Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Ale, tak je to stále takový lepší průměr Evropy. Koukněte třeba na Slovensko a další státy (včetně např. Skotska), které jsou v koeficientu daleko, daleko za námi... Současné 12 místo není vůbec špatné... Holt není vždy posvícení a naši si celkově až tak špatně v klubové Evropě nevedou.

1 1
možnosti
PH

P95e34t75r 68H26á19l67a

4. 8. 2016 16:41

U nás se dlouhodobě nepracuje s psychikou sportovců, nejen fotbalistů. Řada našich fotbalistů má na to být nadprůměrní či alespoň průměrní v Bundeslize, ale svůj top výkon podají v 1 z 10 zápasů, když se všechno sejde a podaří se jim správně se naladit.

Je to škoda. V porovnání s ostatním, co musí vrcholový sportovec udělat pro dosažení svých výkonů, je základní práce na psychice relativně snadná věc. Je to hrozná škoda nepřidat tu trochu psychologie navíc a nenaučit se standardně využívat svůj plný potenciál.

U řady hráčů by to znamenalo přechod v platu od Korun k Eurům, při zachování částky.

1 0
možnosti
FS

Nevím, nevím, pane Hálo, jestli je to v psychice, protože pořádně nevím, co všechno do ní zahrnout - snad slabé nervy a vypadnutí ze hry při nepříznivě se vyvíjejícím skóre. Já ale určitě vím a vidím, že většina českých hráčů má ve srovnání se zahraničními hráči slabší techniku, vůbec žádnou předvídavost, neumí číst hru dopředu, velmi špatné přihrávky jak v podání tak v příjmu, a zřejmě i málo pokory.

0 0
možnosti
FS

A navíc mezinárodní rozhodčí neví, co se sluší a patří, když se hráčům božské Sparty nedaří. To v národní soutěží je jiné, tam jsou řádně poučeni...

1 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
Kalič (oceli), číšník, montér, otec, sázkař, rocker.