Cirkus Sparta pokračuje!

Malé pozastavení nad koncem sezóny našeho fotbalu. Divadlo pokračuje a fanoušků kulatého nesmyslu bude čím dál méně.

Včerejší odveta pohárového semifinále ukázala, jak na tom je Sparta v současnosti. Měnit každý týden priority, brečet po každém prohraném zápase a házet vinu na ostatní, to umějí pouze na Letné.

Pár hodin před odvetou s Jabloncem byla veřejnost obeznámena, že díky rozsáhlé marodce nastoupí Sparta s juniory a dorostenci. Většina sázkovek nestíhala měnit kurzy a pár šíbrů, kteří dostali echo jako první, se určitě namastilo. Samozřejmě má Sparta právo postavit si do zápasu koho chce, ale potom teda nechápu, proč ve čtvrtfinále proti Liberci museli hrát reprezentanti, kteří den před tím hráli ve Švédsku, v době, kdy měla Sparta před sebou našlapanej program a byla ve hře o titul. V prvním semifinále v Jablonci nastoupila v ligové sestavě a přesto neuspěla. Do toho přišla prohra s Plzní a ztráta veškerých šancí zabojovat o titul. Jediná šance jak v této sezóně něco vyhrát, byl náš pohár a postavit do odvety komplet kádr, Jablonec smáznout a zahrát si finále. Místo toho Sparta předvedla neskutečnou frašku a je mi líto jejich fanoušků. A psát něco o tom, že šetří hráče na následující zápas s Libercem, kde se bude hrát o druhé místo a tím i o předkolo LM, to snad ani nemá cenu. Osobně si myslím, že včerejší zápas a hlavně okolnosti okolo, byl dar klubu, který vlastní předseda fotbalové asociace. Úplně slyším poločasové řeči o dvoubrankovém vedení a ať se trochu ubere plyn. Přeci těm hochům nedáme bůra.

Od Sparty je to neuctivé a víc než trapné. Hazardování s vlastními fanoušky se nemusí vyplatit a před fanoušky fotbalu už Sparta klesla dost hluboko.

PS: Ať už Sparta v lize skončí druhá či třetí, pan Ščasný ( a nejen on), by měl skončit. Pokud zůstane, cirkus bude pokračovat.

Autor: Zdenek Volf | čtvrtek 5.5.2016 10:01 | karma článku: 29,52 | přečteno: 1174x
  • Další články autora

Zdenek Volf

CIRKUS SPARTA POKRAČUJE!

25.2.2018 v 13:28 | Karma: 21,26

Zdenek Volf

Sparta - Slavia 0:2 !!!!

26.9.2016 v 12:05 | Karma: 24,79

Zdenek Volf

Česko - Severní Irsko 0:0

5.9.2016 v 0:12 | Karma: 20,63