Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

zmat

26. 5. 2012 8:10
další

plamenná výzva ....

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

25. 5. 2012 21:09
Kriminalizaxce dr.Ratha je darebáctví

ve kterém má prsty p.Kubice a jeho řídící orgán Rv

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

25. 5. 2012 17:39
Soukromá masmédia slouží především svým majitelům

Jednak jako nástroj pro vytváření finančního zisku, a dále jako nástroj pro ovlivňování veřejného mínění v majitelův prospěch. Čekat od nich objektivitu a věcnost lze pouze v případě, že je to v souladu s uvedenými zájmy majitele.

-

Státní masmédia by měla sloužit k objektivnímu informování, ovšem pravdou je, že jsou využívána spíše k propagaci mocných politických subjektů a dále k přesunu peněz z kapsy občanů do kapes lidí, kteří dokázali nad státními médii získat vliv. :-/

1 0
možnosti
W

w.andelesvetla.cz

25. 5. 2012 17:21
„Centrální média předvádějí jak DOSTAT LOUTKOLIDI DOLŮ

záplavou hrubovibračních

energií.Ničeho jiného se nedočkáte než násilí, lží a

pomluv. Blíží se chvíle zúčtování,planeta Země OČISTÍ SE

ZCELA od všech prolhaných loutkolidí .Jen málo lidí obrat

učinili.shauje-cely-svet.cz

0 0
možnosti
PH

petrph

25. 5. 2012 16:14
je to tak,

Ale to je asi to samé, jako požadovat na všech podnikatelích, prodejcích,producentech, poskytovatelích služeb aby nabízeli a poskytovali pouze zcela užitečné a kvalitní  výrobky a nikoliv aby se soustředili na to co právě letí, co klienti požadují a co dovedou rychle prodat. Od toho co dokáží prodat se odvijí jejích zisk, a nemají důvod ho, v nějakém "veřejném zájmu " snižovat. Pouze někteří z nich se orientují právě na tu kvalitu a potřebnost - ale tu si pak nechají skutečně i zaplatit, a nikoliv každý si to zaplatit dokáže, tudíž okruh klientů, jakož i těchto producentů je poměr malý.

Takto to funguje i v těch médiích.Jak nedávno říkala paní Dvořáková , skutečně nezávislá média a kontrolní instituce jsou poměrně drahá záležitost, a musel by je někdo zaplatit (patrně nějací milionáři - patrioti, namísto toho aby své peníze prali v daňových rájích).A nepleťme si prosím nezávislá média s veřejnoprávní (státní)  TV , do jejíhož čela politici dosadili bývalého manažera komerční TV.

2 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik