Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mamina2

22. 2. 2011 11:44
A co to je za školu?

Syn teda taky studuje, nároky jsou vysoké, ale pravidla, která jsou veřejně vyvěšená na webu vždycky platí. Ani jednou se nesetkal s tím, že by někdo na konci něco přidal nebo naopak ubral.

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

22. 2. 2011 11:59
Re: A co to je za školu?

Jedná se o FSS MU.

0 0
možnosti
PH

petrph

27. 1. 2011 15:54
Nerad Vám odpovídám,ale

vítejte do praktického života.Takové to už je a lepší už to nebude.Pro toho profesora bylo skutečně třeba výhodnější si změnit pravidla.Možná zapomněl,možná je změnil záměrně,protože mu to z nějakého důvodu víc vyhovovalo.A pro ředitele či garanta bylo jednodušší (a jistější) si nerozházet toho profesora než se postavit na Vaší stranu. Každý z nich má i několik úvazků na několika školách a jinde,přesouvají si termíny a schůzky jak to jde, a ten jeden konkrétní  nespokojený študák už pro ně není důležitý.Možná na soukromé VŠ,kde si za tu péči připlatí,ale často ani tam,protože ani ty většinou nemají vlastní kvalitní pedagogy,ale najímají si jen na pár hodin někoho kdo tam přiběhne, odpřednáší,pak odzkouší a a zase zmizí.

Jak jsem psal,život už teď jiný nebude.Podobně se budete muset dohadovat o nástupní plat v práci, o zadané úkoly,o prémie, o povýšení,..až pak třeba na konci i o místo v domově důchodců.....

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

27. 1. 2011 15:59
Re: Nerad Vám odpovídám,ale

Jak je pak ale možné, že na druhém oboru, kde je nás v ročníku 3x tolik, jde 99% věcí hladce (když teda nepočítám ten zamrzlý PC)?

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1915x
Jsem normální studentka, kterou někdy něco potěší a jindy naopak poněkud rozladí. Na svět se snažím dívat optimisticky, i když je to někdy těžké.

Seznam rubrik