Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

3. 7. 2011 19:24
Pište dál

mám rád Vaše články. Na nějaký překlep či neobratnost ve vyjádření nehledím, protože z Vašich článků je cítít upřimnost. A to je příjemná změna proti některým protřelým autorům, kteří se jen producírují a podbízejí aby nasbírali karmu. Nevím sice proč, myslím, že se za ní neplatí. A nenávistné útoky na Vás považuji za příznak duševní choroby. Někdo prostě nesnese, že ostatní jsou poctiví a říkají co si myslí a nedej bože, když se to nekryje s jejich názorem. To je dokáže rozběsnit k nepříčetnosti. Že tím jen odhalují svoji ubohost jim asi nedochází. Já Vám fandím.:-)R^

0 0
možnosti
K3

kytt 3.0

2. 7. 2011 18:13
výmluvy

Vy nic, to všechno mimo. Ne vy, ale ta situace - léky, ochrnuté ruce... Hm. Nudíte a hlavně lžete sama sobě, protože sem píšou i nevidomí a lidi, kterým je mnohem hůř než vám. A ani ti s vámi za každou cenu nemusejí souhlasit. Moc se vnucujete, ale nemáte asi co pozitivního předat. Jinak byste tu odezvu měla, myslím tím "úspěch na blogu", o který vám asi jde. Píšete, že berete léky, podle mě pěkné dryjáky, ale ani zmínka o tom, že se snažíte ty jejich negativní vedlejší účinky, které mají a mezi které počítám i ty vaše náladičky, nějak kompenzovat, třeba konzumací kyseliny listové apod. Tak se pak nedivte, že to, co vysíláte se vám vrací. Opravdu nikdo vás psát nenutí. Mlčeti zlato, říká se. Na negativech ještě nikdo nic pozitivního nevybudoval. Podle toho si ty vaše blogy zařiďte. Já za nimi vidím leda ženskou, které když někdo pomůže, tak ona ho na oplátku ještě pokouše. :D Proč jí pomáhat chválou? Není třeba, ona to zvládne sama. Hlavně to neodkládat.

1 0
možnosti
X

xychteen

2. 7. 2011 11:37
Jestli se taky můžu zapojit, tak...

..."proč se pokoušíte psát" je čistě vaše věc, stejně jako je právem každého kolemjdoucího vaše texty nevšímavě přejít nebo si je přečíst a v tom druhém případě je buď bez zájmu zavřít, nebo se k nim vyjádřit v diskusi, pokud ji povolíte. A z tohoto pohledu je zcela jedno, jestli píšete kvůli sobě nebo kvůli případným čtenářům, jestli vám jde o předání nějaké informace nebo o co nejvyšší čtenost či karmu... jak kdysi říkal jeden můj známý autoklempíř mezi dvěma údery gumové paličky: "Každá věc má svýho kupce"...

:-)

MMCH kdyby vám šlo hlavně o tu čtenost a karmu, tak by asi bylo nejlepší tvrdit, že JSTE alkoholička - a postavit na tom celou kampaň, podepřenou dostatečně údernými titulky a perexy. Úspěch zaručen ;-D Přeju hezký den.

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

2. 7. 2011 11:25
Paní Janská,

třeba mně je celkem fuk počet překlepů v článku. Totéž neplatí o hrubých gramatických chybách, při těch trpím, ale respektuji právo autora vyjádřit svůj názor i při neumělé češtině a gramatické chyby vytknu pouze velmi arogantnímu pisateli. Netvrdím, že je to váš případ, hovořím obecně. Na druhé straně nechápu, proč své překlepy dáváte do kontextu se svým handicapem. Počet překlepů je u každého pisatele přímo úměrný ochotě zkontrolovat si po sobě, co napsal, ničemu jinému. Co mi na vašich článcích vadí, je názorový extremismus a velká zloba. Jste velmi zarputilá, chybí vám odstup. Vaše pojetí "vše modročernoveverkovité je hnus a vše oranžovorudé je prodchnulo láskou a něhou" je mi cizí. Toť vše.

1 0
možnosti
CVŠ

cyankáli v šampaňském

2. 7. 2011 9:10
bez urážky

občas na váš blog kliknu když mě zaujme název, ale obvykle je už ani moc nečtu, a to z jednoho důvodu - v lepším případě mi přijdou takový nijaký, v horším ukňouraný. Prostě mě váš styl psaní neoslovuje (mimochodem, překlepy a gramatickou správnost neřeším). Takže když vám to dělá radost, klidně si pište, ale pokud jde o mě je tu spousta lepších. Nebo obskurnějších, ty zase baví tím jak jsou (z mého pohledu) totálně mimo.

1 0
možnosti
S

Satyriana

2. 7. 2011 8:45
přinesu sovu do Athén,

ale to je fuk. Pište, protože musíte, klidně o všem, co chcete. Proto tu blogy jsou. Jsou jich příšerné spousty a pokud se Váš článek z jakéhokoliv důvodu vyloupne nahoru, je to fajn. Když ne, tak se najde časem, protože tím časem se stanete zajímavější a zajímavější.

Zakazuju svým prstům zlobit, protože ničím o moc jiným, než klofáním nebo mluvením, se po několikerém stržení živit nemůžu. Neberu léky, ale taky občas pěkně blábolím. No a co? Budete-li mít po čase jméno, lidi vezmou bez dechu všechno, prominou chybku a remcala nakopnou.

Jen vzhůru do toho a nedejte se! ;-)

Jo a mně pomáhá na citlivost prstů ožahání kopřivami. Je to nepříjemné, leč účinné. Prostě je škubu holýma rukama a ono se to rovnoměrne opupínkuje. Místo abych se týden pomalu nenajedla, cítím jen ty kopřivy dva-tři dny a ruce zůstanou funkční.

0 0
možnosti
IB

ivobenes

2. 7. 2011 7:07
vůbec to neřešte...

...pište prostě jen tak! I kdyby to oslovilo jediného člověka, stálo to za to :-)

Vždycky jsou tu lidé, kteří prudí a ti ostatní. No a? Zapomeňte, že nějaká karma existuje a pište, co máte na srdci, o to tady jde, ne? Hezký den přeju :-)

0 0
možnosti
GK

vatsuk

2. 7. 2011 10:25
Re: vůbec to neřešte...

Pšte,pišteR^;-)

0 0
možnosti
MZ

javaho

2. 7. 2011 6:43
Vážená paní

Reaguji na Váš blog, blogem o kousek víš. Protože je sobota, začátek dovolených (většina lidí odjela mimo) a je to běžné téma, tak čtivost bude dost slabá. To je prostě logika věci a je potřeba se s tím smířit. Držím palce v dalším psaní Milena ZelenkováR^

0 0
možnosti
KV

_-1-_

2. 7. 2011 0:20
Áááá ... tentokrát to bylo skoro výhradně jen pro mě.

Beru na vědomí.

1 0
možnosti
AJ

astrudina

2. 7. 2011 0:18
Vážená paní, fakt to nechápu

lidé mají puzení dělat věci, na které nestačí - koktavý chce být rozhlasovým hlasatelem, člověk bez hudebního sluchu zpěvákem atd. Prosím, nemyslím to urážlivě, chci jen ukázat na absurdnost situace dnes ještě podmíněnou tím, že přece každý má na vše právo ... !.

Vy máte neurologické potíže, máte problémy s motorikou rukou a něco vás pudí psát. Nic proti tomu, na blog má dnes právo psaát každý po dodržení formálních pravidel.

Ale nemůžete si vynutit, aby to lidé četli, aby je to zajímalo nebo bavilo.

Na to už nemá právo nikdo, psaní se prostě musí umět!

1 0
možnosti
ZJ

zdenkajanska

2. 7. 2011 0:21
Re: Vážená paní, fakt to nechápu

Netvrdím,že umím, zase tasilmé seběvědomí nemám. Itak děkuji za názor!

0 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik