Diskuse

Deprese

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

10. 9. 2011 4:03
Paní Jánská..............!

:-).......Jsem jeden z mála, který s Vámi bude souhlasit ! Tato země se skutečně řítí za současné vlády do pekel. V parlamentu jde o život, ale novináři se baví o kŠluknovkém výběžku národ bečí nad úmrtím tří hokejistů. Denně umírají tisíce lidí, hlavně z hladu a nebo byli v nesprávný čas na nesprávném místě. Je mi to také líto, ale nemyslím si, že by to v tomto případě, když vláda utahuje smyčku kolkem krku svým občanům, mělo být na prvních stránkách novin. Kdo to má v hlavě v pořádku, tak je mu to jasné. Jen někteří diskutéři uvažují - jen tak dál ke světlým zítřkům kapitalismu!!! R^

Vždycky je třeba v pravý čas vytáhnou zástupný problém a národu vymýt mozek podle představ loutkovodičů!

1 0
možnosti
P9

pavel 99

10. 9. 2011 7:16
Re: Paní Jánská..............!

můžete konkretizovat za poslední dny nějaké "zemřelé hladem"?8-o

1 0
možnosti
KV

..viky..

10. 9. 2011 3:01
A co porad nadavate

na vladu a na poslance...jste volici? Jste svepravni? Tak chodte k volbam,pak muzete treba i nadavat....ale jak je videt,co jste si zvolili,to mate...a mohli jste dopadnout hur, s CSSD a komunisty....nebo si snad,pani Janska a jeji pritakavaci myslite,ze ti by to vedli lip? Ja spis vidim chybu v tom,ze je politicka scena v CR rozdrobena do tolika subjektu,vzdyt je to az k smichu,kdyz do voleb se kazde obdobi prihlasi kolem 25. stran,jedna mensi nez druha a svymi predvolebnimi sliby a vykriky,ktere stejne nikdy nikdo neni ochoten do puntiku splnit ubiraji tem,kteri by vetsinove mohli neco zmenit...protoze pak se musi nutne utvorit nejaka koalice...a jak to dopada,je jasne videt prave ted...a opozice bez premysleni vsechno neguje...jo,je to na pos.....! A jeste neco...jaky narod,takovi politici....prece jsou jedni z vas,ne? Moc rada bych videla,jak by se ti nejvetsi kritici chovali,kdyby se dostali k jakekoli politicke moci!

1 0
možnosti
D

dodo125

9. 9. 2011 23:35
gloomy sunday

A já čekal nějáké pochmurné dílo typu "Gloomy sunday" a ona to tahle "Deprese". PS. u té zdravotní reformy se mi splnil sen. Zdravotnictví byla poslední služba, kde vládl polosocialismus. To znamená, že většina kolegyň vzpomíná na socialismus, kde si bokem přivydělali dva násobky klasické mzdy na fuškách (bylo zdraví pro všechny, ale pro někoho víc např. pokud pracoval ve sportu a dotyčná potřebovala lyže, či barevný televizor, nebo si to zaplatil cash (tím nechci říci, že by byl nedostatek lyží, ale určitých modelů!). Socialismus skončil, ale normy v některých zdravotnických oborech zůstaly, nikoliv v podobě výkonnostní, ale finanční, kdy pojišťovny určily strop (tj. kolik zaplatí dané nemocnici za všechny operované pacienty s daným problémem) bylo to nastavené tak, že doktor rozhodne, co je pro pacienta nejlepší (kdo by nechtěl mít kloub, se kterým může běhat marathony, když ho bohatě využije na pochůzku do krámu a na chatu. Kdo by nechtěl BMW, když mu stačí Felicia)

3 0
možnosti
D

dodo125

9. 9. 2011 23:36
Re: gloomy sunday

samozřejmě i s cenou (BMW stojí více než Felicia a z toho obnosu peněz se zaplatí více F. než BMW-ošetří se více pacientu, při zachování určité úrovně života.) Tady přichází místo pro úplatky, ovšem jen "představeným", aby provedli selekci... S reformou zaplatí každý za Felici a oficiálně si připlatí finanční rozdíl za BMW. To znamená více ošetřených pacientů v rámci stropu! To znamená méně trpících pacientů na pořadníkách a podobně....

1 0
možnosti
S

sorki

9. 9. 2011 23:25
znate nekdo

bolsevicke pohadky Heleny Malirove? Tak mi musite dat za pravdu, ze tahle ji hodne formou a obsahem konkuruje..:-(

2 0
možnosti
JR

Smoking Lilly

9. 9. 2011 23:17
Cely Hrebenar.

Chce to jeste zacit basnit;-)

2 0
možnosti
VK

Kestrel

9. 9. 2011 23:04
Jednoznacny souhlas ... jste k smichu ...

A pokud se to nekomu nelibi, muze nad Vami plakat.

V HN dnes vysel clanek na tema " ... je treba se zacit ucit cinsky ...". Pokud se prevazi nazor lidi jako jste Vy, je treba zacit co hned.

Par mych pratel jsou Cinane (i kdyz ne z PRC) a pokud bych mel voli mezi nimi a Vami ...

4 0
možnosti
ZM

zmat

9. 9. 2011 22:50
Hrebenar

v sukni

8 0
možnosti
K

kiwiisek

9. 9. 2011 22:53
Re: Hrebenar

R^ to je přesné

2 0
možnosti
MD

Tamifl

9. 9. 2011 22:41
Já se nebojím,

ale jak má člověk bojovat proti mafii. Korupce a prospěchářství je v tomto státě naprosto všude, v této zemi se již delší dobu nedá dýchat a je to stále horší. Dnes a denně mizí národní majetek do "spřátelených" firem, nad předraženými a často nesmyslnými zakázkami se již nikdo nepozastavuje. Přemýšlet o těchto věcech znamená, trápit se a mít deprese, jen od revoluce by to bylo 20 let depresivního života.

Jsem našvaný na tuto vládu, stejně jako na jednostrané média ( což u ČT je docela problém ) a v neposlední řadě na tupý lid, který se dá lehce zmanipulovat.

2 0
možnosti
KB

Kolokol

9. 9. 2011 22:32
Já myslel že píšete, protože máte něco na srdci

a chcete to sdělit ostatním.

A vy to přitom berete jako poslání.

5 0
možnosti
ZP

z777

9. 9. 2011 22:20
Pravdivý článek.

Souhlasím s článkem, a už hodně lidem dochází co tato vláda pro lidi "dobrého" udělala.Nejste jediná která upozorňuje na nešváry této doby, na FB je hodně skupin, které se navzájem podporují  a povzbuzují. Jinak by se normální člověk ze všeho zbláznil.

2 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik