Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P82a29v60e83l 79B70a33c81í91k

25. 2. 2013 21:12

Jsem rád, že žiji v západním křestanském světě, vidím zde mnoho pozitiv oproti východním náboženstvím. Má to však jednu vadu a to že Boha už nemáme a tak nás ti z východu co ho mají brzi převálcují.

0 1
možnosti
Foto

Zfanatizovaný věřící. ;-D Dnešní doba zřejmě trpí trvalým nedostatkem něčeho, proti čemu bojovat a tak si mnozí lidé rádi vytvářejí vlastní, ale hlavně bezpečné nepřátele. Např. zfanatizované katolíky...vždyť oni dokonce chodí s transparenty proti potratům nebo chtějí vrátit co jim bolševik za stálého týrání ukradl, to je skoro jako zfanatizovaný nacisti v koncentrákách, nebo sebevražední muslimští atentátníci, že?:-P Víte, křesťanství je spolu s antikou základ této civilizace a ti lidé kterým tak nadáváte pracují bez nároku na bohatou odměnu v charitě, u bezdomovců, v domovech důchodců, s postiženými atd., často na místech, kam byste se sama nepřišla podívat ani ve skafandru. Tak aspoň trochu úcty, prosím pěkně.;-)

1 0
možnosti
JP

J93o24s96e92f 54P37o48t40r

24. 2. 2013 21:59

Paní Jánská,

předevčírem, kdy se na zprávách ČT 24 tvrdě kritizovali restituce, skoro ve vašem duchu, asi za dvě jiné zprávy poté, byla reportáž o katolické charitě, jmenovitě tam mluvili o službách pro hendikapované, o ubytovávání bezdomovců a o zařízeních, kde umírají staří lidí - mluvilo se pochopitelně o tom, ža na tato zařízení nejsou peníze.

Kaatolická hierarchie jsou chlapi, kteří se kvůli idei vzdali sexuálního života. vzdali se majetku - nesmějí majitek nabývat.

Uvědomte si, že ty peníze přijdou na tu charitu, na ty umírající, školství a pod. a ne že je někdo bude záhalčivě zneužívat.

Bohužel pro vás paní Jánská, žijete v obří deformované virtuální realitě, vyplývající z myšlenek reálného socialismu.

Píšete nenávistně, takoví lidé většinou nebývají obklopení milujícími bližními,   a až jednou neudržíte moč a stolici , budou se o vás v těchto zařízení starat až do vašeho konce.

4 2
možnosti