Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

_-1-_

31. 7. 2011 23:16
Od deseti k nulapěti ...

... a víc to nebudu rozmazávat. :-/

0 0
možnosti
ZJ

zdenkajanska

31. 7. 2011 22:18
Nesnáším urážky od lidí, kteří uvádějí záměrně

nefunkční kontakty.

viz:

Zprávu pro gagga1@seznam.cz nebylo možné doručit.

Seznam.cz Vám nabízí možné vysvětlení: Chyba v adrese příjemce.

Opravte, prosím, cílovou adresu a zkuste zprávu odeslat znovu

0 0
možnosti
KV

..viky..

31. 7. 2011 14:41
Tahle pani se nedavno,

kdyz jeste mela zamestnani,vysmivala na diskuzich uklizeckam,ze jsou hajzlbaby a podobne....mozna by dneska i jeji dcera takovou hajzlbabou rada byla,jen aby mela praci?...a pokud ne,pokud ji takova prace smrdi,pak bude hledat a skuhrat donekonecna.....a jak uz zde bylo napsano....ano,babicka tedy muze hlidat deti,aby dcera mohla hledat praci,treba i v jinem meste...a babicka by mela na starosti neco uzitecneho,misto psani nekonecnych narku...A jinak,pani Janska...opravdu verite,ze odborarsti bossove maji nejaky velky zajem o sve ovecky,nebo predevsim o sva tepla sefovska mista,dobre placena....kdo vlastne ty sefiky plati? A z ceho? A co delaji uzitecneho?....krom toho,ze buntuji lidi do stavek? Je za takovym Zavadilem videt nejaka prace?!!

3 0
možnosti
ZJ

zdenkajanska

31. 7. 2011 22:20
Re: Tahle pani se nedavno,

Vážená paní Kateřino! Opakujete se a vzpomeňte si na Vaše tehdejší lži a urážky. Děkuji Vám!!!

0 0
možnosti
C

Chytry.Levicak

31. 7. 2011 13:53
dotaz pro autorku článku!

ještě mi není 30 let, tak se ptám jste si jistá,že za totality bylo povinností být v ROH?bylo to ze zákona nařízeno?nebo to bylo myšleno povinně-nepovinně vstoupit.

0 0
možnosti
KV

..viky..

31. 7. 2011 14:06
Re: dotaz pro autorku článku!

Je mi 56....vetsinou byl kazdy nepovinne vstoupen,aniz by si to uvedomoval....k vyplatni pasce pak dostal znamku a hotovo....Rv

2 0
možnosti
DP

Dědek Plesnivák

31. 7. 2011 11:12
Ach jo ...

Vy prostě pořád hledáte někoho, kdo by se o vás staral. Odbory to ale fakt nebudou. Takže seďte dál u počítače a ploďte další a další ufňukané články (mj. plné pravopisných chyb). Rv

2 0
možnosti
JV

omalovánka

31. 7. 2011 11:08
Napsala jste to dobře, bohužel.....

To, že vláda jde na ruku podnikatelům a sama jim dává zářný příklad, jak se "ekonomicky" chovat, to je bohužel realita. To,že v soukromé sféře jsou odbory opravdu bílou vránou,to je fakt a ani se nedivím,stejně by zde byly na nic. Ale to,že při tvorbě zákoníku práce jsou opravdu velice slabým představitelem zaměstnanců, to je to, co by se mělo zlepšit. A máte pravdu, kde vzít osobnosti, které by byli inteligentní myšlením i chováním,měli dostatek energie na jednání s vládními činiteli a hlavně by měli morální úroveň. To je určitě běh na dlouhou trať a mezi tím se dějí věci tak, jak si pár lidí u korýtka zamane. A že se to většině národa nelíbí? Tak použijí zaklínadlo,že u voleb máme přece šanci vše změnit;-D.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

31. 7. 2011 10:22
A nenapadlo Vás,

že lidé nemají o odbory zájem právě proto, že se těch "otroků" stejně nezastanou a odborářští bafuňáři se raději montují do politiky? ;-)

1 0
možnosti
SN

kuča

31. 7. 2011 9:59
Paní autorko!

:-)......Neznám Vaše důvody, proč tak píšete, ale na rozdíl od většiny diskutujících s Vámi souhlasím. Odbory jsou v současnosti jediná síla, která může dát impuls k ukončení tohoto trapného divadla, které převádí současná vláda! ! To tu opravdu ještě nebylo. Před volbami se zaklíná protikorupčními opatřeními, výsledek O Za Promopro nikdo nemůže, ministr v plné kráse žije dál, nachystané 3 miliardy vyssátí ze státní kasy - osnovatel - jmenován hlavním ideologem ODS a zodpovědným za potírání korupce. Není to absurdní? Za komunistů jsem si říkal....žiju asi v nějakém jiném světě, ale skutečnost - to je zlý sen. Do odborů vkládám naději, že toto trapné divadlo jednou skončí, ale lidé raději nadávají po hospodách, a média (samozřejmě redatory, kteří jsou placeni svými majiteli), úspěšně vymývají lidem mozky! .......a vo tom to je....!

0 0
možnosti
JK

MiroTR

31. 7. 2011 10:36
Re: Paní autorko!

Není.  Vy si totiž pletete odbory s politickou stranou.  Odbory jsou na řešení vztahů se zaměstnavatelem,  volby se státem.  Jakmite to začnete míchat, nic dobrého z toho nevznikne.

2 0
možnosti

troublemaker cz

31. 7. 2011 9:19
Na Vaše

nenávistné, nepravdivé a darebné příspěvky už nemá cenu reagovat jinak než takto RvRvRv.

2 0
možnosti
PZT0-4

pyjonýr z tup 009 - 4

31. 7. 2011 9:24
Re: Na Vaše

A copak je tam nenávistné,nebo dokonce nepravdivé?8-o8-o

1 0
možnosti
R

Roman36a

31. 7. 2011 7:31
Jsem podnikatel

Mohla byste mi laskavě prozradit, jak mám poznat že se o zaměstnání uchází odborář? On to totiž na čele napsané nemá. Ano. V Praze se lidé mají jako prasata v žitě. Ovšem pouze někteří. A navíc jsou z celé republiky. Je logické že když v Praze sídlí většina nadnárodních společností, všechna ministerstva, všechny nejvyšší úřady, je tady největší letiště, sídlí tady letecká společnost, tak asi platy v Praze budou poněkud jinde než na Hané. Přirozeně pokud se budeme dívat na průměr. Mimochodem, v Praze sídlí i to vaše slavné ROH a soudruzi předáci jsou jedni z těch, kdo ty platy udržují na tak krásném průměru. Vy chcete dát vládě, poslancům a prezidentovi za vyučenou? Máte možnost. Volby se blíží. Jenže jediné volby které vy komunisti uznáváte jsou ty, kde kandiduje pouze KSČ a spřátelené strany.

3 0
možnosti
G

greifer3

31. 7. 2011 8:54
Re: Jsem podnikatel

Ty spřátelené strany třeba myslíte ODS? Kteří vznikli právě z KSČ?;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik