Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

janacz

12. 8. 2011 12:36
Platí od vynálezu peněz:

Kde mluví peníze, je marná každá jiná řeč. !!

0 0
možnosti
IB

isabell

9. 8. 2011 20:11
...

;-D hele, že vy si děláte ze čtenářů bžundu?

 Páč recyklovat své texty o vlastní výjimečnosti a ubohosti všech ostatních prakticky ob den, jen s malými rozdíly, (jednou jiný začátek, podruhé refrén, ale stejně stále dokola), to už se prostě nedá brát vážně, to musí bejt jedině satira ..... a nebo nějaká kontraindikace mezi vašimi farmaky :-/

1 0
možnosti
DP

Dědek Plesnivák

9. 8. 2011 10:38
A máme tu další díl oblíbeného seriálu

plného naříkání, stěžování si kdo mi jak ublížil a napadání všech okolo. Každý den se na nový díl těším, protože tyhle články jsou opravdový unikát. Zítra je tuším na řadě díl "Jak mi Křemílek a Vochomůrka rozdupali bábovičky".

1 0
možnosti
B

Bezi

9. 8. 2011 11:56
Re: A máme tu další díl oblíbeného seriálu

naprostý souhlas - jsem zařazena v kolonce "hloupých a sobeckých" - už jen proto, že neznám autorčin těžký život...  paní je evidentně přesvědčena o jednom - je jediná na světě, koho v životě potkalo trápení, a proto má právo být ufňukaná až do smrti... proč bych tedy opakovaně já - třeba s odvoláním na můj těžký život, který zas nezná autorka :-) - nemohla opakovaně psát, že se mi její uplakané sebelítostivé články opravdu nelíbí? jasně, že vím, že to nemusím číst... a paní autorka zase nemusí psát, že? nebo posléze naříkat ;-)

2 0
možnosti
VH

Stará kára

9. 8. 2011 9:16
Máte pravdu, že

"že ti otrlí a bez skrupulí se mají  d o b ř e   a vlastně  m ě l i   z a   k a ž d é h o   r e ž i m u".  Jenomže pak nechápu, proč se divíte, že "mohou materiální hodnoty převážit tak lehce, nad morálními zásadami.

Kde se v lidech vytratila hrdost, sebeúcta, solidarita, soucit a

vlastenectví."   Nic se nevytratilo.  Jen - díky bulváru a internetu - se častěji mluví o té bezskupulóznosti. V 18. a 19. století i za 1. republiky se víc psalo o vlastenectví, případně soucitu a hrdosti. Po roce 1948 pak o světlém zitřku a zoceleném předvoji.

Takže jen první část je pravdivá: nic nového pod sluncem. Vše už tady bylo, jen propaganda vždy osvítila něco jiného.

0 0
možnosti
KV

..viky..

9. 8. 2011 0:07
Zdenko Janska...

..mela byste si najit treba nejakeho pritele,abyste prisla na jine myslenky a prestala s timhle.....vy snad chcete,aby si lidi,kteri to ctou mysleli,ze se vam nad hlavou objevila svatozar?....na to uz dost dlouho znam vase nazory,kterych jste za ta leta jeste na Novinkovych diskuzich vyprodukovala nespocet....kdo s vami nesouhlasi,je zly a bez srdce,kdo se vam snazi poradit,dostane vynadano!....co vy jste to za cloveka? A pokud mate tolik casu na spisovani vecnych narku,zkuste si vyhledat,jake mate naroky na pomoc ve vasi nemoci,i na opatrovani vasi maminky....a naroky mate,ne ze ne,to vase prskani na posudkare....tak za tim jdete se stejnym zapalem,s jakym tady pisete...nadavat na pc je jedna vec,ale jit za tim,co potrebuju je vec dalsi!

2 0
možnosti
KV

_-1-_

9. 8. 2011 0:04
Stokrát nic umořilo osla .....

.... i vy jste mne již umořila ....... Fňukno

3 0
možnosti
X

xychteen

9. 8. 2011 1:28
Re: Stokrát nic umořilo osla .....

"...a ti druzí - ti by také rádi odešli domů, ale zůstávají ze zvědavosti, zda druhá část bude stejně slabá, jako první " (Cimrmani - seminář před "Dlouhým, Širokým a Krátkozrakým")

1 0
možnosti
S

standysman

9. 8. 2011 0:01
Nekomentuju

celý článek ani nechci někoho obhajovat. Ale když někdo jde takzvaně přes mrtvoly či doslova nemusí to být vždy sobecké. Znám lidi, kteří jdou opravdu přes mrtvoly, ale dělají to kvůli blahobytu své rodiny. Samozřejmě jsou způsoby jak být zároveň i morální, ale né každý je zná či umí. A když má dotyčný na výběr jak být morální, ohleduplný apod. ale pro něj konkrétně to znamená pak živořit s celou rodinou a nemoci jim dopřát třeba kvalitní zdr. péči pokud je potřeba, vzdělání apod. Tak dokážu pochopit, že je radši sice trochu nepopulární, třeba kmotr, mafián, nekouká na pravo na levo, lidi mu jsou u zadku, ale pro svou rodinu je schopen zajistit to nezbytné a nejlepší. Takže se to pak nedá považovat za sobeckost. A svět funguje stylem, buď jsi ovce nebo vlk. A bohužel vlk je z hlediska ovcí dost nepopulární a naopak vlk vidí ovce jenom jako kus žvance, takže co by bral nějaké ohledy. A tak to funguje ať chceme nebo ne, jenom je potřeba si vybrat jestli lovit a nebo bejt loven.

1 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

9. 8. 2011 0:22
Re: Nekomentuju

R^

0 0
možnosti
K

kevinbb

8. 8. 2011 23:55
Nic si s toho

nedelejte a hlavne zustante takova jaka jste. A take to tak vidim a verte tomu, ze nejsme sami. To jen takova mala utecha ktera bohuzel nicemu nepomuze.

R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik