69n79a85r

24. 9. 2015 23:00

Díky za hezký článek,

R^

1 0
možnosti

Hezký článek, ale rozhlédněte se na ty zmetky, kteří určují pravidla chodu světa a zkuste najít jediného odpovědného politika, který by chtěl zájem Kurdů řešit jinak než válkou, úplatky nebo podrazem (udělám ti Kurdistán a ty budeš mým vazalem). Ale třeba nastane zázrak, Kurdům ho přeji :-)

3 0
možnosti
Foto

Pokud Kurdové si zaslouží stát, tak je nutné odpověď, kde a na úkor jakého státu. Na úkor Sýrie, Iráku, Turecka.  Kurdové nikdy v historii  svůj vlastní stát neměli.

0 0
možnosti

Máte pravdu; na druhou stranu existuje zásada o sebeurčení národů a ty desítky miliónů by si sebeurčení v referendu pod kontrolou OSN jistě zasloužily.

3 0
možnosti
Foto

TGM byl pro mnoha Kurdu vzorem - i pro mym-, my ten Kurdistan dosahneme, ta cesta je a bude kruta a o to vice si ho budou dalsi generace vazit ! 

Dekuji Vam z celeho srdce za soudruznost !

3 0
možnosti

Beze zbraní to ale nepůjde, bez bojů svůj stát nezískáte.

Přeji Vám velké úspěchy na válečném poli, protože pak teprve budete moci být úspěšní i diplomaticky.

I Masaryka začali brát Američané a Francouzi vážně teprve když měl Legie.

1 0
možnosti
Foto

Lidé mají právo na svobodu a ta je v přímém protikladu se státem.  Výměna daňového farmáře nebude určitě tou změnou po jaké Kurdové touží.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Otázka PROČ a odpověď PROTOŽE. Lze věci zjednodušovat a proč je to třeba. Protože je to přirozené, stejně jako logika, zdravý rozum, spokojený život. Spokojený život se vším všudy, včetně porozumění. S několika přáteli jsme v tomto duchu začali vydávat samizdat D-éčko, měsíčník o demokracii a založili Klub Přátel Demokracie. Odkazy jsou v SEZNAM RUBRIK.