Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

..viky..

8. 9. 2011 13:27
Porad

narikate,ze shanite marne praci....zkuste to u nekterych novin,treba vasi psavost oceni....i kdyz tohle je tak asi akorat dobre pro Britske listy,ty by po tom mohly skocit....pisou skoro stejne....

0 0
možnosti
H

Host8

8. 9. 2011 10:26
Tolerance,špatná zkušenost, dodržování lidských práv

K lidským právům patří svoboda vyznání. Pokud bojujeme za lidská práva, tak bez výhrad. Hájení lidských práv je mnohdy  zaměňováno s tolerancí vůči kriminalitě. Kdyby se ta více stíhala, neprotestovalo by dnes tolik lidí. Špatná zkušenost s drobnou kriminalitou je zaměňována za rasismus, pokud se na ni poukáže.

0 0
možnosti
AC

Agatha Christie

8. 9. 2011 7:49
Na politiky, kteří kradou, tunelují a zvyšují daně

si obyčejný člověk netroufne. Mnohem snazší cíl je nevzdělaný cikán, důchodce s Alzheimerem nebo pan Hrebenár na invalidním vozíku. Útoky proti nim lidé mají pocit, že bojují za svůj lepší osud, že dělají "aspoň něco". :-)

0 0
možnosti
K

kiwiisek

8. 9. 2011 18:13
Re: Na politiky, kteří kradou, tunelují a zvyšují daně

V práci ( v podzemí ) se mnou pracuje Cikán..má jen pár tříd , ale je to chlap , s kterým bych šel i do pekla..kdyby např. spadl strop , vím , že by mě tam nenechal , ani já jeho....moje babi měla těžkýho Alzheimera a sousedka , mladá holka s 3 dětma trpí roztroušenou sklerózou....

Ale lidsky všichni mnou jmenovaní i přes svoje vzdělání , či zdravotní omezení TISÍCKRÁT převyšují Jiříčka Hrebenárovic , nejhloupějšího , nejnenávistnějšího a nejzakomplexovanějšího blogera a člověka tady !!!

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

7. 9. 2011 21:37
Budu vás citovat.

"Ježíš byl Žid (možná snílek, který věřil, že dokáže změnit myšlení lidí). Nedokázal to..." Opravdu? Slyšela jste někdy o humanismu? Na čem myslíte, že je humanismus založen? Na novozákonním křesťanství. Ženská, sundejte ty klapky z očí, váš svět je hrozně ideologický. Ne vše, co představuje západní civilizace, musí být nutně špatné. Včera jste psala,, dobře už bylo, já myslím, že přes nadání našich politiků všechno ...... prožíváme nejlepší údobí v našich dějinách. Nechtěl bych žít ani za středověku, dokonce ani za první republiky, i když měla nepochybně své kouzlo. Za žádné z totalit, ani té nacistické, ani té komunisické už vůbec ne, dobře je právě teď.

3 0
možnosti
DP

Dědek Plesnivák

7. 9. 2011 20:52
Píšete o !

0 0
možnosti
DP

Dědek Plesnivák

7. 9. 2011 20:53
Re: Píšete o !

"ovládání nemyslících" ... tam si vás umím představit Rv

2 0
možnosti
N

nordica

7. 9. 2011 18:40
ach jo

Takový dobrý Eintopf - vše dohromady a výsledkem je solidní blábol.

5 0
možnosti
JR

Smoking Lilly

8. 9. 2011 1:18
Re: ach jo

Ona snad ty diskuse nect, jinak uz by musela davno prestat, jede na te same vlne jako jeden zdejsi ublizovany, handikapovany.  A neprestane a neprestane. Nema to ani hlavu ani patuRv

1 0
možnosti
N

NewDorianGray

7. 9. 2011 17:24
Říkáte, že nechápete, kde se bere taková vlna

nesnášenlivosti. Prozradím vám to. Třeba mě pohoršuje, že organizace placené z mých daní jsou využívány k bagatelizaci závažné trestné činnosti. Čin, kdy romští rasisté napadli mačetami bílé, je odsouzeníhodný, ale je to prostě kriminální čin. Bílí extremisté, kteří ve Vítkově napadli Romy, jsou dle mého odpadem společnosti, který je nezbytné od společnosti izolovat a zabránit jim v dalším páchání podobné trestné činnosti. Romské organizace ale podobný postoj ke svým rasistům nezaujímají. Čím to? Protože mezi Romy je rasismus mnohem hlouběji zakořeněný. Chápu zoufalství lidí v Rumburku, kteří zde vlastní nemovitosti, od okamžiku příchodu nepřizpůsobivých Romů už neprodejné, kteří jsou si vědomi, že nemají kvůli pádu ceny jejich nemovitostí šanci odejít a registrují, když ne vyloženě podporu, tak alespoň bagatelizaci romského extremismu ze strany oficiálních organizací.

5 0
možnosti
K

kiwiisek

7. 9. 2011 16:53
hmmm...

Považuji se za mírumilovného člověka...který nechápe..Hitler šikovně využil...ovšem původně jsem chtěla psát o nebezpečí terorismu , náboženské a národnostní nesnášenlivosti...nechápu , kde se bere....Blá blá blá....vrátím se k původnímu názoru......

Víte vůbec sama , co jste vlastně chtěla psát ?? Nebo jste jen potřebovala zabouchat prsty do klávesnice ??..Vlastně jsme se jen dozvěděli , že milujete Míru...tak jo..ať Vám to vydrží a Míra Vám žere daleko víc času , než byste ho trávila takovým psaním..to podstatné jste sdělila v první větě..

5 0
možnosti
JM

janacz

7. 9. 2011 16:41
Nechápete to...

co se děje Vždycky a Všude. Jak je to možné? 8-o

5 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

7. 9. 2011 16:37
.

Víte, v jaké souvislosti byl výraz "humanitární bombardování" použit? A o co šlo?

Nebo se jen bojíte toho slova bombardování? Napovím, obklíčené město, alej odstřelovačů, neplnění rezolucí OSN.

0 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik