Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

zmat

4. 1. 2012 5:55
každý má svých problémů nad hlavu,

ale ne každý kvůli nim viní vládu, politiky, společnost a kdo ví koho ještě. Vidět za svými problémy vždy toho druhého, to vás rozhodně nezdobí a proto vaše plamenné články se stávají směšnými.

2 0
možnosti
KV

..viky..

4. 1. 2012 1:58
No tak jsme se zase dockali....

Pani Janska nam nenapadne(?) sdelila,ze bychom se meli pred ni sklonit,protoze i ona patri do te uctyhodne treti skupiny,ktera se nestydi ozvat proti vsem tem zlym lidem kolem.....jen trosku pozapomnela na vsechny ty blaboly,ktere tady celou dobu pise,to vecne narikani a nadavani na politiky a na system a na vsecko,ze ktereho stejne jako slama z bot nakonec vykukuje to,ze ona je ta nejubozejsi,ze jen ona je na tom zle a ze ten svet a ti zhyralci kolem ji nerozumi,a co vic...nechteji ji zamestnat,nebo aspon financne prispet....pani Janska,uz po nekolikate pisu....jsou lidi,kteri jsou na tom daleko hur jako vy,ale protoze nejsou zvykli porad jenom narikat a svadet vsechno na druhe,tak se jim zije lip...a co vic,maji pratele,kteri jim ochotne a radi podaji pomocnou ruku....!!

2 0
možnosti
JH

ExPat

3. 1. 2012 22:53
Tri skupiny

Je smutné že ti kterým se "daří dobře, nic jim neschází, a jsou spokojeni" a není pravdou že "nevidí nic než sami sebe a k obrazu svému vychovávají své potomky - učí je, že nemravnost, hulvátství, ostré lokty a sobectví" - že ti se Vám už do Vašich tří škatulek už nevešli. No hlavně že to máte tak hezky rozškatulkované...

Rv

1 0
možnosti
N

nordica

3. 1. 2012 22:35
a co Vy?

Tak předpokládám, že když už jste celý národ tak fundovaně sociologicky rozebrala, tak se samozřejmě řadíte do té třetí skupiny. Co konkrétně pro změnu a zlepšení poměrů, nad kterými pořád úpíte, děláte Vy?

A pro začátek by to chtělo vybrousit styl a opravit interpunkci -zejména ve větách rozvitých. To jen pro případ, že byste se chtěla postavit do čela těch, kteří chtějí věci měnit. To víte, špatně a naivně napsaná prohlášení lidi nepotáhnou.

6 0
možnosti
M

Martin__S

4. 1. 2012 0:23
Re: a co Vy?

Hloupým lidem je nějaká gramatika nebo interpunkce šumafuk. A hlupáků je co? Nejvíc. Takže by za paní autorkou klidně táhli, kdyby slibovala pečené holubI! do pusI !.

1 0
možnosti
E

ESKADOMI

3. 1. 2012 22:00
Pani Janska,

jsme narod Cesky zdegenerovany Komunismem a mame silene problemy s ETIKOU !! No a to tak tipuji jeste 20let.

Nikdo se zde neridi timto: "Nedelej ostatnim to, co nechces aby oni udelali tobe"!  O lasce jedn k druhemu ani nemluve.V

1 0
možnosti
KV

..viky..

4. 1. 2012 2:01
Re: Pani Janska,

No....vsak ona ani pani Janska laskou k bliznimu neoplyva.......;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 193
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Především povídky pro ženy, úvahy, které mohou zaujmout i muže.

Seznam rubrik