Diskuse

Netolerance

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

..viky..

1. 10. 2011 3:14
Vite.....

ja znam pani Janskou z netovych diskuzi uz par let.....a vetsinou se chovala hodne podobne,jako pan Hrebenar.....a potom na FB,taky brala do pratel kdekoho,ale jak zjistila,ze ma nekdo jiny nazor,nebo ji dostatecne nelituje,zacaly urazky a nasledne vyhozeni z pratel......a to,myslim,slusny clovek nedela........zdravotni postizeni je smutne,ale ja si hluboce vazim tech,kteri se i pres svuj handicap (a mnohdy tezsi,nez ma pani Janska) ,dokazou chovatr lidsky...protoze to jim ziskava pratele,kteri je maji radi,kteri jsou ochotni pro ne neco udelat,pomoci jim nezistne a radi........

2 0
možnosti
KV

..viky..

1. 10. 2011 3:15
Re: Vite.....

...a jeste neco....vsimnete si,ze pani Janska prestava reagovat,protoze ji nelitujete.....;-)

2 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

1. 10. 2011 0:01
Náš národ je jako řetěz

je tak silný, jako jeho nejslabší články. Proto je možné slabé články řadit až na konec řetězu (visícího směrem dolů). a to ještě jen, udrží li je silnější články nad nimi.

1 0
možnosti
J

Jareczek

30. 9. 2011 20:52
Hmmm

Paní Jánská, podivte se k Jiříkovi na FCB na zed. Pro něj je i člověk  jako fyzik amatér, co si našetřil na hodinky 20 tisíc a zajímá se o fyziku nečím špatným. Ukažte mi, koho on má rád kromě sebe? Chápu, ež se vám některé příspěvky nemusí líbit, ale Jirka je ten, co si komentátory takhle vychoval. Sama víte, co o nich píše. At mu někdo článek pochválí nebo ne, pro něj jsou všichni špína. Na slušný email neodepíše, protože se druhých názorů prostě bojí. Váš šlechtí to, že dokážete psát tak, že třeba s váma lidi nesouhlasí, ale přesto všechno je vás občas vidět v diskusi. Nebojíte se. O JH se to říct nedá. On si sní pisatelský sen, je všem akorát pro smích, bez diskuse bude mít poloviční čtenost a jeho blogy budou mín na očích, pač admini nezařazují blogy bez diskuse na titulku tak často jako jiné, protože právě ona diskuse přitáhne návštěvnost a tím i viditelnost reklamy. Takže za nějakou dobu Jirka bude zase celý smutný, že mu spadnul graf.

4 0
možnosti
K

Kytt01

30. 9. 2011 21:06
Re: Hmmm

souhlasím. A znovu připomínám, že třeba jeho první reakce na mě byla: "Jsi stejně šílená jako Kollertová." Pak už následovaly jen vulgarity, viz třeba přepis na mém blogu, moc hezké zprávičky na facebooku to byly... kdo koho posílal do ústavu a na léčení... Rv U Jareczka zase zpochybňoval jeho vzdělání tak dlouho, až byl adminy blogu donucen buď svá tvrzení doložit, nebo je smazat. Smazal, lhář jeden prolhaný. Což neznamená, že by si teď do toho nekopnul, kdykoliv se mu zachce, minimálně s použitím slova "podivné vzdělání" apod. A teď by mi paní Zdeňka mohla říct, jak by se zachovala k člověku, který by s ní takhle jednal. Já osobně považuju přirovnání k Ivet samozřejmě za poctu, což asi nebylo Jirkovým záměrem, ale vadí mi, když na ni někdo takto útočí. Ostatně kvůli invektivům vůčí ní Jirka přišel o celý diskusní účet, byl přímo nepříčetný v diskusi týkající se sbírky na její auto.

1 0
možnosti
PJ

jellda

30. 9. 2011 16:47
slušnost?

Vážená paní Jánská, třeba já jsem k p.Hrebenarovi nikdy nebyl hrubý,vykal mu a vyzýval jej k odborné diskuzi, protože mám více než desetileté zkušenosti z řízení sociálních služeb, komunální politiky a i jako těžce zdrav.postižené osoby. Z jeho strany jsem se dočkal jen stálého tykání, argumentů typu "to je blbost", "já mluvím pravdu a ty lžeš" atd. Ano stále si o něm  myslím, že píše polovičatě, plete si názvosloví v sociální oblasti a je zaujatý. Ano, stále si myslím, že je sociálně izolovaný a často mu nevěřím co píše. Psal jsem mu i soukromě a vyzýval jej k diskuzi a aby o mě na zdi mluvil pravdu. Přesto mě nazýval všelijak a ani na soukromý mail mi neodpověděl. Většinu mých příspěvků smazal kde mohl a jen pár jich mám v kopii. Nebráním se je ukázat, či si i před vámi obhájit vše co jsem o něm napsal. Zdraví Petr Jelínek

6 0
možnosti
S

sedici

30. 9. 2011 17:11
Re: slušnost?

Jiri nepise polovicate, Jiri pise lzi. Smutne je, zo on sam jim asi veri. Jirka neni hloupy, pouze si z voziku udelal omluvu sve vlastni vrozene lenosti. Nebo lenosti kterou v nem vypestovali neustalym rozmazlovanim rodice a okoli. A pak tomu zacal sam verit. Zacal se schovavat za vozik a svym postizenim zacal omlouvat vsechny sve neuspechy. Uzavrel se do bytu a veri tomu, ze za dvermi je svet lacnici po vysmechu vuci mrzakovi, svet kde zamestnavatele jen cekaj na Jirku aby ho mohli zneuzit, svet kde se holka klukovi na kare vysmeje. Je to jeho boj ale at z toho nedela vetsinovy model ZP.

  P.S.Osobne radeji usinam s manzelkou nez se stangli Policanu i kdyz jsem od pasu dolu "mrtvy":))) A verim, ze vetsina ZP je na tom podobne.

5 0
možnosti
GMX

Glock Mark XIX

30. 9. 2011 7:45
Milá paní Janská,

mně nevadí odlišné názory ani odlišní lidé (fyzicky, duševně). Mně vadí lži, urážky, podvody, netolerance a extremismus. Toto všechno nacházím u blogů Jiřího Hrebenare.

Nehajte ho, on si to nezaslouží. Opakovaně se na svém blogu chytil do svých lží, mluví i píše sprostěji než dlaždič, ....

6 0
možnosti
GMX

Glock Mark XIX

30. 9. 2011 7:48
Re: Milá paní Janská,

Nenávist k J.H. necítím, je to spíše lhostejnost a možná i lítost, že si huntuje zdraví nezdravými potravinami.

3 0
možnosti
IK

mejsehezky

30. 9. 2011 7:38
Milá Zdeňko

Pan Hrebenar je typický případ toho, jak by se člověk chovat neměl. Vylhané jednání, urážky na adresu úspěšnějších, překrucování všeho, co jiný řekne.

Nemám jediný důvod si ho vážit, ale mám tu výhodu, že bydlím kousek od něj. Jistě mi rád vysvětlí výroky na mou adresu. Už se na něj těším...:-)

5 0
možnosti
K

Kytt01

30. 9. 2011 12:50
Re: Milá Zdeňko

kdyby jen urážky na adresu úspěšnějších... ale hlavně těch, co i s handicapem dokážou být šťastní, spokojení a vyrovnaní. Pro něj to je jen póza, a bohužel mám pocit, že pro autorku taky. Co to je za lidi, kteří jsou schopní se tak bičovat, psát "já jsem tak neschopný/á, nezajímavý/á, lidi/občani se nezajímají..."? 8-o Přijde mi to jako malé dítě, které se v obchodě vrhne na zem a brečí, že to lízátko chce. Tihle dva si tímhle způsobem vynucují zájem lidí. Já ovšem nemám problém napsat "ano, jste nezajímavá", pokud mi to někdo takhle předhodí. Vždycky ale taky dodám, že to je na té osobě, jak se prezentuje a jaký dojem chce vzbuzovat. Tady paní Z. jde o soucit, ale proč? Vždyť má takový potenciál, takové možnosti... proč se vidí na dně nebo jako neschopná a nezajímavá? Je to jen v její hlavě.

2 0
možnosti
KV

..viky..

30. 9. 2011 0:04
Jeste neco....

pisete niz,ze pecujete o maminku....myslim,ze uz obcas nevite,co jste kdy napsala....v jednom blogu totiz pisete,ze jste jeden vikend chtela pomoci sestre a starala jste se o maminku,ale ze to pri vasem zdravotnim stavu delat nemuzete,ze se nemuzete starat dele ani o vnucky......no dobre,to vam nechci nijak vycitat,jen ze si obcas protirecite....

3 0
možnosti
KV

..viky..

29. 9. 2011 23:40
Pani Janska...

mam kamarady,kteri jsou upoutani na invalidni vozik,zjevne jsou na tom hur nez vy....nefnukaji,nekritizuji vsechny a vsechno...a maji diky tomu plno pratel,ochotnych kdykoli pomoci....pracuji pro pani,ktera je po nehode uz dlouha leta paralyzovana na polovinu tela,zdaleka ne tak pohybliva sa sobestacna,jako vy....nenarika,nenadava,nekritizuje,je prijemna,za vsechno dekuje....a dokonce i s tim tezkym postizenym plete pro zname a pribuzne,dokonce i na prodej.....velice si takovych lidi vazim,za to,ze pres sve postizeni dokazou zit normalnim zivotem,nezanevreli na zdravy svet kolem sebe a berou zivot takovy,jaky je...vazim si jich a jsem ochotna kdykoli pro ne cokoli udelat.....u vas bych s tim mela problem!

7 0
možnosti
N

nordica

29. 9. 2011 23:12
ach jo

Když už zmiňujete generační rozdíl mezi Vám a J.H., tak kde se ve Vás, proboha, bere ta bezbřehá naivita a prostota? Zjevně jste toho v životě zažila dost a narozdíl od J.H. jste něco pro pár lidí udělala, tak proč je článek zase ve stylu:FŇUK?

3 0
možnosti
ZJ

zdenkajanska

29. 9. 2011 23:16
Re: ach jo

No naivní jsem bývávala, pouze se snařím dopátrat té nenávisti!

0 0
možnosti
PV

pavsson

29. 9. 2011 23:01
Mimo

Nepochybuji o tom, že jste citlivá osoba, ale tady jste poněkud mimo. Diskuzí pod Hrebenarovými výplody se občas účastním a vždy mu dosti zřetelně a bez obalu napíši, co si o jeho článcích myslím. Jeho články jsou mimořádně slabé, často navíc opsané, ale téměř vždy plné nenávisti a arogance. Bloger se svobodně rozhoduje, jestli do této arény vstoupí nebo ne a musí počítat s tím, že některé názory na jeho psaní se mu nemusí líbit. Pokud tuto kritiku nese psychicky špatně, může s psaním blogů skončit. Svět, to přeci není psaní blogů na idnes. Rozhodně nehodlám Hrebenara chválit jenom proto, že má zdravotní handicap a že by ho tato chvála potěšila.

6 0
možnosti
J

Jane_Wyndham

29. 9. 2011 23:09
Re: Mimo

pro Jirku to bohuzel je cely jeho svet, ale uzavrel se tam sam a dobrovolne... a mate pravdu, rada ZP ocekava chvalu a ulevy jen za to, ze jsou ZP... ja jsem z toho nesva, kdyz me nekdo obdivuje, ze mam VS, nebo jezdim mhd, protoze mi to prijde normalni, vsedni, bezne, a obdivem mi naopak rikaji, ze jsem divna.:))) neprijde mi, ze bych udelala neco, za co bych si zaslouzila obdiv nebo chvalu. ne vic, nez moji zdravi vrstevnici.., mozna, az nekomu zachranim zivot nebo vyhrajem pohar, kdyz jakozto brankar vychytam nulu.:)))

4 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik