Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

5. 4. 2012 10:53
.

R^

0 0
možnosti
DP

Dědek Plesnivák

4. 4. 2012 9:18
proboha...

vy jste tady zas? 8-o

0 0
možnosti
ZM

zmat

3. 4. 2012 21:39
ale ta zvolání na konci máte nejkrásnější -

"Lide český, přestaň se třást strachy a konej dle svého svědomí!"

Mimochodem, už jste byla demonstrovat s HV???

1 0
možnosti
C

Camino.

4. 4. 2012 0:41
Re: ale ta zvolání na konci máte nejkrásnější -

...Pauza byla nutna......anoRv

0 0
možnosti

Bára33

3. 4. 2012 21:26
Nějaké mezery ve vzdělání, že...

Milá paní, protože asi máte mezery ve vzdělání, dovolím si vám doplnit alespoň  základní aspekty totality:

státem vynucovaná ideologie, jediná strana ovládající státní aparát, policejní kontrola a sledování občanů včetně používání mimosoudní represe a zastrašování, centrální řízení ekonomiky, monopol na prostředky masové komunikace (zdroj wikipedie). Ani jedna tato věc se u nás pokud vím neděje. Takže než příště začnete psát, nejdřív si alespoň zjistěte definici toho, o čem píšete, nebudete pak vypadat jako ...

2 0
možnosti
KD

akaja

3. 4. 2012 22:23
Re: Nějaké mezery ve vzdělání, že...

Totalita může označova totalitarismus –

politický systém vládnoucí neomezenou a nekontrolovanou mocí. Neomezenou a nekontrolovanou moc mají dnes právě ti co umožńují korupci, rozkrádání, tunelování, podvody. Ti z toho mají prospěch, další peníze, bohatí tak jsou stále bohatší. Bohatství pak umožní koupit si kohokoliv, samosebou i politiky a tak systém založený na penězích,  pomocí peněz získává meomezenou a nekontrolovanou moc. může snad někdo zkontrolovat jak přišli k miliardám ti co si můžou dovolit financovat politické strany i jednotlivé politiky? Může snad někdo omezit politiky v jejich lžích,  podvodech, přihrávání státních zakázek přátelům, obahocování se na úkor druhých? Může snad někdo omezit miliardáře v jejich nekalých praktikách? Ti co peníze nemají jsou neustále zastrašováni, bojí se nezaměstnanosti, bojí se nemocí, bojí se stáří, bojí se vyjít v noci na ulici, bojí se, že přijdou o střechu nad hlavou.

2 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

3. 4. 2012 21:07
Byla by škoda v nejlepším přestat, teprve teď do bude mít

grády. Kalousek hledá škvíru, kterou by zdrhnul a na někoho tu pohromu svedl. Je už veřejným tajemstvím, že od OSVČ vybral sotva zlomek daní se kterými počítal. Jestli to dopadne stejně i v květnu, kdy mají platit ti s poradcem, je to krach. Tečka.

1 0
možnosti
C

Camino.

4. 4. 2012 0:49
Byla by škoda v nejlepším přestat, Lady Humus...

Bloger Zdenek Barta napsal hezky blog, libil se Vam soudruzko Urbancova?

POMOC! Šílená "revoluční" komunistka mi vyhrožuje smrtí!

2 0
možnosti
MP

Martin V2

3. 4. 2012 20:47
Dotazy

Kde je ve světě? Co si představujete pod pojmem totalita a kudy se plíží? Které odvážlivce má přemýšlivý člověk? Kdo má nahradit ty neumětele, kterým se řekne dost?

4 0
možnosti
K

kytt3

3. 4. 2012 22:19
Re: Dotazy

přidávám se k těmto otázkám. Z jakých zahraničních zdrojů autorka při svěřování se s náhledem na naši zemi vychází? A především: pokud získala nadhled, proč jí tento nadhled stále ještě nedovolí si po sobě text před zveřejněním přečíst a odstranit v něm chyby?

Jinak v článku žádná změna oproti předchozím textům autorky. Neurčité bláboly. Jo, kdyby napsala, že policie použila na Ponerta paralyzér... ale to napsat nemůže, anžto je proti Pražákom. Má to někdo blbé, když si stojí sám v cestě a neuhne si a neuhne. :)) Nenapsala ani to, že pokud budou předčasné volby, tak podle stávajícího volebního zákona, což je občanu na dvě věci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik