Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

1) „Jana Bobošíková,je osoba, kterou mohou volit lidé, kteří rádi slyší sliby a vůbec jim nedochází, že je to kariéristka,“ — souhlas

2) „která mění pro možnost zisku jakékoli funkce, (…) tak často, jako měníme ponožky.“ — souhlas

3) „která mění pro možnost zisku (…) názory tak často, jako měníme ponožky.“ – tím si nejsem tak úplně jistý. Podle mě je jako populistka docela čitelná.

4) „Od roku 1989 se nestačím divit, jak náš národ morálně upadá a zabředává do bahna lhostejnosti a amorálnosti“ — o tom, do jakého ponížení a morálního bahna tento národ uvrhli komouši před rokem 1989 „taktně“ mlčíte? Že vám není hanba! Rv

0 0
možnosti
MS

Bobošíkové lze vyčítat leccos, ale rozhodně ne to, že by nějak měnila svůj negativní postoj k EU. Ten neskrývala, ani když byla europoslankyní. Mně spíš vadí, že byla ochotna kandidovat na prezidentku ČR v barvách komančů (i když se to později snažila podat jako své důmyslné politické "šachy"). :-P

4 0
možnosti
MP

Podle výzkumu chce asi 60-75% lidí vystoupit z EU. Tito dva politici chtějí bojovat za to, abychom vystoupili z EU? Může mi někdo rozumně vysvětlit, když jsme na Titanicu, a máme 2 kapitány, kteří nás chtějí zachránit, proč to tolik lidí odmítá a chce se potopit?!?

1 0
možnosti
MD

Ani jeden z těch dvou nechce z EU vystoupit, pouze omezit vliv a přesun pravomocí. Jediný, pokud vím, kdo chce opravdu vystoupit, jsou Svobodní.

1 0
možnosti
JS

Kdybych byl psycholog tak bych Váš článek považoval za reakci žárlivé ženy na přitažlivější a úspěšnější soupeřku. Psycholog nejsem, ale považuji to za totéž.

3 0
možnosti
ZH

Sice s Váma téměř souhlasim, ale když jste nám napsala koho volit nemáme, co takhle alespoň navrhnout koho volit máme? Anarchie nebude to nejlepší řešení a na volbě dědičného krále se češi neshodnou. I kdyby se shodli, tak jedině na nějakým ožralím nýmandovi, co umí dobře vést hospodský řeči. Tak co? Koho budete volit Vy?

1 0
možnosti
MT

A ještě jedna drobnost. Přečetl jsem si některé Vaše starší blogy a vidím demokracii ve Vašem podání. Dokud s Vámi někdo souhasí, je to v pořádku. Ale lidé, kteří mají jiný názor než Vy, urážíte. Jako nyní Klause a Bobošíkovou, jako kardinála Duku. A další.

Nemám ve zvyku zde v diskuzi používat nějaká silná slova, ale ve Vašem případě udělám výjimku. Ano hlaste se k té lůze jak píšete, patříte tam chováním.

8 0
možnosti
MT

Nu, ale v populismu ani jeden z nich nezvládá to, co Bohuslav Sobotka v dnešním rozhovoru pro iDnes.

4 0
možnosti
Foto

No bývalá poslankyně Europarlamentu a Klaus...to fakt nejde moc dohromoady...ledaže...by to nabízelo kariéru.

3 1
možnosti
MP

Jak komu. Klaus je sice narcis par excellence, ale nepovažuji ho za natolik slabomyslného, aby posvětil použití svého jména v názvu politické strany; doufám, že to tohohle fakt nepůjde.

0 0
možnosti