Sázkařské tipy, rady a analýzy na víkend - 32.týden

Sledování sportu a sázení je můj koníček přes 30 let a tak jsem se rozhodl, že by nebylo na škodu napsat své postřehy a rady pro lidi, které to bude zajímat.

V minulém týdnu jsem tipoval šest zápasů a trefil čtyři. Bilance nic moc a nejvíc zklamala Viktorie Plzeň. Přesto mě to neodradí a přidávám další postřehy.

V sobotu 13.8. začíná 1. anglická liga. Parádní kurz je vypsán na nedělní zápas Bournemouth-Manchester United. Výhra hostů v kurzu 1,75 se musí prostě zahrát. Stará liška Mourinho posílil mančaft a hráči jako Ibrahimovič, Pogba a Mchitarjan budou posilami jako hrom! V neděli před zápasem bude kurz sotva 1,5.

Začíná i 1. francouzská liga a v sobotu večer se představí největší adept na titul-Paris Saint-Germain. Začíná venku, na hřišti Bastia SC, ale přivézt 3 body by neměl být problém. Kromě Zlatana zůstal mančaft pohromadě a stačí se podívat na poslední výsledky Paříže, které mluví za vše. V International champions cupu PSG porazil Inter Milán (3:1), Real Madrid(3:1) a Leicester(4:0). V sobotu ve francouzském superpoháru deklasoval Lyon 4:1 a tři body z venku jsou tutovka. Kurz 1,45.

V rakouské lize by si měl s chutí zastřílet Rapid Vídeň. Po porážce v prvním kole si o víkendu vychutnal v městském derby Austrii , kde vyhrál 4:1 a v sobotu to odnese zcela marná Admira, která nám v dvojzápase s Libercem ukázala, že je to jen průměrný tým. Zde volím jistotu a sázím jedničku v kurzu 1,4.

Zatím největší překvapení máme u sousedů na Slovensku. Loňský suverén Trenčín se krčí na desátém místě a po čtyřech kolech má 3 body za jednu výhru a tři porážky. Zřejmě se projevilo předkolo LM. Trenčín už vyřadila polská Legia a tak se může soustředit na domácí soutěž, kde má co dohánět. Soupeře má ideálního. Dunajská Streda začala ligu ještě hůř a z dvanácti možných bodů má pouze jeden za remízu v Žilině. Super kurz na výhru hostů (2,45) bude klesat. Já si zahraju neprohru Trenčína za 1,4.

A k tomu největší tutovka v krásném kurzu! Jedná se o poslední předkolo LM a zápas se hraje až ve středu 17.8., přesto je dobré vsadit ho co nejdříve, protože kurzy budou klesat. Je to smutné, ale viděl jsem Viktorii Plzeň ve všech zápasech, ať už se jednalo o předkolo LM nebo naší soutěž, kde hrála v Jihlavě a doma s Bohemkou. Až na 30. minut druhého poločasu v Jihlavě hrála marně a já prostě nevěřím, že někdo mávne proutkem a něco se zlepší. Hra Viktorky je pomalá, míč se často vrací dozadu, chybí mozek ve středu zálohy a většina hráčů jsou totálně z formy nebo za zenitem. Nevěřím absolutně v žádné zlepšení a Ludogorec Razgrad si s Plzní vytře zadek! Tento bulharský tým je skvěle poskládaný,. hraje v něm spousta Brazilců a Rumunů a na prachy se tam nekouká, jelikož mají neskutečný rozpočet. Farmaceutický boss Kiril Domuščev nabídl za postup do hlavní soutěže každému hráči 150 tisíc eur, což jsou 4 miliony korun na hlavu. První zápas se hraje v Sofii a na domácí je kurz 2 a na postup 1,8. Fandit budu jak o život, ale vsadit musím bohužel proti Viktorce.

Pokud se vám moje tipy líbí, neváhejte a vsaďte si. Za týden se zase ozvu.

 

Autor: Zdenek Volf | pondělí 8.8.2016 13:16 | karma článku: 12,04 | přečteno: 376x
  • Další články autora

Zdenek Volf

CIRKUS SPARTA POKRAČUJE!

25.2.2018 v 13:28 | Karma: 21,26

Zdenek Volf

Sparta - Slavia 0:2 !!!!

26.9.2016 v 12:05 | Karma: 24,79

Zdenek Volf

Česko - Severní Irsko 0:0

5.9.2016 v 0:12 | Karma: 20,63