Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč píšete paní Janská o lidech, o kterých nic nevíte? Malý Jirka Dienstbier podle Vás stojí za svými názory? Dobrá, problém je v tom, že jeho názory za prvé neznáte a za druhé stojí za těmi názory, které zrovna má. Vůbec Vám zřejmě nevadí, že je již ve čtvrté politické straně. A tak je pouze jediná věc jistá, není a nikdy nebyl sociální demokratem, tuto stranu použil jen jako výtah k dobře placeným postům. A teď pro změnu se chce stát prezidentem, ale jeho jedinou devizou je, že je synem svého otce. A to není jeho zásluha.

1 1
možnosti
JS

Dienstbiera na rozdíl od vás vidím jen jako loutku mafiánů z ČSSD. Navíc je to moc proevropský kandidát.

7 1
možnosti
Foto

R61o67m67a56n 59K71o13z48e52l

7. 12. 2012 20:31

Volební systém - většinovým by se podle mne moc nevyřešilo, vítězové by si dál dělali ze svých programů legraci, jak je to dnes, nebo dál prohlašovali, že beztak nikdy nevěřili, co slibovali.

Kandidáti - docela se shodujeme, i pro mne je Schwarzenberg naprosto nepředstavitelný. V případě, že do druhého kola postoupí Zeman a Fischer, tak dám hlas Zemanovi, i když mám k němu dost výhrad, hlavně proto, že dosti často mění názory a je silně pomstychtivý. A to školné jeho dcerky - z platu předsedy sněmovny nebo premiéra se dá hodně ušetřit, v Zemanově době byl ten plat necelých 100 tisíc měsíčně.

6 0
možnosti
PK

za knihy měl honorář v milionech - nekritizuji Vás, ale paní J. - platit dítěti studium je přece velké plus ...

2 2
možnosti
PK

Paní Jánská - prosím - naučte se správně psát jméno knížete z Orlíku. Hrozné. Jinak pan Zeman není bez chyb, ale prosím Vás - byl léta předsedou  partaje, předsedou vlády, vydal knihy, to Vám proboha nestačí, aby zaplatil dceři školné.  Trapné.

6 1
možnosti
Foto

Také neumíte napsat Janská.:-(

2 7
možnosti
VR

V70á71c79l45a20v 54R70o76d

7. 12. 2012 19:58

No nálepkovat umíte dobře:-/

5 1
možnosti