Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K3

kytt 3.0

8. 7. 2011 14:58
no bože

ani jeden z vás dvou za mě jako za postiženou mou ligu nekope a za ručičku se s vámi taky vodit nemusím a nebudu, nevím, proč bych to dělala. Však vy se s tím po čase srovnáte. Já z toho brečet nebudu a nohu si proto za krk nedám. Že vaše údajně citlivé srdíčko rozezněl zrovna on se svou diagnózou je čistě vaše věc. Já radši pomáhám těm, u kterých to má ještě smysl. A u nich neřeším, jestli je ten člověk vozíčkář, ležák nebo nevidomý jako můj muž. Kdyby ten člověk diskutovat chtěl, nic mu v tom nebrání. Pouze to, že většina lidí při smyslech už ani o diskusi s ním nestojí a může si za to sám. Holt jste oba stejně nezodpovědní a vaše handicapy nejsou věcí, kvůli které bych se zalamovala, byť někdo může říci, že nás to nějakým způsobem snad spojuje. Já bych si tím nebyla tak jistá.

0 0
možnosti
ZJ

zdenkajanska

8. 7. 2011 20:26
Re: no bože

Sice netuším v čem jsem nezodpovědná, pravděpodobně zřejmě proto, že mi neení jedno, jaké zákony vznikají a chystají se na skutečně zdravotně postižené, ale o tom jsem již pdsala v jiných článcích.

0 0
možnosti
SW

hph

8. 7. 2011 8:45
Neznám ani Vás ani toho pana H.

Přečetla jsem si dnešni i včerejší článek+diskuzi. Dnešní článek musel hooodně vycházet z toho, co jste dostala jako soukromou poštu, protože vzhledem ke včerejší diskuzi pod blogem je tento článek poněkud "mimo mísu". V podstatě tady nereagujete na názory lidí na toho pána (kolik je nebo není pravdy na jejich argumentech proti němu), ale reagujete jste na to, že vám psali i zdravotně postižení. Velmi se divíte, že nestojí v jedné lajně za ním z titulu toho, že je na vozíčku, jako by ho to automaticky k něčemu opravňovalo a ostatní ZP zavazovalo bít se za něho.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

8. 7. 2011 7:37
autorko ...

z jakeho duvodu se domnivate, ze bych mel byt "soudrzny, podporovat a pomahat" necemu takovemu, jako je zrovna mistr hrebenar ?

2 0
možnosti

rezjir rezjir

8. 7. 2011 8:08
Re: autorko ...

Protože to je pro Vás výhodné, i když o tom sám dosud nevíte.

0 0
možnosti
X

xychteen

8. 7. 2011 2:29
S každým se děje něco jiného...

...já například přestávám chápat, o co se vlastně snažíte. To už není debata vozokozoidní, ale přímo mimoběžná ve Všehomíře. Tak si to pěkně užijte - kdybych neseděl povinně u stroje nad sklenkou pramenité vody, použil bych na závěr to Kábátí "klidně si mudruj., já se du vožrat" :-) Dobrou noc - a zkuste napsat něco na jiné téma, třeba o brouku potužníkovi, ten to má chudák taky nahnutý.

1 0
možnosti

ellukas

8. 7. 2011 2:23
Nelze považovat za přiměřené kritice tématu a jeho zpracován

když se v diskusi u článků typu http://hrebenar.blog.idnes.cz/c/199812/S-TOPkou-se-proskrtame-na-vecne-casy-aneb-Kalousek-to-zachrani.html 

objevují  vůbec odkazy na zdravotní stav, rodinné zázemí a sociální poměry bloggera. Toť vše.

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

8. 7. 2011 0:47
Ježkovy brejle, to je hodin,

vyčurat a alou do pelechu, ráno zas nebudete chtít vstávat. :-)

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

8. 7. 2011 0:44
Paní Janská,

říkáte, že jste levičák, proto zde nepochopená. Předpokládám, že nyní hovoříme o vertikální, tedy sociální ose. Budete překvapena, ale i já se na ní považuji za levičáka. Nerozporujte to, mohu to snadno prokázat. Něco jiného je cesta, jak k sociálně citlivému státu dojít. Tady, na horizontální, tedy ekonomické ose, jsme každý na jiné straně. Mohl bych vám snést desítky důvodů, proč mám pravdu já, ale stejně bych vás nepřesvědčil. Tak se shodněmež, že zde se neshodneme. :-)

0 0
možnosti
IB

isabell

8. 7. 2011 0:30
...

Buď jste nečetla pečlivě, nebo jste prostě jen nechápavá.

 Hrebenár je kapitola sama po sebe a Včerejší Diskuse vám právě mohla osvětlit, kolik lidí drží při sobě proti jednou zapšklému ublíženému rozmazlenci, který svým "psaním" druhé, pro něj naprosto cizí lidi, vlastně jen poškozuje.

V blogu si navíc protiřečíte, ale to asi ani nemá cenu rozebírat, když jste si z včerejší diskuse odnesla jen to, že si lidé závidí (ovšem já tedy nevím ani kdo, ani co komu má závidět, nic takového v diskusi totiž není).

A zkuste si prosím alespoň vy uvědomit, když Hrebenár toho schopen není, že nejste postižená jen vy dva, vždyť v té včerejší diskusi vám psali i ZP....

1 0
možnosti
KV

_-1-_

8. 7. 2011 0:26
.

"Kupodivu jsem se tentokrát nebyla obětí nenávistných útoků já, ale mladý muž, vozíčkář Jiří Hrebenár" .........

......... vy to pořád nechcete pochopit.

Jste slušná ženská, která zde prezentuje svůj názor. Diskutéři (nejsou žádní vlci), kteří s Vámi nesouhlasili, oponovali. Někteří jemně, někteří trochu tvrději. ........ Jak se říká "na hrubý pytel, hrubá záplata". Ovšem ve vašich naivních článcích žádný hrubý pytel není a tak v diskuzi nepřichází ani žádná hrubá záplata.

U pana Hrebenára je to však úplně o něčem jiném!

2 0
možnosti
VN

Amoniak II

8. 7. 2011 0:03
Omyl

Vy jste nepsala o slušnosti v diskusích. Vy jste se dožadovala toho, aby se se zamindrákovaným a nenávistným Hrebenárem zacházelo v extra jemných rukavičkách. Znáte to o hrubém pytli a záplatě? Hrebenár nedostává ani z poloviny, co si zaslouží.

1 0
možnosti
IB

isabell

8. 7. 2011 0:34
Re: Omyl

Ba jo, myslím, že si tam dvakrát vztekle dupla nožkou, že musí trvat na slušné a konstruktivní diskusi... sama jí schopná nebyla, ale to už jsem jí odpustila ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik