Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

romualda

26. 7. 2011 21:44
hledání práce

Práce se někdy hledá obtížně, nicméně se mi to přece jen vždy povedlo. Ale často už fakt člověk nechápe, co všechno těm personalistům nebo budoucím zaměstnavatelům vadí - právě ty malé děti, jindy málo praxe, někdy příliš mnoho praxe a vzdělání (jednoduše se řekne, ať jde člověk s titulem dělat do hypermarketu - nechtějí ho), příliš velká vzdálenost od bydliště, už příliš dlouhá doba na pracáku, časté střídání práce a podobně.

0 0
možnosti
PH

petrph

27. 7. 2011 9:44
Re: hledání práce

Hledání práce, i statisticky, zhruba půl milionu nezaměstnaných, zhruba 50 tisíc volných míst. Čili mi to vychází čistě logicky, že 9 z 10 nezaměstnaných zůstane bez práce i kdyby tu práci sháněli od rána do večera a je tedy dosti ubohé když je vláda označuje za nemakačenky a snižuje jim podpory.

A tím je i zodpovězeno to nad čím dumáte, při poměru 10 zájemců na jedno místo si zaměstnavatel skutečně může vybrat toho kdo mu nejvíc vyhovuje, kdo nemá děti, kdo má praxi, kdo to má blízko do práce,..a taky mu nabídnout co nejnižší plat...

0 0
možnosti
MD

midou

26. 7. 2011 21:43
jste naivní

v politice, alespoň tam kde o něco opravdu jde,  většinou nejsou žádný amatéři, ale mnoha lety korupce ostřílení šíbři. Problém je právě v tom,  že starost o lidi je to poslení kvůli čemu tam jsou.  Investovali čas a relativně  nezajímavé oficiální platy do naděje, že se časem dostanou k přerozdělování státních prostředků kamsi mezi soukromý sektor s příslušnou odměnou pro sebe, firmy svých přátel, příbuzných a pod....;-D

0 0
možnosti
VH

Stará kára

26. 7. 2011 21:30
No

1. V každé vládě sedí amatéři (pokud máme na mysli odborné znalosti řízených resortů). Obdobně jsou amatéři členové představenstev většiny podniků - a ejhle - ty podniky fungují.

2. Co míníte "vymýšlením, jak pozvednout ekonomický růst"?  Jak má být realizováno? Jak jsou "ožebračovány skupiny lidí"?

3. Podle vás je to zrovna tato vláda, která vede zemi ke krachu? To čumím.  Jak? Úsporami?

1 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 7. 2011 16:27
Re: No

Škoda - na mnohé příspěvky reagujete. A zrovna mě vynecháváte. Takže se zřejmě nedovím, jak pozvednout růst. Ani jak nás zrovna tato vláda vede (jistě na rozdíl od jiných) ke krachu. Škoda. Je mně to upřímně líto.  Zůstanu nepoučen.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

26. 7. 2011 21:29
Pořád kydáte špínu na současnou vládu.

Proč se někdy nezamyslíte nad tím, proč musí dělat zachraňovací práce. Kdyby totiž předcházející vlády nepromr...aly spoustu majetku, současná vláda by mohla sedět na sesli a točit palečkama. Je jasné, že všechno naráz nejde, ale pořád lepší takto, než se dostat na stejnou cestu, na které je Řecko. Už jste někdy uvažovala nad tím, jak vypadá státní bankrot. Že třeba po něm stát nemusí mít peníze na výplatu sociálních dávek? Že Vaše dcera by tím pádem nemusela dostat od státu ani korunu a mohla by se jít tak leda pást? A pokud se oháníte tím, že Vaše dcera jako vysokoškolačka nemůže sehnat práci, jestli není ta chyba třeba v ní. Vysokoškolský diplom není automatickou propustkou k místu, pokud dotyčný vystudoval něco jenom proto, aby měl diplom. A je jasné, že žádný zaměstnavatel nebude jásat nad tím, když se mu přide ucházet o práci matka dvou malých dětí. Takže možná byste měla spíše zauvažovat nad tím, jak pomoci dceři řešit její situaci a ne sedět pořád u počítače a chrlit tu špínu.

1 0
možnosti
CLJ

cenzorovo lepší já

26. 7. 2011 22:01
Re: Pořád kydáte špínu na současnou vládu.

Autorka má typické myšlení oranžových a rudých voličů, očekávajících, že se o ně někdo bude věčně starat... Lidí, kteří vidí chybu všude kolem, jen ne u sebe, kteří se chtějí bez vlastního zásadního úsilí mít dobře hned teď a po nich potopa...:-/

2 0
možnosti
ZJ

zdenkajanska

26. 7. 2011 21:26
Proti zločinu na vlastních lidech

je třeba bojovat!;-O

0 0
možnosti
PK

pavel kula

26. 7. 2011 22:28
Re: Proti zločinu na vlastních lidech

Tak se pochlubte, jak jste bojovala proti komunistům. Nikdo jiný nespáchal na vlastních lidech víc zločinů, než oni.

1 0
možnosti

troublemaker cz

26. 7. 2011 21:07
Že Vás to

baví, v každém příspěvku napadat a špinit vládu, prezidenta a ostatní, kteří pro tuto zemi něco dělají. Ne vše se daří a na hodně věcí mám jiný názor. S mnoha politiky nesouhlasím, ale respektuji jejich mandát z demokratických voleb. Na ně nadáváte, že nic pro nás nedělají, a sama místo nějaké užitečné práce tady píšete samé nesmysly a zbytečnosti. Té vaší "nouzi" moc nevěřím, když si můžete platit internetové připojení a vlastníte PC. Jezdím někdy po světě a viděl jsem opravdovou bídu, takto ale určitě nevypadá.

1 0
možnosti
2

29.smazany.ucet.a.jedeme.dal

26. 7. 2011 21:06
Otazka ma znit jinak:

zajimji volice dopady jejich opakovanych spatnych voleb?

!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
JV

Žadatel

26. 7. 2011 21:01
Ve vládě nejsou jen amatéři,

ale je tam i profesionální chemik a kybernetik;-D

0 0
možnosti
C

carolusI

26. 7. 2011 20:48
Anatéři ve vládě jsou,

ale mám podezření, že rozeštvávání a ožebračování společnosti mají promyšlené.  To co dělají, by snad ani z blbosti dělat nešlo.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

26. 7. 2011 21:32
Re: Anatéři ve vládě jsou,

Co například považujete za záměrné kroky k rozeštvávání lidí?

0 0
možnosti
MMS

Miflonides

26. 7. 2011 20:33
Mluvíte mi z duše

Vážená paní, mluvíte mi z duše.

sedlak008.blog.cz

0 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik