Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdeni, povedené zamyšlení. Naštěstí (snad to právě nezakriknu) se mi ještě nikdy nestalo, že by něco nedošlo. Tedy nic z toho, co jsem poslala já. Jestli někdo něco poslal mne tajně (ctitel) tak to se asi ztratilo, protože mi nic nedošlo ;-D;-D

Ne, to není pro nikoho vzkaz, jen jsem si posteskla, že asi nemám žádného ctitele . Nebo možná nemá moji adresu.... To bude tím, to je jasné. :))))

Hezký den ti přeji.

1 0
možnosti
Foto

Bohunko, já věřím, že po tomto postesknutí budeš mít plnou schránku:-)!!!

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Jani, a přeji krásný sobotní večer!!! Jo a ten dort pro Viktorku je parádníR^.

1 0
možnosti
Foto

Mojí kamarádce pošta doručila psaní z východních Čech, kde bylo jen její jméno, příjmení a Rožmitál pod Třemšínem:-). V naší obci je Hachových několik, když mi např. kamarádky posílají pohled z dovolené a neví č.p., napíšou "u kravína" nebo něco podobného , jednou tam někdo (pravděpodobně z pošty) přikreslil obrázek kravičky a nápis BÚ. Přišlo mi to vážně vtipné, hodně jsme se tomu nasmáli;-D;-D.

2 0
možnosti
Foto

Jo, pošta...mně vždycky rodiče říkali, že když se budu blbě učit, skončím na poště. tak nevím...;-)

0 0
možnosti
Foto

No já nevím, Zuzanko, ale když za první republiky rozluštili pošťáci ten notový zápis místo adresy, tak to měli docela fištrón. Ale na druhé straně k takovému přirovnání museli mít rodiče jistě pádný důvod:-).

0 0
možnosti
VV

Nedorucena posta opravdu neexistuje. moje zkusenost, v dobe dovolenych se mi stavalo, ze jsem mel casto ve schrance postu pro lidi bydlici v okolnich ulicich ale s cislem 15 jako jsme meli my. Zpocatku jsem vecer tu postu rorznasel tem spravnym. Ale kdyz se to opakovalo, nandal jsem ty dopisy do velke obalky a s poznamkou porto plati prijemce poslal na mistni reditelstvi posty.

Netrvalo ani tyden a dostal jsem omluvny dopis s blablabala, ze studenti vpomahaji a sesitek s deseti postovnimi znamkami.

Nebyla to ovsem Ceska Posta. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak to je taky moc pěkná historka. Děkuji za ni i za zastavení!;-)

0 0
možnosti
Foto

Nedávno jsem slyšela v rádiu, že nějakou pošťačku trestně stíhají za nedoručování dopisů - prostě nestíhala roznášet a tak vyhodila ty nedoručné do nejbližší popelnice, kde je našel nějaký bezdomovec. Trochu hloupé.:-/

Jinak pošťákům fandím, nemají to lehké. Občas prý dokážou donést na správnou adresu i pohlednice typu: adresát - Babička, jméno vesnice bez čísla, zdravý Honzýk.

R^:-):-)

1 0
možnosti
VV

Ano, nekdy to funguje.

Nevim, zda je to baje ci pravda, ale vypravel mi kamarad, ze mu byla dorucena sice s pomerne velkym zpozdenim, ale dorucena posta s nasledujici adresou:

Dr. Edmar, Edmarstrasse 9, 78050 Edmaringen.

Jedine co souhlasilo bylo to cislo baraku. Ale doslo to.

0 0
možnosti
Foto

R^já mám s poštou celkem dobré zkušenosti-pěkně jsi to napsala Zdeni:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Taky mě zatím žádný pošťácký horor nepostihl. Modleme se, Libuško, aby to tak zůstalo.;-D

0 0
možnosti
VF

V naší miniulici (8 domů) jsem mezičlánek při doručování balíků a pro paní doručovatelku nejdůležitější záchranný bod, když "musí".

Venkovští, nebo uliční pošťáci často zachraňují pošramocené jméno České pošty.

1 0
možnosti
Foto

No přesně tak! Ani já nedám na naši doručovatelku dopustit.

1 0
možnosti
Foto

Zdeni, napsala jsi to hezky. A přiznám se, že mám li možnost volby, poštu českou nevyužívám.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Ti, Pavle, za zastavení. Já to mám tak půl na půl. Pro balíčky radši volím jiné doručovatele, ale jinak zatím žádnou špatnou pošťáckou zkušenost nemám. Zaplaťpámbu.

0 0
možnosti