Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Národ, který se nepoučí z minulosti, si ji musí znovu prožít, to je smutná pravda a jak tak koukám náš pravděpodobný osud. Celé utrpení první poloviny 20. je způsobeno nenávistnými ideologiemi komunismu a nacismu. Nezbývá než doufat, že hloupost lidí má nějaké limity a tolerance k totalitárním ideologiím bude končit na současné úrovni. Obdivuhodnou míru neinformovanosti (nebo něčeho horšího) projevují ti, kteří věří, že komunismus je kompatibilní s demokracií.

0 0
možnosti
JZ

Ty přihlouplé kampaně mi připomínají den,kdy se na jižním městě v Ostravě otvíral nvě postavený(nevím pro koho)nový kostel.Na parkovišti plno osobních vozů ,dle SPZ z celé Moravy.Denně chodím kolem do obchodu a lidi vidím chodit buď na nákup,nebo do hspody,tak nevím pro koho se tento kostel stavěl?A stejně je to  s  těmi posametovými bojovníky.

1 0
možnosti

Zase chtějí někteří chytráci zviditelnit,

nebo zavděčit režimu. Nic nového, ale učitelé by měli spíše učit, než se cpát do politiky, nebo pokud chtějí do politiky, tak to mají činit před volbami. Třeba si je občané zvolí. Tomu se říká demokracie.

Koho jste si zvolili, toho tam máte. 

My máme Nečase s Kalouskem a nic nezmůže ani naprostá většina občanů, která je nechce.;-D

2 0
možnosti
PH

Demokracie je i o tom, že i menšina může svobodně vyjádřit svůj názor.

1 1
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1113x
Mám syna puberťáka, malého syna, psa a ženu. Zajímám se o svět kolem sebe, o astronomii, elektrotechniku, počítače, historii, politiku. Své stránky mám na www.zdenekstefek.cz. Od listopadu 2012 jsem krajským zastupitelem za KSČM ve Středočeském kraji. 

Seznam rubrik