Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PBR

Vzhledem k místní diskuzi mám neuvěřitelnou radost z celého vývoje situace po trapárně s vejci...I kdybyste se na ušiska postavili, pan Miloš Zeman bude i nadále naším prezidentem.

A ty červený kartičky s můžete klidně strčit třeba do ........ šuplíku, však on vás zase jistě nějakej blbeček pozve na demonstraci, tak se můžou hodit, demokrati....;-D;-D

5 2
možnosti
DR
MS

Prezident, který dva dny před státním svátkem zesměšní jeden důvodu jeho konání - zásah na Národní třídě v listopadu 1989, nezaslouží nic jiného, než vajíčkem do hlavy, aby se mu rozbřesklo. Škoda, že už dnes nejsou k mání záprtky, ten by mu slušel ještě více.

 

Tady si můžete vychutnat opilecké bláboly prezidenta ČR:

http://www.youtube.com/watch?v=s01MVtJmb1c  Rv

1 1
možnosti
Foto

za mě se laskavě neomlouvejte, pro příště...

12 3
možnosti
PBR

Míííííííííloš Zééééééman, Mííííííííííloš Zééééééééman, Mííííííííloš Zééééééééman

[>-]VR^

1 6
možnosti
Foto

Doporučuji změnu medikace...

4 3
možnosti
MZ

M76a21r24t88i28n 70Z32y35k43a

18. 11. 2014 13:57

Nějak mi to evokuje dobu před 25ti lety :( Tehdy se taky různí předsedové dílenských rad omlouvali vedení strany za těch pár odpadlíků a podvratnejch živlů kteří vyrazili do ulic. Dnes jsem s hrůzou zjistil, že pan prozatim prezident neni ani schopen vyslyšet vox populi, který mu jasně zdělil že se mu nelíbí jeho bratříčkování s Putinem a na leden si ho sem pozval :( Asi chce podpořit zemědělce zvýšeným prodejem vajec, ale bohužel se mu nedonesla informace, že véšina vajec v českém prodeji je z dovozu, tak vlastně podporuje EU kde se to procentuelně ani neukáže :( No snad mu to v lednu jeho kámoš z Moskvy prozradí....

5 4
možnosti
Foto

Dobrý den paní Janská, i já se panu Zemanovi omlouvám. Za ty lidi s nafasovanými rudými kartami se stydím. Oni nepodrazili jen prezidenta,oni podrazili vlastní národ. ČECH opět podrazil ČECHA!!!! Napsala jste to jasně a stručně, to znamená polopaticky a srozumitelně. Z oponentů, kteří jsou až hrubí a zlí, si nic nedělejte. Ti ve své zpupnosti ani jiní být neumí. Mějte se hezky V

http://milenapolakova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=435773&bk=37566

http://milenapolakova.blog.idnes.cz/c/433744/Prezident-Milos-Zeman-vzal-zkratku-a-nema-se-za-co-stydet.html

http://milenapolakova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=435461&bk=19548

6 6
možnosti
JK

Miloš Zeman se jistě tetelí blahem nad obdrženými omluvami. Jediný zpupný, hrubý a mstivý je tady váš Miloš Mikunda.

0 1
možnosti
Foto

Džízas...tak, jako nikdy nepochopím slova, že se někdo za prezidenta stydí, nikdy ani nepochopím potřebu se mu omlouvat za jiné ...

2 0
možnosti
Foto

Antimajdan

kde se vzaly kartičky??? jeden postřeh účastníka

" Signifikantním momentem celé akce mělo být "udělení" červené karty prezidentu Zemanovi za jeho údajně pro-ruský postoj (resp. nedostatečnou kritiku Moskvy a Putina) ohledem Ukrajiny a za jeho nedávnou návštěvu Číny. Oficiálně to bylo kvůli jeho rozhlasovému interview Hovory z Lán v němž kritizoval Pussy Riot a "pražskou kavárnu," tedy pravdoláskaře a Havloidy.

Od pohledu bylo zajímavé, že si všichni (až na pár výjimek co vzali do rukou a na sebe cokoli červeného) přinesli stejné karty, ve stejném odstínu červené o stejné velikosti a ze stejného materiálu. Bylo jich několik tisíc. Pak jsem si všiml několika žen, které je na křižovatce se Spálenou u stánku z přepravek rozdávaly. Jedna z nich hovořila s ostatními anglicky a tak jsem se jich zeptal, zda jsou organizátoři. Nikdo neodpovídal, tak jsem se zeptal, pro kterou důvěryhodnou neziskovou organizaci pracují. Opět bez odpovědi. Následně jsem se zeptal té anglicky hovořící, zda nepracuje pro US Embassy Prague. Otázku jsem zopakoval a chtěl jsem si dotyčné ženy vyfotit telefonem. To už se ke mě přihnali dva muži, kteří do mě začali strkat a sunout mě na chodník s tím, že jsem "provokatér" a "zasranej komunista". Takhle mě zatlačili několik metrů od místa výdeje karet a pak ještě "hlídali" abych náhodou nezlobil.

Kolem sebe jsem viděl zfanatizované pravdoláskaře a Karljugend, množství ukrajinských vlajek, tibetských vlajek, plakátů s Pussy Riot, mnoho nenávistných transparentů na téma Rusko a Zeman a k vidění byla i jedna černo-červená Banderovská vlajka.

14 5
možnosti
DR

D77u25š40a50n 47R37a56p45k86o

18. 11. 2014 13:15

Toto je velmi zajímavá informace a neměla by zapadnout!

5 2
možnosti
Foto

Mohu ze zeptat, jakou řečí je ona vaše omluva napsána?8-o;-D

6 3
možnosti

O tom taky přemyšlím. Autorka zřejmě není Češka. Jinak by věděla, že omlouvat se hotentotštinou, je neslušné.

4 4
možnosti
AK

KarmaR^ Pana Zemana si vážím, přesto ne vždy se ztotožňuji s jeho názory, ale podporuji ho. Věřím, že vše ustojí a i nadále bude prezidentem. [>-] Jiné volby zatím není.

9 8
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik