Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P47a19v39e61l 83D21e54n31k

22. 4. 2023 15:18

Jak je možné že toto měli i ti naprosto hloupí komunisti ošéfované ? Děcka musely na preventivní prohlídky a zákroky krom zlatých zubů byly za dax !!!! Porevoluční pitomci to je teprve sada . Rv

0 0
možnosti
RK

R52a75d77i52m 65K59a83l96a40s

22. 4. 2023 10:26

Výhledově to se zubaři bude už jenom horší... Pomalu se v tomto sektoru rozpadá systém zdravotního pojištění a řada jich ordinuje na sebe. Ale není to veřejné téma číslo jedna nebo alespoň dvě. Jakési obecné klima je takové, že to tak je a bude... Smiřte se. Případné kritiky a stěžovatele pak v médiích zaplaší prezident doktor moderátor Roman Šmucler.

Hotovo.

Opouští nás rodiče, přátelé a teď jsou na řadě zuby...

Sbohem a bylo-li to všecko naposledy

Tím hůře mé naděje nic vám už nezbude

Sbohem a šáteček výplň nebude!

0 0
možnosti
Foto

Zdeni, nesete to statečně a s humorem vám vlastním. :-)V My máme zubařku v rodině. Sice za ní jezdím bezmála 100 km, ale co to je v dnešní době. Je úžasná. Už jí je ale přes 70 let, i když klame tělem a nikdo by jí takový věk nehádal ani zdaleka. Nicméně taky se trochu bojím toho dne, kdy se rozhodne pověsit zubařinu na hřebík. Začnu už se asi poohlížet po nějakém kováři. ;-) Krásný den přeji. :-)

1 0
možnosti
Foto

Milá Ivo, tak úspěšné rozhlížení. Vaše paní doktorka mi připomíná tu naší. Taky je taková drobná, štíhlá, nikdo by jí 7 křížků nehádal ani náhodou, ale už byla ráda, že končí. U mě je to těžké i z toho důvodu, že mám maminka na vozíčku a všichni zubaři v okolí, kde byla ještě drobná šance, že by nás vzali, jsou v patře bez výtahu. Jediní zubní lékaři, kteří sídlí v domě s výtahem, nové pacienty neberou. ;-(

2 0
možnosti
Foto

;-D Zdeničko, tak to jste mě pobavila. Super. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Danuško, tak to moooc děkuju!

0 0
možnosti
Foto

Pobavilo :-)R^ Na Východnom Sk je obec ktorá sa volá Zubné.:-)

2 0
možnosti
Foto

Janka, to je krásný název obce k mému tématu ;-D.

1 0
možnosti
Foto

Jéé, děkuji Vám, i za ten sympatický zoubek!

0 0
možnosti
Foto

Což o to, zubař se sehnat dá, ale zubař, co tě nezruinuje, to je umění... No, prachy odložené, až seberu odvahu, právě spolkla oprava auta.😆

2 0
možnosti
Foto

Ano, auto, to je druhá šťavnatá investice. Ještě, že neřídím :-).

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D směju se, ale tak nějak ze zoufalství, páč mám stejný problém, viz můj blog:-)

1 0
možnosti
Foto

Zuzi, není nad rodinného zubaře, který tu naši ústní dutinu zná do nejmenších podrobností pár desetiletí. Ale když oni se ti doktoři rozhodli, že taky budou stárnout a pak s tím člověk najednou už nic neudělá. :-)

0 0
možnosti
VF

Smích léčí, takže velké poděkování za vtipy.

Loni jsem přinesla mojí paní zubařce orchideu ke čtyřicátému výročí její úspěšné péče o můj chrup. Nejmladší vnučka přišla o několik předních zoubků, protože rostly cik-cak. Má rovnátka, která zoubky řadí, jak mají růst. Snad se to podaří.

2 0
možnosti
Foto

Věruško, tak to držím vnučce palce, ať je chrup, jak má být. To je krásné, 40 let stejná zubařka, to už je skoro člen rodiny, že. No a když tak o tom uvažuji, tak já tu mojí zubní lékařku mám vlastně stejně dlouho. Tedy měla jsem do loňského roku. :-)

1 0
možnosti
Foto

Jó, srandičky, fórečky přejdou, jen si usedneme do zubařského křesla;-DZdeni, já si zažila se zubama svoje a jsem přešťastná, že máme svého rodinného zubaře už léta.To je přímo výhra!R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Jitko, to je právě ono, rodinný zubař, to je výhra! Naše lékařka byla vlastně taky něco jako rodinná, všechny nás znala léta, mě od dob dospívání. Ale už dlouho přesluhovala, tak se rozhodla skončit.

1 0
možnosti