Diskuse

Tak nevím,

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Bohu mila

23. 11. 2011 23:20
V mnohém má pravdu

Má pravdu, ale neví, že Česká země jsou pouze Čechy. Ty jsou na tom hospodářsky nejlépe. Na úkor Moravy. To ví. Proč se lidé nezapojují-nevěří politickým stranán, které byly a jsou u moci. Některé aktivně pracovaly, aby se dalo krást, jiné ač něco udělat mohly, neudělaly a také si něco "přihrály". Lidé je volí, jiné strany z médií neznají. Mladí si myslí že udělají díru do světa a volí pravici. Ve vyspělých zemích  z ekonomiky profituje 1% obyvatel, mladým to přinese zklamání, pravičákům hlasy. Síla občanů je v možnosti se angažovat. A volit ty, které znají a věří jim. Morava pro nerealizování zemského zřízení je bita na všech stranách a na Moravě bude ještě hůř. "Praha" Moravě vládnout neumí. To je dnes evidentní. Ale k tomu, aby to politická reprezentace uznala, je daleko. Rehabilitace zemského zřízení je v nedohlednu a tím i naděje na zlepšení ekonomické situace na Moravě.  V

0 0
možnosti
KV

..viky..

8. 10. 2011 1:35
Pani Janska...

abyste nezila v omylu o dobrote a schopnostech Paroubka....vlastne schopny to on je...vsehoschopny! Ale tenhle krok udelal z cisteho jajovstvi....zklamany z toho,ze uz zrejmne nikdo nechce,aby zase delal predsedu CSSD. A ze neni prebehlik?...ale je.stejne,jako jeho byvali spolustranici Rath ci Jandak....ti vystridali dokonce nekolik stran,a kdyby se jim to hodilo,nebudou vahat prejit zase jinam...Rv

3 0
možnosti
KV

..viky..

8. 10. 2011 1:30
Caso rikavam

takovymhle nespokojenym rypalum,ze by tedy meli jit do politiky,kdyz to vsechno tak dobre vi....uz to delat nebudu....co kdyby mne nahodou nekteri takovi,jako pani Janska,poslechli?......brrr,to je tedy predstava!:-/8-oRv

1 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

7. 10. 2011 23:08
Ono to chce znát socany trochu blíže

Mám mezi nimi dost známých a už kvůli tomu jsem přechod k nim od komunistů zvažovala. Stačí navštívit jejich tři schůze a člověk procitne.Oni totiž nejsou v opozici dobrovolně, ale hlavně nikdy nechtějí plně volby vyhrát. Co vykládají veřejnosti, není podstatné. Jejich ideál je koalice s nějakou silnou pravicovou stranou, kde by pěkně obsadili pár ministerstev a jenom jemně by svého koaličního partnera pomlouvali a říkali, "Co my můžeme v koalici dělat, děláme pro lidi maximum možného". Nikdy by si neobsadili finance, tomu věřte. Tohle Paroubek ví sakra moc dobře. Když se mu podaří projekt nové strany a do té Sněmovny se dostane, nenechá je jen tak se bratříčkovat, třeba s knížetem. Bude na těch vážkách a socany podpoří, jen když věc nebude nějaká levárna.

1 0
možnosti
ZM

zmat

7. 10. 2011 22:38
...

pod to se podepíši také

0 0
možnosti
N

nordica

7. 10. 2011 22:26
bože...

Zdá se, že s četností Vašich slintů stoupá i koeficient jejich hlouposti. S takovými mudrlanty a voliči, jako jste Vy, je to tady definitivně ztracené. Co kdybyste si místo psaní mouder hledala intenzivněji práci (jak jste si tady před časem stěžovala, že Vás nikde nechtějí). Pak by nezbýval čas na hloubání.

2 0
možnosti
RK

romualda

7. 10. 2011 21:57
...

Od Miloše Zemana to byl jednoznačně podraz na voliče. Udivuje mne to, že ve svých knihách neustále píše o tom, jak jsou malé strany k ničemu a politický plevel, nejsou schopné stát se velkými, vysmívá se J.Dienstbierovi, jehož OH propadlo...a teď sám dopadl stejně.

Nesouhlasím příliš s hodnocením Paroubka, udělal mnoho chyb a řadě voličů prostě vadil. Nelze mu upřít to, že stranu pozvedl z 10 % na 32 % a dotáhl ji k drtivému vítězství v krajských a senátních volbách. Naprosto nerozumím tomu, že do nové strany láká poslance Škárku, který je typický pravicový populista.

Je také pravda, že Sobotka ani Hašek také nenadchli...

0 0
možnosti
LH

nespavec

8. 10. 2011 8:45
Re: ...

Drtivého vítězství dosáhla ČSSD jen proto že z nedostatku vlastního programu jen napadala programy jiných stran. Ťaké se řídila heslem" slibem neurazíš" a vyšlo to. BOHUŽEL.

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

7. 10. 2011 21:45
Janská, vy nezklamete.

Kalouskův odchod z KDU a založení nové strany nazvete podrazáckou turistikou a naprosto stejný krok páně Paroubkově včetně ponechání si mandátu spíše kvitujete a doufáte v posílení demokratické levice. Pouze se obáváte, aby Paroubkova Levice pro 21. století nezůstala pod 5% hranicí a neoslabila tím levici jako celek. Co s takovými, jako jste vy? Jako volič jste zcela k nepotřebě. Zaslepený trumbera, který politice ani ekonomii zbla nerozumí, zato je horlivým příznivcem těch svých. To kvůl takovým, jako jste vy, politici napříč politickým spektrem dělají z voličů kašpárky. Na takového kvalitního voliče se totiž lze spolehnout z každých okolností. Nebýt vás, skalních voličů, dávno tu máme demokracii západního střihu.

3 0
možnosti
KV

Pazdrát

7. 10. 2011 22:04
Re: Janská, vy nezklamete.

Dumal jsem,jak nejvýstižněji okomentovat ty slinty blogerky...stačí se podepsat pod váš příspěvek.R^

1 0
možnosti
PV

Pytlík

7. 10. 2011 21:32
No, je dobře...

No, je dobře, že Velký Jyrka odněkud odešel, špatné je ale to, že odtud přišel někam (kamkoliv), kde to souvisí s politikou. Představuje totiž výcuc toho nejhoršího, co v politice existuje - i současná politická garnitura (a že tedy stojí za to!) je proti němu sbor andělů.

0 0
možnosti
KV

..viky..

8. 10. 2011 1:30
Re: No, je dobře...

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik