Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
UU

hryhryhry

15. 11. 2011 1:07
........

janská tajná agentka vlády a klause?já mám dojem že janská je placena vládou za to, aby na ni veřejně nadávala takto blbě a tím vznikl dojem, že všichni, kteří s naší vládou nesouhlasí jsou naprostí debilové;-D;-D;-D;-D

doporučit

0 0
možnosti
ES

emeritni samec

11. 11. 2011 18:19
Potrefené husy opět kejhají.

Nenechte si otávit život těmito lidmi,nestojí vám za reakci.Stále stejní chytráci stále stejné blábolení.Každý kdo napíše opravdu co si myslí se stává terčem těchto psychopatů.Tím že na ně reagujete podporujete jejich hloupé rádobyreakce a posilujete jejich ego.Hlavně pište dál.

2 0
možnosti
ZJ

zdenkajanska

11. 11. 2011 19:23
Re: Potrefené husy opět kejhají.

Děkuji Vám.

:-)

0 0
možnosti
N

nordica

11. 11. 2011 15:11
rebelka?

Tak poprvé jste mne, nevážená blogerko, pobavila. Vy a známá rebelka?? Známá fňukna, to určitě, ale jinak jde o to, že si zjevně pletete dojmy s pojmy. Do rebelky máte teda hóóódně daleko. Někde si vygooglujte, že rebelové REBELUJÍ, tj. jsou aktivní, něco dělají proti tomu, co se jim nelíbí (at´už je to cokoliv), ale fńukání a nenávist jejich poznávacím znakem fakt nejsou. Trochu moc si fandíte. Mmch - práci jste si i při těch "rebeliích" už našla?

6 0
možnosti
K

Kytt01

12. 11. 2011 2:46
Re: rebelka?

prdlačky si našla. Jejím zaměstnáním je nacpat se do nějaké iniciativy na facebooku, dát si do fotky jejich znak, párkrát tam zakvokat, že to stejně nemá cenu (a že samozřejmě na žádnou demonstraci nepojede, protože blá blá blá), načež demonstrativně odchází s myšlenkou "já jsem rebelka". ;-D Člověk by řekl, že v jejím věku už je na tyhle pubeťácké aktivity trochu stará. Kdyby byla rebelka, nedatlí blog, protože dneska bloguje i kohoutek od sprchy. Takže jde pěkně s davem a v tom, že něco píše vidí vůbec vrchol své aktivity. A já se jí ani nedivím, protože fakt nejspíš nemá na víc než na pár pomlouvačných a ufňukaných, nesouvislých vět s hrubkami. Kdyby měla na víc, už by to dávno udělala a nestarala se o to, kolik lidí jde za ní nebo jaké reakce tím vzbudí - ale ona je pořád komentuje a rozebírá, vrací se k nim. Nemá ani na to, aby obhájila svůj názor.

0 0
možnosti
DP

Dědek Plesnivák

11. 11. 2011 11:27
Ty vaše příšerné články ...

To je neuvěřitelné, že tolik zla a nenávisti se vejde do jednoho člověka. Je mi líto lidí, kteří se s vámi musí stýkat nebo žít ve vaší blízkosti. To musí bejt hotový peklo. :-/

1 0
možnosti
FS

aroneček

11. 11. 2011 7:52
Autorka dělá gramatické chyby,ale ti,

kteří nechápou to,co chtěla autorka říci,tak ti jsou hodni politování.Asi upadli!!

1 0
možnosti
SN

kuča

11. 11. 2011 7:03
Na rozdíl od většiny diskutérů.....

:-).....kteří Vám nadávají a vyčítají pravopis (na některých příspěvcích je vidět, že i oni nejsou žádné hvězdy a Dobešovými drahými prověřováky by těžko prošli), Vám fandím . Popisujete situaci, která je kritická a ti, kteří to obhajují jsou prostě psí povahy, a nebo nechtějí zůstat mimo dav. Psí povaha je taková: Čím víc pán psa bije a trestá, tím víc se k němu lísá a ještě vrtí ocáskem. Silně mi to postoj některých diskutérů připomíná, proto si z toho nic nedělejte! R^R^R^

2 0
možnosti
K

Kytt01

12. 11. 2011 2:50
Re: Na rozdíl od většiny diskutérů.....

já nic neobhajuju, takže příspěvek asi není o mně. O tom, jak se snažíte oponenty s jiným názorem ponížit se bavit nebudeme, vy psí povaho, to je vaše vizitka. Jen raději neporovnávám vlastní kritickou situaci s tou autorčinou, mohl by to být diametrální rozdíl v její neprospěch. Já jen vidím na jejím příkladu, jak se staří lidé chovají k mladším - je to čím dál větší ohavnost, to vám teda povím. A pak mají mladí na důchodce chtít pracovat a pomáhat jim. Nedivím se, že po setkání s tímhle toho někteří mohou mít už teď plné kecky.

0 0
možnosti
MK

wopi

11. 11. 2011 6:27
nevím jak vy

ale já jsem iluze o demokracii neztratil, ale utvrdil si je :-/

1 0
možnosti
MK

wopi

11. 11. 2011 6:29
Re: nevím jak vy

ale když jsem ospalý, také zívám, to zas jo...

0 0
možnosti
KV

..viky..

11. 11. 2011 0:30
Pani Janska...

..a ja vyzyvam vas,abyste,nez clanek doporucite k precteni,nejdrive znovu vsechno precetla,opravila pravopisne chyby - nebot vsechny vase clanky nejake hrubky obsahuji,a neokecate to zadnou svou telesnou vadou.

Jinak...pisete o zavisti...zamette si obcas i pred svym prahem;-)

2 0
možnosti
K

Kytt01

11. 11. 2011 0:26
selko rebelko :D

Nechcete zívat v soukromí? :) A vyhrožovat taky? Stejně je to zvláštní, jak si každý zakládá na tom, že je rebel... ale následky už takový člověk nést neumí. Raději řve "Státe, pomoz, trpím!" :D To je teda rebelie, to vám povím. Zvlášť když dotyčná volá po tom, aby s ní šly davy... davy rebelů? Jak by se pak poznal jeden rebel od druhého? :)

Do potrefených husí nadávejte taky vlastnímu odrazu v zrcadle. Toť můj názor a nehodlám na něm nic měnit, dokud opravdu ten důvod nebude. Ale pak asi taky budu mít jiné starosti, než se starat tady o madam.

2 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

10. 11. 2011 23:43
.

Kdybyste nepsala v množném čísle, jistě by váš příspěvek získal na větší serioznosti.

No nic, opět stejná vypovídající hodnota, jako předešlé články. Jen skuhrání a obviňování každého, se kterým nesouhlasíte. Jen ten výstřel z Aurory tam chybí.Rv Snad příště .....

3 0
možnosti