Diskuse

Už zase žerou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Měl jsem to podobně, Zdeňko. Když jsem před několika týdny dostal covid, nemohl jsem několik dní pozřít vůbec nic. V mém případě se mi dokonce změnil čich. Naprosto všechno mi vonělo jako hnůj. A dovedete si představit, jak mi asi chutnalo jídlo, zavánějící čerstvě vykydaným kravským hnojem:-) Peklo!

1 0
možnosti
Foto

Tak k tomu mám, Josefe, snad vtipnou poznámku. Kamarádčin manžel při covidu také dočasně ztratil chuť a změnil čich, a kamarádka to honem využila a vařila jídla, která má ráda ona, ale nesmí je doma vařit, protože manželovi nechutnají. ;-D

0 0
možnosti

Jídlo, ani si neuvědomujeme jaká je to samozřejmost. Utkvělo mi v hlavě, jak vyprávěl jeden ukrajinský zajatec, že celý den myslel na jídlo a necítil ani bití. Schoval si to málo až na večer aby mohl alespoň v noci spát.

Jinak ten covid paní Zdeňce musel pěkně zatápět, já ho měla také a stačila mi jen jedna polévka denně. Škoda, že to u mne netrvalo déle, mohla jsem sundat více. No nic hlavně zdraví a hezké Velikonoce všem.

2 0
možnosti
Foto

Pravdou je, že není příjemné, když by člověk mohl, ale musí si jídlo z jakéhokoliv důvodu odpírat, a že ještě nepříjemnější je, když si odpírat nemusí nic a přesto nemůže polknout ani to nejlahodnější.

Jinak těch pár měsíců s covidem a dalšího půl roku s postcovidovým syndromem bylo něco, co bych si už nikdy nechtěla zopakovat.

0 0
možnosti
Foto

Stačí tzv. nekonečný seriál Ulice na Nově. Naprosto v každém dílu se něco konzumuje, jí, pije. Možná je nějaký díl - a je jich do teď cca 4500 - kde se vůbec nejedlo či nepilo, ale já si na takový nevzpomínám. A to jsem téměř každodenní divák. Reklamy je hrozná věc, a hlavně klamavá, téměř lživá. To by se mělo zakázat. Nejlepší je "ČEZ je s vámi" a přitom nás tak nehorázně okrádal a okrádá. Nebo reklamy na půjčky, s přesvědčením, jak je život s půjčkou báječný. Je to k blití a zde málo prostoru k popisu všeho hnusu . . . . :-/;-(

1 0
možnosti
Foto

No to máte pravdu, já se na Ulici občas dívám, a když jsem vloni marodila, měla jsem ji puštěnou vždy, když ji vysílali. Ale kvůli tomu neustálému konzumování jsem ji sice měla puštěnou, ale byla jsem otočena zády, měla jsem to jako rádio. :-)

0 0
možnosti
Foto

I Vám dobré chutnání, ať máte na talíři jen to, co máte nejraději!!! :-)

0 0
možnosti
Foto

:-)R^

Reklamy a jídlem mě nevzrušují, ale u filmů mě furt honí mlsná.;-D

3 0
možnosti
Foto

Já si vzpomínám, když kdysi dávali poprvé seriál Rozpaky kuchaře Svatopluka, jak jsme u toho měli všichni hlad. ;-D

3 0
možnosti

Ja si virove prujmy docela uzivam. Nekolik dni nemam hlad, zhubnu, usetrim... Proste ideal

Ale nekolik mesicu je problem

0 0
možnosti
Foto

No přesně tak, takové několikadenní utrpení může být očistné, to se dá vydržet a ještě člověk líp dopne kalhoty. :-)

0 0
možnosti
Foto

Kdysi to někdo řešil u filmů, že prý se z koukání na ně pak vykrmují děti. A že by se jídlo ve filmech mělo zakázat stejně jako kouření...8-o

Já mám jen mazanec, teda už jen půlku. Mazanec i berana v jednu dobu prostě nesním.:-) Ale slintat nad fotkama, co kdo všechno napekl, to mi jde.;-D

2 0
možnosti
Foto

Klárko, fakt je, že ani jedno není zdravé, ale oproti té nemožnosti cokoli pozřít, je nadměrná chuť k jídlu mnohem sympatičtější. :-)

1 0
možnosti
Foto

Zdeni, já jsem dospěla k poznání, že potřebujeme zažít velkou bolest, abychom si pak vážili dnů, kdy nás nic nebolí, a všeobecně se pak radovali z drobných života radostí. Zánět zubu a cysta pod ním ze mě učinily filozofa :-)

3 0
možnosti
Foto

Môže to byť skôr otázka holistickej medicíny, ktorá vychádza z toho že duša a telo sú jedno, v česku máte výborných holistických lekárov i homeopatov.

0 0
možnosti
  • Počet článků 511
  • Celková karma 32,28
  • Průměrná čtenost 2186x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik