Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

16. 11. 2011 19:21
Zato já jsem pochopil

naprosto přesně co chtěl autor  říct , alespoň si to myslím i když  výsledek  průzkumu jsem nečetl. Ze všeho co se  na  nás všechny  vali , mě začina  velice děsit. Už dneska velká část populace žije ze dne na den , a až  začnou platit  všechny přijaté  tkzv. reformní zákony , tak  většina populace bude žit ze dne na den a velká část nebude mít z čeho žít.

Teprve pak si lidí uvědomí jací jsou oslí a jak se sebou nechavají orat a já jsem zvědavý jak toto začnou řešit, jestli vůbec.

0 0
možnosti
T

torstyn

16. 11. 2011 9:32
Nechápu jak takový článek může napsat IT

který je s platem a vzděláním daleko jinde než průměrný zaměstnanec.Z průzkumu SANEP jsem jen pochopil, že 75% občanů této země si žije dobře a 50% nemá žádné dluhy. a u těch co dluhy mají by mne zajímalo kolik procent činí hypotéky na bydlení a kolik spotřebitelský ůvěr.Takže co jste nám to tím článkem chtěl říci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1113x
Mám syna puberťáka, malého syna, psa a ženu. Zajímám se o svět kolem sebe, o astronomii, elektrotechniku, počítače, historii, politiku. Své stránky mám na www.zdenekstefek.cz. Od listopadu 2012 jsem krajským zastupitelem za KSČM ve Středočeském kraji. 

Seznam rubrik