Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J75i53r95i 65C56i53z

21. 10. 2020 11:14

Vazena autorko blogu, v diskusi na iDnes maji nejvetsi kladne hodnoceni ti, jejichz prispevek se hemzi urazkami typu: Makrela, Venezuela, Bures ap. Podle me jsou to zakomplexovani lide, co nikdy nic nedokazali a svou frustraci vyjadruji temito "radoby ftipnymi tituly". Pokud byste se podivala na jmena techto "yntelygentu" jedna se stale o stejne autory. Ani virus neni tak nebezpecny mozkove kure, jako naprosta blbost.

2 0
možnosti
MB

Budu trochu impertinentní: Naivko!

U nás, na stránkách města je taky veřejné fórum. Naivně jsem si myslela, že ty nehoráznosti tam lidé píšou, protože je to anonymní. A pak tady koukám, pod co všechno se lidi klidně podepíšou celým jménem.

Minulý týden jsem několikrát narazila na diskusi pod článkem, u které bych zvracela. Už před časem jsem se rozhodla, že vůbec nebudu koukat pod článek o prezidentovi. Od chvíle, kdy jsem dala vykřičníky lidem, kteří mu tam naprosto veřejně a nezakrytě přáli smrt.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za impertinenci, byla milá;-D.

Věřte, že i já, veskrze mírumilovný člověk, se při čtení některých vulgárních reakcí začínám otáčet po zbrani. Třeba proutek by mohl nevychovanci uštědřit zapamatovatelnou lekci slušného chování.:-)

0 0
možnosti
JJ

;-D Dal jsem karmu hned za nadpis! No a pak jsem si to přečetl a z mobilu dal druhou. To sa može, né?;-)

3 0
možnosti
Foto

J10a44n 60A24n47d54r58l27e

20. 10. 2020 20:47

može, ale není to fééér! ;-D

0 0
možnosti
Foto

J49a57n 79A61n15d58r41l87e

20. 10. 2020 18:43

R^R^R^

nádherně smutně pravdivé!

taky mi při čtení vašeho blogu napadlo, co jsme si - někdy - říkali při studiu (ale to bylo minulé století, víte?), že " kdo umí, ten umí, kdo neumí, ten to učí a kdo neumí ani učit, píše o tom knížky...."

hezký den :-)

1 0
možnosti
Foto

Krásná definice, děkuji, myslím, že osvěží i současné studenty! ;-D

0 0
možnosti
VF

Film Bílá paní - "věř, ale komu věříš měř". Stejně tak si vybírám blogy a jejich autory. Hodně článků jsem přestala číst, ale Zdeni, prosím, pište dál.

5 0
možnosti
Foto

Dobré ráno, Věruško. Jééé, děkuji za připomenutí úžasné Bílé paní. Já ten film přímo miluju.

Slibuji, že když optimismus nadělí, zase napíšu;-).

1 0
možnosti
Foto

Doufám, že se těm o kterých je blog alespoň uleví Zdeni. Karmuji :-)

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, Filipe, nu... třeba ano.:-)!

1 0
možnosti
Foto

Zdeni, píšeš mi z dušeR^

1 0
možnosti
Foto

Děkuju, Zuzi, ale fakt jsem Ti do ní nenakoukla, prostě to tak vyšlo, tak jsem teď za to ráda! :-)

0 0
možnosti
PK

Nepouštěj se do diskusí! Není-li už zbytí, polož otázku, která nemá s tématem nic společného, a škodolibě přihlížej, jak tvůj společník nechápe, o co jde. A v ten okamžik změň téma.“ — Murphyho zákon

Někdy to tady tak i chodí....

2 0
možnosti
Foto

Díky. "Dobrá rada nad zlato.":-)

0 0
možnosti
Foto

Zdeňko, znáte to indiánské přísloví - "šíp, který byl vystřelen, nikdy nelze vrátit zpět." A tak je to prý se slovem - vysloveným - i napsaným. (A u diskuzí na blogu je to fakt kruté. Na jiných diskuzích se může příspěvek zrušit, anebo aspoň opravit - a zde ne. :-(Proč?

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu - lidem, kteří jsou zlí a hádaví, se v životě zásadně vyhýbám. S takovými je nejlépe je nediskutovat. Ale jsou zde i provokatéři, kteří vyhledávají spory a hádky. Rv

1 0
možnosti
JS

R^ A nejlepší jsou ti, co si zjevně ani nepřečetli článek a reagují na název a perex. A hlavně, aby tam dostali svou "pravdu".

2 0
možnosti
Foto

Tak to jste napsal báječně. Opravdu tací jsou a dle jejich reakce je okamžitě jasné, že se nepročetli ani k prvnímu písmenku článku.:-)

0 0
možnosti