Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

philipe

25. 4. 2011 22:36
autorce

Vážená paní Jánská, to sedí jak ulité. Vystižněji bych to nenapsal. Podle mne však ta možnost moci rozkazovat a nařizovat charakter člověka sama o sobě nekazí, jen naznačuje, co je v tom či onom člověku zakotveno v génech. Tím chci říci, že do politiky se v současné prohnilé společnosti derou jen individua s pokřiveným charakterem už od narození. Skutečnost, že se dostanou k moci jejich vrozenou zlovůli a špatnost jen ventiluje a svádí k despotismu a k oportunismu, t.j. nakrást a vytunelovat, co se ještě dá. Moc toho už nezbylo, pravda ale paraziti najdou vždy nějakou kořist.

0 0
možnosti
J

j.Havránek

25. 4. 2011 14:26
jste stále lepší...

Minule jsem si byl už téměř jistý, že nic blbějšího se napsat ani nedá...Pobavilo mne snad jedině to, že se řadíte k arbitrů, případně k té chytřejší části populace. To se fakt povedlo:-)

0 0
možnosti
MP

Vrah

25. 4. 2011 11:57
Ach jo

Ač jste napsala docela rozumný článek, na konci jste to úplně zabila s prominutím blábolem, že naši současní politici„za čtyři roky nadělají tolik škod, že toto nestihli komunisti učinit ani za čtyřicet let.“ – K tomu bych dodal, že co s křivením páteří a mrzačení charakterů nestačili udělat nacisti, to totálně dodrbali komunisti. To, jaké máme dnes politiky, je pak už jen logickým důsledkem všeho toho ca. padesátiletého svinstva. To nemá vůbec nic společného s banány nebo toaletním papírem.

Jestli považujete současnou vládu za horší než komunisty, mám pro vás radu – odstěhujte se do severní Koreje a užijte si komunistů, kteří podle vás nejsou tak hrozní jako naše vláda.

0 0
možnosti
V

vmt

25. 4. 2011 11:31
po přečtení Vašeho článku

jsem Vás chtě nechtě přiřadila k té hloupější části. Docela by mě zajímalo, jako ne moc majetnou, cože mi to tato vláda vzala?nějak jsem si nevšimla, že by mi ubylo. A cože to dala těm bohatým. Máte vymytý mozek titulky z novin a kdákání Dluhoslava na jeho tiskovkách. Hezké Velikonoce.

0 0
možnosti
RP

Rudolfova pritelkyne

25. 4. 2011 11:15
Zamyšlení

Autorka tohoto článku má sice ústa rovná, ale charakter křivý. Osobně ji neznám, ale obsah jejích článků to o ní jasně prozrazuje.  Takže je důkazem toho, že tvat úst a charakter spolu nemají žádnou souvislost.

0 0
možnosti
4

41ALF

25. 4. 2011 11:13
Vada obličeje

Mám za to, že nezáleží na kráse,ale na charakteru. Mnozí hezcí politici, byť bez vady nestoji za nic.

0 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik