Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Primak

9. 2. 2011 14:57
Ten pořad jsem si dnes..

..shlédl v archivu. V reakcím pana Komárka je mnoh nepodložených teorií, faktickkcýh chyb ale  v monoha věcech má prvdu. A jeho závěr je samozřejmě pravdivý, ale jde použít na jakoukoliv stranu a v jakékoliv době. On totiž popírá princip politických stran jako symbolu zastupitelské demokracie, která předopkládá že vznikne skupina vyvolených. Je to velmi pravdivé kázání o morálce, ale realizace jeho návrhů je nemožná v současné parlamewntí demokracii.

Tomáš Balvín

0 0
možnosti
V

villík

9. 2. 2011 13:24
Prostě, jak to napsal roman036:

http://www.youtube.com/watch?v=MOCzPU-uq-k

0 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

9. 2. 2011 13:14
celospolečenská změna je nutná!

více na http://www.ekonomickareforma.cz

(jen pro ty, kteří chtějí SKUTEČNĚ něco změnit)

0 0
možnosti
R

roman036

9. 2. 2011 9:30
V podstatě pan Komárek

řekl to samé co Jakeš v 89 o KSČ. Ovšem Komárek má poněkud kultivovanější slovník. Problémem není vědět co chceme, ale jak toho dosáhnout.

0 0
možnosti
H

Host8

9. 2. 2011 9:00
Pravice nechala rozkrást, co se dalo

To bylo také jedno ze sdělení p. Komárka, dále v republice se rozkrade min. 100mld.  aj. zajímavá fakta.

To, co považujete za kritiku, považuji za námět pro uspořádání společnosti nejen pro soc. dem. , ale i pravici. Tuto kritiku lze promítnout do všech stran. Bez skutečné občanské společnosti se stát kupředu nepohne. Proč má někdo vymýšlet nové věci za mizerný plat, to si je může nechat pro jiný stát a jinou společnost. Pokud jsou hájeni pouze ti, co rozkradli a mají finance, ostatní považováni pouze za plebs dobrý  k placení rozkrádaček bez jakýchkoliv práv /či naprosto minimálních/, nemůže tato společnost prosperovat. Prosperovat budou jen ti rozkrádající jedinci.

0 0
možnosti
V

VašekIV

9. 2. 2011 9:39
Re: Pravice nechala levici rozkrást, co se dalo

s tím by ale měl být konec!!

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 2. 2011 8:02
ten člověk je basník

Ten se bude socanům hodit až se budou psát předvolební programy :-)

0 0
možnosti
T(

ToughestDebaterEver (GodMode:On)

8. 2. 2011 23:14
Myslím že Valtr se i dost dolidně zhostil odpovědi

na tu evergreenovou a neskutečně blbou pseudopravicovou otázku, která se mnoha českým lidem vryla až kamsi do šedý kůry mozkový a do morku kostí.... Ano je to ta otázka o progresivní dani a tzv. trestání za úspěch. :-P

0 0
možnosti
MM

MUDr. madqwert

8. 2. 2011 23:02
posledni otazka byla prvni otazkou panu belohradskeho,

peheho, kellera a dalsich na uchazece o post predsedy CSSD... bohuslav sobotka na jejich otazky uz odpovedel R^;-D

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/bohuslav-sobotka.php?itemid=12073

0 0
možnosti
R

rudaz

8. 2. 2011 23:09
Re: posledni otazka byla prvni otazkou panu belohradskeho,

Což je začátek konce jedné taky "velké" strany, že? Jak domeček z karet se zesype. Po sčítání lidí zase budou zděšeně lítat po chodbách sekretariátů a divit se, že milion lidí se hlásí k jiné, než "české" národnosti a přitom chce spolu žít. Jinak to ani nejde, viz "Svatoplukovy pruty", že?

Komu není rady(od pana Bělohradského např.), tomu není pomoci.R^V

0 0
možnosti
PK

repanak

8. 2. 2011 22:58
Jsem rád, že slečna Zdeňka

se takto zamýšlí a nepodléhá "sualk" filozofii - ležet na pravém boku, pravou vykračovat, trh vyřeší vše a dá-li bůh a zadaří se a přijde nová Thatcherová (třeba prezidentka Němcová)... Rád si pana Waltra vyslechnu, ale za nějakého českého Willy Brandta ho nepovažuji.

0 0
možnosti
RH

Kruton

8. 2. 2011 22:55
Also sprach Komárek

Pan Komárek je evidentně poctivý člověk, který věří v ideje, které hlásá. Ovšem vzhledem k tomu, že v padesátých letech pro "dobro" nové společnosti lítal po venkově a pomáhal likvidovat kulaky a další škůdce lepšího světa, poté odešel studovat do Moskvy, aby mohl tento ráj zvelebovat a následně odešel na Kubu bojovat za "ostrov svobody" po boku masového vraha Che Guevary jako ekonomický rádce, si myslím, že se v životě spíše mýlil, než trefil. V podstatě od vzniku totalitního komunistického režimu patřil k jeho exponentům a "odborníkům" (jak vypadala ekonomika pod vedením expertů z Moskvy víme). Věřím, že je to dobrý člověk, ale politicky a ekonomicky žije na jiné planetě.

0 0
možnosti
R

rudaz

8. 2. 2011 23:05
Re: Also sprach Komárek

Mám k panu Komárkovi jinou výhradu - jel do Chile a potom nám odmítla Brazílie dodávku velkých stroj.celků. Byznys nebyl, hlavně že navštívil Chile.

Pro obranu pana Komárka - za život by měl každý 5x změnit názor, jinak se nevyvíjí. Důležité je, že nikomu úmyslně neubližuji, žiji principem tolerance a umím odpouštět. Odpusťte panu Komárkovi hříchy mládí a berte jeho myšlenky vážně, určitě. Pojmenoval v H.P. přesně chování našich politiků, kteří nás do krize přivedli. Nepřímo potvrdil, že ti nemají kredit na to, aby nás z ní vyvedli. Takže zdravý rozum do hrsti a mrknout se po jiných, např. http://www.suverenita.info.

A bude to!R^V

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1915x
Jsem normální studentka, kterou někdy něco potěší a jindy naopak poněkud rozladí. Na svět se snažím dívat optimisticky, i když je to někdy těžké.

Seznam rubrik