Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

k vasemu bodu 3/ muzete napsat jaky argument meli vsichni kdo volili Schwarzenberga?  Jeden jsem slysel - on je takovej milej prijemnej a cestnej ... vite ono to jeho spani ma souvislost i s unavou a vekem, takze on tim, ze prohral tento souboj, ktery si ostatne z velke casti prohral i svymi odpovedmi na otazky, v podstate vyhral, nebot by pro neho byla funkce prezidenta velice narocna, i kdyz se hodne snazi tak uz dnes musel mit vedle sebe naseptavace, ktery mu rikal na podiu co jeste ma rici....a to by se v prezidentske funci nejspis nezvladlo...

6 2
možnosti
ZZ

Nevím, jaký argument měli všichni, kdo ho volili, protože myšlenky ostatním číst neumím. Osobně jsem ho volila mj. proto, že je to člověk, který se aktivně pohybuje v současné politice, která je přece jenom odlišná od té před nějakými deseti lety. To, že je ministrem zahraničí, je v podstatě taková výhoda, protože se tak sešel s představiteli mnoha států a vzájemně by se tak nějak přibližně vědělo, kdo od koho může co čekat i v případě, kdy by tam jel jako prezident. Volila jsem ho i proto, že i na jemu nepříjemnou otázku odpověděl. Byť obvykle velmi stručně, ale odpověděl. Volila jsem ho proto, že jsem nezaznamenala, že by sliboval něco, co by jako prezident splnit nemohl, protože by k tomu neměl pravomoc. A ostatně volila jsem ho i proto, že při debatách umí i své nesouhlasné stanovisko říct slušně a nevtahuje do diskuzí rodinné příslušníky protivníka.

1 3
možnosti
FK

Autorko, koukám, že si všímáte blbostí a stěžejní věci, které  panu Schwarzenbergovi zapříčinily porážku, vám naprosto unikly. Ale prosím, proti gustu, žádný dišputát.

9 2
možnosti
ZZ

Tak mi je sem prosím napište, ať je mohu zvážit.

2 3
možnosti
PP

Normálně bych s Vaším článkem neměl problém s jedinou vyjímkou - bod 5. To je stejně stupidní názor, jako že když dám hlas malé straně, tak můj hlas jde pro KSČM. Proboha přečtěte si Vy a mnozí další ústavu ČR. Volit je základní právo občana státu - ne povinnost. Takže vaše logika spočívá v tom, že mám jít podpořit zlo, protože když ne, mohlo by možná přijít jestě větší zlo. To jste snad nemohla myslet vážně!

6 2
možnosti
Foto

Také mě vadí bod 5, já to měl v druhém kole 50 na 50. :-/

4 2
možnosti
Foto

Já vidím memento, které mě děsí. 

Média jsou schopná zfanatizovat valnou část z 2 241 171 lidí. 

Lidí, kteří se utápějí v minulosti, místo aby přemýšleli o budoucnosti. 

Pokrytců, kteří neměří všem stejným metrem, pasivitu považují za přednost a nedostatečnost se jim zdá roztomilá. 

V budoucnu bude snadné, ovládat stádo pomocí i ledabyle připravených manipulací. Co z toho vzejde?

6 6
možnosti
JK

Jestli se cítíte zmanipulovaná - vaše věc. Právě proto, že přemýšlím o budoucnosti, nesmím zapomínat na to špatné v minulosti. Jen hloupí lidé podceňují své názorové oponenty. Vaše arogance odpovídá vašemu kandidátovi - smím hádat? 

Vystrašit valnou část voličů se pokusil (zřejmě) váš oblíbení Blesk s estébáckým vylhaným inzerátem.

4 6
možnosti
PB

Poděkujte za tento výsledek mediim,ty svým házením špíny jen na Zemana,hodně lidi,a i mě který v prvním kole Zemana nevolil,tak naštvaly že šli volit Zemana i když volit v druhém kole nechtěli.Konkretně u nás nas šlo  najednou  tak volit 32.Čeho je totiž moc,toho je příliš.

8 3
možnosti
AK

Také nejsem nadšená z toho, co se tady dělo před volbami a teď po volbách.  Chybí tolerance a snaha  uzna t vítěze a dát čest poraženýmu. Nejvíce ze všeho mi vadil fanatismus a ten bohužel byl právě v řadách příznivců pana Schwarzenberga. Osočovat Dejdara, kreslit na důlm Jandákovi a v neposlední řadě i novému panu prezidentovi. Nepřipadá Vám to zvláštní? Nezaznamenala jsem, že by z řad voličů pana Zemana se takto někdo choval, přestože se o nich mluví jako o občanech s menší inteligencí.l Tohle je opravdu k zamyšlení .[>-]

10 2
možnosti
JK

Aniž bych souhlasila s vyhraněnými projevy odporu k Zemanovi - jeho kampaň byla v mnoha bodech sprostá a urážlivá. Napadal rodinu protikandidáta, uváděl nepravdy. Ten inzerát zcela v duchu nebožky STB v pátečním Blesku byla největší špinavost, cílená v pravý čas na voliče jako je naše babi - co psal Blesk je pro ni svaté. Zeman si ušpinil své ne zcela čisté ruce ještě víc. Nečekám, že to tak budou vidět jeho voliči, ale já ano.

2 3
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1915x
Jsem normální studentka, kterou někdy něco potěší a jindy naopak poněkud rozladí. Na svět se snažím dívat optimisticky, i když je to někdy těžké.

Seznam rubrik