Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

smolarprcek

5. 11. 2011 7:46
Marnost nad marnost.

Stále málo lidí dokáže pobrat aroganci  a všehoschopnost našich "mocných". Dokud to nedoputuje do mozkovny všem..marná snaha cokoliv podnikat.

2 0
možnosti
KV

..viky..

5. 11. 2011 1:23
A zase....

Bla,bla,bla........hele,Zdeno.....a co kdybyste nekdy zkusila na diskuzi zareagovat,obhajit nejak to sve vecne fnukani,ty sve nenavistne a zavistive kydy?

6 0
možnosti
K

Kytt01

7. 11. 2011 22:51
Re: A zase....

nemá na to. Pokud vím, bydlí buď ve Zlíně, nebo na vsi, kde je možná téměř úplná potravinová soběstačnost (pokud tedy paní nevyžaduje jahody se šáněm v prosinci). Důchod má - já na své nemoci nedostanu ani korunu, ani průkazku na vlak. Podporu rodiny taky má, což dneska není samozřejmost. Že by ve Zlínském kraji nebyla k dispozici nějaká administrativní práce, kterou by paní i se svým handicapem nezvládla? Vyhledávač mi říká něco jiného, a to nejsem z místa a nemám možnost si ty firmy objet nebo obepsat. U nás máme i sluchově postiženou lékárnici, což aspoň člověka donutí pořádně otvírat pusu a nekuňkat. Ale jestli paní čeká, že jí nějaká vláda našťouchá do krku pečená holoubata, tak bohužel. Sondou se krmí tuším jen v Bohnicích. Vláda, která přijde, jí v klidu může sebrat i to, co ještě má, pokud si toho neváží natolik, že ještě volá, že má málo. Nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. Vše je o myšlení lidí.

3 0
možnosti
ES

emeritni samec

4. 11. 2011 22:29
0 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

4. 11. 2011 19:18
.

No, a je to tady opět. Špatně jste se vyspala a už to lítá. Všichni, které autorka nemá v oblibě jsou vinni.

Jen by mě zajímalo, jak byste si to představovala, kdy byste byla spokojená? Kdo tu vaší spokojenost by dokázal zařídit?

Prosím, odpovězte mi na moje otázky, děkuji. Neschovávejte se za bukem.

3 0
možnosti
N

nordica

4. 11. 2011 17:04
Vy byste chtěla moc?

No, fńukalko, zase nuda. Pořád na stejnou notečku. A Vy byste chtěla nějakou moc? Nestačila by pro začátek trocha rozumu a špetka soudnosti?  Jen plácáte a je to pořád dokola, vy lidová politoložko. Jděte raději něco kloudného dělat.

7 0
možnosti
ES

emeritni samec

4. 11. 2011 16:29
Marné volání.

Lidé jsou nejenom líní ale zmanipulovaní způsobem ve světě nevídaným.Je marné se ptát jak je možné že okrádaný člověk velebí lidi kteří ho okrádají.Že i po tolika letech stále věří ve svou šťastnou budoucnost ačkoliv se ekonomicky propadá do chudoby.Vývoj v zemi odráží úroveň obyvatel.Není pravda že většina si uvědomuje bídu politiky ale většina není schopná a ochotná myslet vlastní hlavou.Dnes nenávidí komunisty ale tehdy jim tleskala.Dnes nenávidí každého kdo kritizuje kleptokracii a brání svou představu demokracie aniž by měli představu co to ve skutečnosti znamená.Všichni jsou u svých teamů  vpravo nebo vlevo a nenávidí každého kdo jim jejich miláčky pomluví.Je to jako ve fotbale.Společnost není schopná politiku změnit -nejsou opravdví samostatně myslící občané.Buou-li volby dopadne to stejně jako v posledních dvaceti letech, ti lidé zvolí svoje mužstvo kleptokratů ať vpravo nebo vlevo a budou nadávat na soupeře nikoliv na sebe.

0 0
možnosti
K

Kytt01

4. 11. 2011 15:01
hm

A zase pláčeme, a zase nadáváme, a zase pomlouváme... bůůů, bůůů. Jsem studentka a za vás teda demonstrovat ani nic jiného dělat nebudu, jsem zdravotně postižená a platí tu totéž - vy jste nebyla na jediné z demonstrací, ani jste žádnou nezorganizovala u vás, takže vám o nic asi nejde a tohle jen tak plácáte, abyste na sebe upozornila. Já si opravdu vybírám, koho postavím na svou úroveň. Tak, jako to svého času dělal jistej Jirka H., který měl tu drzost posuzovat, kdo z invalidů má jakýsi morální nárok na invalidní důchod a kdo ne... Jo, tohle se o něm ví, stejně tak jako to, že to měl zkoušet tlačit i na nějaký vyšší level... A vy k tomu máte taky nakročeno, viz to vaše napadání Pražáků a živnostníků. Řekněme že tohle je váš dvacátý blog na stejné téma - co jste za tu dobu u sebe změnila k lepšímu? Kolika svým zastupitelům jste napsala, s kolika starosty jste se sešla? Líným a neschopným nepomáhat. Jen se o sebe postarejte sama.

4 0
možnosti
F

FMlejnek1953

5. 11. 2011 12:21
Re: hm

Vážená studentko,

je mi líto, že máte zdravotní problémy, a jsem rád, že se s nimi umíte poprat. Zároveň mi je však líto, že máte tak malou schopnost empatie, vcítění do problému jiných lidí. Pro Vás to jsou prostě problémy cizích lidí a podle klasické, ostatně velmi sobecké teorie pravicového liberalismu o absolutní svobodě a hlavně MOŽNOSTI každého jedince rozhodovat o svém životě (říkáte tomu "odpovědnost za vlastní život") jste lhostejná k druhým, hlavně když se Vám osobně daří. Vyčítáte nám venkovanům, že útočíme proti Pražanům. Není to tak docela, ale v každém případě musíte uznat, že Praha má zcela odlišné podmínky k životu, lidé tam žijí jiným stylem. A přitom chtějí (a díky parlamentu se jim to daří) vnucovat tento styl i nám venkovanům. Je to jako vztah USA k ostatnímu světu. A pak si nedokážete představit problémy stárnoucích lidí, kteří přestali mít další perspektivu, protože žijí od výplaty k výplatě, od důchodu k důchodu a každé další zdražování je přímo ohrožuje na živ.

1 0
možnosti
EB

emancipovaný běloch

4. 11. 2011 14:16
a tohleto má volební právo

jasný důkaz toho, že referendum je nesmysl

6 0
možnosti
MB

Azereth

4. 11. 2011 14:10
Jaký pán, takový krám,

či tak nějak. Poslanci a senátoři, vládní úředníci, ti všichni  jsou jen odrazem ostatní společnosti.  Tak to prostě je.

0 0
možnosti
B

BundaKar

4. 11. 2011 13:55
Nechť vás síla provází

alespoň v tom, abyste překonala svou zapšklost a pokusila se žít

3 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik