Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

lovesound

14. 1. 2012 11:51
A hele - dvorečková fňukna ...

Tahle soudružka prudí na diskuzích už cca 5 let a nedá si pokoj. Pokud bych chtěl použít dikci jejich spolusoudruhů, napsal bych,že " dští síru za mrzský peníz komunistických imperialistů" .....;-D;-D;-D

Je k smíchu..................

1 0
možnosti
N

nordica

12. 12. 2011 17:21
jako obvykle

No, nevážená fňukno, jste jako trapný kolovrátek. Vyhrazuji si, abyste tvrdila, že za někoho mluvíte - za mne tedy ne - a to jsem byla až do synovy dospělosti matka samoživitelka a pracovala jsem na volné noze - takže žádné zaměstnanecké výhody. Ono to chce nežvanit blbosti, být trochu optimista a místo času u počítače shánět práci.

Ale házet sem tyhle výbl... a cítit se straaašně ukřivděná je přece pohodlnější, že jo. Už jsem to psala dřív, až takových Jánských bude převaha, nastane čas, pro tu rozumnější část populace, na emigraci.

A tohle stvoření chce soutěžit o Blogerku roku!!

5 0
možnosti
K

Kytt02

16. 12. 2011 21:30
Re: jako obvykle

za mě taky ne... ale všímám si, že si myslí, že slovní spojení "Hrebenar v sukních" jsem mínila jako urážku. Já tedy rozhodně ne, nevím jak ostatní, co jí to psali. Nemám potřebu ztrácet čas tím, že budu zneužívače státní podpory typu Hrebenara urážet, místo abych jejich jednání řešila jinde. Ostatně je jejich věc, že se stále urážejí. My ostatní postižení se místo toho snažíme žít. Stovku za den člověk spotřebuje tak jako tak, byť by ho jídlo stálo pouhou půlku - to by musel sedět potmě, nemýt se, nevařit atd. To pro toho chytráka pode mnou, který by mi mohl vysvětlit, jak chce nevidomého narvat do domku kdesi na vsi. Přijde mi trochu odlogován od reálu, stejně jako tady soužka, která ač má jakés-takés zaměstnání, stejně skuhrá. Já mít její možnosti, angažuju se v placené sousedské výpomoci aspoň. Vím o nevidomém a jednorukém, který programuje ozvučovací software pro mobily nevidomých a prodává ho. Co dokázala ona nebo JH? Psát umím taky, to není hodnota, když to nic nezmění.

0 0
možnosti
KV

..viky..

12. 12. 2011 1:30
Pani Zdenko....

pozadejte pribuzenstvo,at se vam slozi na letenku na Kubu...tam vam bude fajn...;-)...az budete pod mostem a nebudete mit na internet a budete bez  ne zrovna levneho pocitace,pak mozna uverim,ze je vam zle.....zkuste radeji nejakou seznamku,treba najdete pritele,ktery vas privede na jine myslenky...ale hlavne mu nerikejte,jakymi hovadinami se zabyvate....;-)

3 0
možnosti

Bára33

11. 12. 2011 22:40
Děs!!!

Nejvíc mě na článku té bl*bky fascinuje věta o "narvaných obchodech, které nejsou lidem nic platné, protože si to nemohou dovolit".  A kde se berou ty tisíce lidí v každém hypermarketu - nakoupit bez fronty se dá pouze brzy po ránu či pozdě večer, jinak pořád davy. Včera jsem dokonce nemohla u Tesca ani zaparkovat (a že mají parkoviště obří). A to už nemluvím o těch narvaných nákupních vozících... Že by do Tesca a do Kauflandu chodili stále dokolečka nakupovat jen ti naši milionáři??

5 0
možnosti
SH

weirdowl

11. 12. 2011 23:06
Re: Děs!!!

Myslím, že ti nejchudší s autem nakupovat nejezdí, takže ti vám místo na parkovišti nezabírají. Ale i ti nejchudší musí něco jíst, protože však mají peníze stěží na základní potraviny, jsou jim  regály, narvané vším možným, zbytečné. V tom má autorka pravdu. Ti, co auto mají, si zase dělají nákupy na několik dní dopředu, takže jim ty vozíky možná skutečně přetékají. To však není známka žádného blahobytu. A v době předvánoční bývá ve všech obchodech větší množství lidí, na tom není nic divného, ne?

2 0
možnosti
L

lesicatko

11. 12. 2011 21:02
Beriem

Ale stale sa Vás pýtam na víziu ako dalej ? Ak by vyšli ľudia do ulíc a poslali by vladu do čerta - čo sa zmení ?

Bude nová vláda a ? Akým mechanizmom chcete aby sa do politiky dostali len odborníci, len čestní a moralni ľudia, ako chcete zabezpečiť. aby v prostredí globalizacie zaležalo firmam na vlastnej krajine, keď zisky možu bez problémov dosahovať aj v iných krajinach s oveľa nižšou socialnopravnou ochranou zamestnancov ?

Presne na Vás sedia Michnikove slova , keď sa ho pýtali na nazor na "Okupuj Wall Street." Povedal " To hnutie sú ľudia, ktorí sami so sebou nesúhlasia. Vedia, čo nechcú, ale nevedia, čo chcú.“ Takže aká je Vaša vízia ?

http://komentare.sme.sk/c/6176083/michnik-radicova-zmenila-imidz-provincneho-slovenska.html

2 0
možnosti
JV

Žadatel

11. 12. 2011 22:59
Re: Beriem

http://www.hzpd.cz/

0 0
možnosti
M

modroslizák

11. 12. 2011 20:07
Lidé žijí v páru

Když tedy každý z nich mí 7.000.-, tak společně mají 14.000.- a to nevím, za co by je mohli utratit. To také záleží, jací jsou hospodáři. Z tolika peněz musí nejméně si ještě polovinu uspořit. To ovšem nesmí vyhazovat peníze za dopravu, ale chodit zdravě pěšky, nakupovat drahé léky, ale nechat si napsat léky bez doplatku. Jestli je něco u nás za směšnou cenu, tak jsou to potraviny. v Kauflandu na podzim prodávali v akci brambory za 2,60/Kg. Baví mě, když někdo nadává, že v MAKRO prodávají salám za 32 korun/Kg a je to samá sója a kůže z drůbeže. Proboha, ale to je nejhodnotnější a nejzdravější strava.Rostlinné bílkoviny bez cholesterolu a kůží kolagen. Vidím v obchodech, jak lidé kupují kedlubny a chrást z nich hned vyhazují. Já si ho zadarmo beru a manželka z toho dělá vynikající karbenátky. U nás se papír nevyhodí a všechen odpad se spálí ve sporáku. Troufnu si říct, že manželka udělá bohatou večeři pro dva za 12 korun. Nájem neplatíme, nebyli jsme líní si pořídit bydlení v domku.

0 0
možnosti
ZJ

zdenkajanska

11. 12. 2011 23:08
Re: Lidé žijí v páru

Energie neplatíte a máte obazaměstnání,pak jste šťastní lidé! Děti nemáte? Domek nepotřebuje údržbu?

2 0
možnosti
ZM

zmat

11. 12. 2011 20:02
už zase

blbnete?

1 0
možnosti
JV

Žadatel

11. 12. 2011 19:35
Vždyť ministři jsou VŠ odborníci

Průmysl = lékař

MPSV = kybernetik

Finance = chemik

Tak co byste ješte chtěla.;-D

3 0
možnosti
ZJ

zdenkajanska

11. 12. 2011 19:43
Re: Vždyť ministři jsou VŠ odborníci

Odborníky jistě, ale na svém místě!

2 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

11. 12. 2011 19:13
....

Proč píšete v množném čísle?

Vy mluvíte za všechny? Ubohé a zbabělé .....

1 0
možnosti
ZJ

zdenkajanska

11. 12. 2011 19:45
Re: ....

Proč bych nemohla psát v množném čísle, ta skupina je skutečná, pouze uzavřená!

1 0
možnosti
B

bofums

11. 12. 2011 19:05
Milostivá soudružko Janská!

Jako občan  " této těžce zkoušené země " a příslušník jedné z nejbolestněji postižené skupiny / patřím

již drahně let mezi seniory / Vám sděluji, že na mě Vaše " revoluční " výzvy naprosto " nezabraly ".

Komunistického štvaní, slibování, že " vbrzku " bude všechno , rozporů mezi slovy a skutky,teroru, násilí,

šikanování i persekuce jsme si užili dost a je zbytečné, abyste se k některým popsaným praktikám sna-

žila " popíchnout" v bídě hynoucí " lid "!  Jděte se svým štvaním  NĚKAM !!!RvZn. :nekuřák, nepiják

8 0
možnosti
ZM

zmat

11. 12. 2011 20:22
Re: souhlasím,

a také nekouřím, ale toho frťana si občas dám, zvláště, když  nalistuji soudružku Janskou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik